Waterkant 16de nummer 1-hit Marco Borsato

Gefeliciteerd Marco! Met de a-typische eerste single van een nieuw album heeft Borsato wèèr de nummer 1-positie weten te pakken. Waterkant is de elfde nummer 1-hit op rij en de 16de in totaal voor de zanger (daarbij Artiesten voor Azië buiten beschouwing latend). Geen enkele Nederlandse artiest voerde zo vaak de Single Top 100 aan. Waterkant is de voorloper van het album Dromen Durven Delen, dat volgende maand verschijnt.

Marco Borsato’s vorige nummer 1-hit dateert van slechts enkele maanden terug, toen hij samen met Guus Meeuwis het liedje Schouder aan Schouder naar de top van de hitlijst zong.

Marco: “De afgelopen jaren is me vaak gevraagd of een #1 hit me nog wel iets doet. Daar is maar één antwoord op: JA! Vetgedrukt en in hoofdletters! Dus op de vraag of ik blij ben met mijn 16e #1 hit kan ik vol overtuiging zeggen: NOU EN OF! Ik schreeuw het van de daken! Bedankt jongens!”

Morgenochtend zoals elke zaterdag een uitgebreide blik op de nieuwe Single Top 100.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Waterkant 16de nummer 1-hit Marco Borsato

  1. Marcel

    Dit is zijn 11e op rij

      /   Reply  / 
  2. Gerard

    Wat is dat trouwens voor schijtreclame dwars door het beeld heen tegenwoordig op deze site?

      /   Reply  / 
    1. tom

      Daar ben ik het helemaal mee eens!

        /   Reply  / 
      1. Henk

        En ik ook. Wat irritant!

          /   Reply  / 
  3. Herman Roggeveen Auteur

    Touwtje verdwijnt als het goed is na dit weekend. En dankzij de reclame houd ik ook iets over aan het bloggen, waardoor ik er ook weer mee door kan gaan. Hoop op jullie begrip

      /   Reply  / 
  4. @lbert

    Tja ik heb het wel gehad met Marco, maar goed velen dus niet, vind dit nummer niks, maar altijd nog beter dan de nr.1 van vorige week !!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>