Het is duidelijk: Patty Brard scoort carnavalskraker 2006

Patty BrardHet is lang, heel lang geleden dat Patty Brard een grote hitsingle had. Was het de compilatiesingle van Luv een jaar of tien geleden? Of bereikte die ook niet de top 10? Afijn, voor de meest recente grote hit van Patty Brard hoeven we niet langer een stoffig archief in, want de diva heeft het ‘m geflikt met Ome Henk. Hun Ik Wil Knallen ‘knalt’ deze week de top 10 in!
De single stijgt deze week van 17 naar 5. Dat het gelegenheidsduo stad en land afreist om te signeren in de Mediamarkt – waar de single voor nog geen euro te koop is – zal ongetwijfeld hebben bijgedragen aan dat succes. Maar laten we niet flauw gaan doen, want dit is echt wel een prestatie van formaat.

Wij van Nlpop.blog.nl dachten dat Adje de gedoodverfde carnavalskraker zou worden, maar zijn Boem Is Ho Tuut Tuut blijft hangen onderin de top 20. Blijkbaar presteert de sul niet veel zonder Paul de Leeuw, wiens programma op winterstop is. Daarmee valt ook het grootste promotiekanaal van Adje weg. En laat Mooi! Weer De Leeuw nu pas terugkomen als carnaval is afgelopen. Volgende keer beter Adje, dit jaar gaan we uit ons dak op Ome Henk & Patty Brard.

Zie ook:
- Concurrentie in strijd om de carnavalshit neemt toe
- Strijd om de carnavalshit: Adje vs Patty Brard en Ome Henk
- Nederland maakt zich op voor ultieme carnavalskraker van Adje (met link naar video)

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Het is duidelijk: Patty Brard scoort carnavalskraker 2006

  1. Pludefax

    Herman; signaleerde ik jou niet in de Mediamarkt te A.a.d.R. recentelijk.. op dezelfde dag dat Patty er was? Volgens mij ben jij stiekum fan!

      /   Reply  / 
  2. Herman

    volgens mij was jij in de mediamarkt zeist op dat moment, verkeerde instructies gelezen

      /   Reply  / 
  3. Pludefax

    Fuck Zeist, nichtendorp!

      /   Reply  / 
  4. Frank

    Die bizarre stijging van Patty Brard met Uncle henk komt door die promotie van de Mediamarkt in de Top 40 is ze niet te vinden omdat deze de verkoopcijfers van de FRS shops downloadgegevens en airplay rekent ,

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>