Hitlijst België: Lief klein Borsato-konijntje

HenkieDe hitlijst in België kleurt deze week bijna rood-wit-blauw. Marco Borsato voert de lijst aan en dat is opmerkelijk, aangezien hij enige weken terug nog van die eerste plaats werd verstoten door Laura Lynn. Zij keldert deze week naar 11 met Jij Bent de Mooiste, wat de weg vrijmaakte voor Rood om terug te stijgen naar nummer 1. Gefeliciteerd Marco. Maar de concurrentie ligt op de loer, en die komt uit eigen hoek: Henkie, de senior die Lief Klein Konijntje op single uitbracht.
Henkie was al enige weken bezig aan een opmars. Vorige week steeg hij naar de 11de plaats in België en was daarmee bij de Zuiderburen al succesvoller dan hier. Deze week verrast Henkie vriend en vijand door in de 7de (!) week opeens een grote sprong te maken naar de 2de plaats in de Vlaamse charts. In Nederland kwam het liedje niet verder dan 12.

Volgende week Henkie op 1? Of blijft Marco bovenaan? Je bekijkt de Belgische hitlijst hier.

Zie ook:
- Lief klein konijntje verovert ook België
- België verliest Borsato-rode gloed

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>