Tiësto en Tiësto in Single Top 100

TiëstoHet is een beetje de week van Tiësto geworden in de Single Top 100. Zijn nieuwe single Dance4Life met Maxi Jazz knalt deze week vanuit het niets binnen op 4, terwijl hij één plaatsje lager nog in de lijst staat met He’s a Pirate, het nummer voor de film Pirates of the Caribbean. De top 3 is verder ongewijzigd. Guillermo & Tropical Danny behouden een nipte voorsprong op Basshunters Boten Anna terwijl Marco Borsato nog altijd tot de drie best verkochte plaatjes van deze week behoort. Volgende week zal het er echter totaal anders uitzien; dan knalt Als de Morgen is Gekomen van Jan Smit binnen op 1.
Smit leverde zijn single dit weekend uit in een oplage van 20.000 stuks. Meer dan genoeg om die koppositie in beslag te nemen volgende week. De kans dat er nog een Boten Anna op de eerste plaats komt, wordt dus erg klein.

De top 10 van deze week:

1 (1) Guillermo & Tropical Danny – Toppertje
2 (2) Basshunter – Boten Anna
3 (3) Marco Borsato – Rood
4 (–) Tiësto feat. Maxi Jazz – Dance4Life
5 (5) Tiësto – He’s a Pirate
6 (4) Sergio Mendes – Mas Que Nada
7 (6) Gnarls Barkley – Crazy
8 (8) Djumbo – Boya Boya Bay
9 (7) Fedde le Grand – Put Your Hands up 4 Detroit
10 (9) Rihanna – Unfaithful

En net buiten de top 10: Boten Anna van Gebroeders Ko, deze week gestegen van 13 naar 11.

Op de 20ste plaats een opmerkelijke beweging: Alderliefste en Paul de Leeuw stijgen in hun 8ste week van 34 naar 20. Het nummer Een Mooi Verhaal leek op zijn retour, maar krijgt dus deze week toch weer een slinger naar boven toe. Paul de Leeuw heeft sowieso een goede week; zijn duet met Raffaëla stijgt deze week van 50 naar 39.

Op 28 eveneens een superstip: Starstylers stijgen 16 plaatsen met Higher. Ook het damesgezelschap Activ8 doet het goed deze week door van 43 naar 31 te stijgen met Take My Breath Away. Nieuw op 32 vinden we dan Bo & Monica met This is how we Party. Het theaterduo Veldhuis & Kemper probeert het opnieuw met de single Wacht, welke deze week nieuw op 41 staat.

De overige nieuwe Nederlandse binnenkomers:
51. R.o.o.o.m – First Thing
66. Postman – You Make me feel
97. Corry Konings – In Vuur en Vlam

Zie ook:
- Djumbo, Henkie en Rowwen Heze stijgen snel
- Toppertje blijft Boten Anna’s voor

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Tiësto en Tiësto in Single Top 100

  1. Thomas

    Raar, in de top 40 staat basshunter op 1 en de toppertjes op2…hoe kan dat? Dat al die hitlijsten zo verschillend zijn? plaats hier een reactie en ik lees ‘m! Alvast bedankt!
    Groetjes, Thomas

      /   Reply  / 
  2. Mark

    Top 40 telt ook 25% airplay, single top 100 alleen puur singleverkoop.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>