Lief klein GOUD konijntje

HenkieWat is het toch met die Belgen dat ze zo massaal zijn gevallen voor de 61-jarige Henkie? Al zes weken lang voert deze Hollander de Vlaamse hitlijst aan met Lief Klein Konijntje. En deze week is het dan gebeurd: er zijn genoeg exemplaren van het kinderlijke liedje verkocht om een gouden plak te krijgen. Daarmee evenaart Henkie de verkoop van Marco Borsato’s Rood in België, het liedje dat hij begin augustus van de troon stootte. Dat terwijl Henkie in Nederland met dit liedje nooit de top 10 heeft gehaald.
Overigens lijkt de laatste glorieweek van Henkie in België aangekomen. Vermoedelijk stoot Bob Sinclar met Rock This Party hem volgende week van de troon. De Belgen zijn namelijk dol op Bob Sinclar. Vorig jaar scoorde hij zo ongeveer de grootste hit in het land met Love Generation.

Of Henkie daar rouwig om is? Die werkt stiekem al aan zijn volgende kraker. En die zal het in Nederland waarschijnlijk ook wel wat beter gaan doen. Want Henkie is binnenkort te zien in een reality-soap van Talpa. En dat betekent weer heel wat extra en gratis promotie.

Zie ook:
- Marco Borsato door konijn getackeld
- Arie Ribbens, Alpenzusjes en Sugar Lee in schnabbelsoap

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>