Vieze Slette bestormt de hitlijst

Slette HouweVorige week begon ik me af te vragen waarom QF feat. dj Chuckie nog niet in de hitlijst stond. Spraakmakende tekst, geparodieerde videoclip, vette beats en natuurlijk het gevoel van ondeugendheid maakt (Vieze Vrouwe) Slette Houwe tot een potentiële megahit. Maar deze week ben ik gerustgesteld. Het nummer komt op de 52ste plaats binnen in de Single Top 100.
Voor degenen die geen idee hebben waar het hier over gaat: quick fingers heeft met dj chuckie een onwijs lekker klinkend nummer gemaakt. De tekst gaat over allerlei seksuele handelingen, maar het refrein, een staccato ‘kan niet van die slette houwe’, op een industriële beat kenmerkt het nummer. En dan is er nog de omstreden videoclip, een bewerking van The Prodigy’s Smack My Bitch Up. Al met al genoeg ingrediënten om een fiks debat over te voeren in de Tweede Kamer. Al lijkt het er op dat nog geen politicus het nummer heeft gehoord.

Maar dat komt vanzelf. Want ik verwacht dat QF feat dj Chuckie binnen no-time in de buurt van de top 10 staat. En dan worden ze wel wakker in Den Haag. Al betwijfel ik of de ministers iets kunnen beginnen tegen dit brute nummer.

Zie ook:
- Slette Houwe, met een knipoog naar The Prodigy
- Kan de Tweede Kamer houden van Vieze Vrouwe (Slette Houwe)?
- Vrouw: ‘Kan niet van die slette houwe’ geen ode aan vrouwen

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vieze Slette bestormt de hitlijst

  1. Johan

    Ik denk dat ze in de Tweede Kamer wel iets beters te doen hebben dan zich druk maken over puberale videoclipjes. Of je moet wel heel erg SGP zijn. Maar Van der Vlies kijkt geen TV…

      /   Reply  / 
  2. APDeff

    aaaight…..ben t met m eens :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>