Meidenband Kus zakt zeldzaam snel

KusVorige week was het nog dringen geblazen in de hoogste regionen van de Single Top 100. Uiteindelijk trok kersvers idool Raffaëla aan het langste eind, maar het verschil was klein. Op elke 100 singles die Raffaëla had verkocht, gingen er 95 over de toonbank van Ik Heb Je Gewist, de jongste hit van Kus. Hoe anders is dat deze week. Op elke 100 exemplaren die er deze week van de nummer 1 zijn verkocht, deed Kus er slechts 2. Dat heeft tot gevolg dat de vier meiden als een baksteen zakken van 2 naar 16. Zo’n crash vanuit de top 3 komt slechts zelden voor.
Kus heeft de single Ik Heb Je Gewist in de eerste twee weken na de release flink gepromoot. Dat heeft er voor gezorgd dat ze op plek 3 en 2 stonden. De promotournee is nu afgelopen en dat is dus erg duidelijk te merken in de verkoop.

Raffaëla behoudt zoals verwacht haar eerste positie. Maar Kus is niet het enige Nederlandse product dat zakt in de top 20 van de Single Top 100. Kane gaat in de tweede week van 4 naar 8, Jan Smit gaat van 8 naar 14 en Topstars moeten terug van 13 naar 19. Winst is er voor Akon met Ali B (van 5 naar 4).

Zie ook:
- Meidenband Kus flikt ‘t m weer!
- Raffaëla en Kane hoogste binnenkomers in chart
- Raffaëla passeert meidenband Kus op de valreep in strijd om nummer 1-hit

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Meidenband Kus zakt zeldzaam snel

  1. Nientjee

    Kus vind ik niet leuk, nogal saai maar ieder zijn smaak…

      /   Reply  / 
  2. Melanie

    Hallo ik zal graag dat liedje Ik heb je gewist willen hebben en op de computer met clip ik wil jullie wel eens zien zo met dat leuke liedje

    bedankt en de groeten Melanie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>