Hit of shit: René Froger – ‘k Heb Je Lief (video)

Het grote showbiz-ding van gisteravond was toch wel het feestje van René Froger in Carré. De zanger vierde zijn 50ste verjaardag, welke voor het publiek wordt gevierd met een verzamelbox van Froger. Daarop staat ook een nieuw liedje in de vorm van ‘k Heb Je Lief. Nu is het lastig hits te voorspellen, maar als de voortekenen niet bedriegen, gaat ‘k Heb Je Lief een glorieuze toekomst tegemoet in de charts.

Froger gaat namelijk terug naar waar hij goed in is: gevoelige liedjes zingen. ‘k Heb Je Lief is zo’n gevoelig en vooral eerlijk liedje. Een nummer waarin hij zijn waardering en genegenheid uitspreekt naar de mensen die hem lief zijn. Ik geloof elk woord van wat Froger zingt. Het is niet nodig dat extra zwaar aan te zetten met veel strijkers of bombastische geluiden – en dat gebeurt dan ook niet.

Wat mij betreft één van de echtste liedjes die René Froger opnam en op single uitbracht. Misschien niet het typische nummer dat je van een volkszanger zou verwachten, maar wel iets dat een grote groep mensen moet kunnen afspreken. Wel een beetje jammer van de videoclip, een vaag gemonteerde aaneenschakeling van archiefmateriaal. Had mooier gekund.

René Froger - 'k Heb Je Lief

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hit of shit: René Froger – ‘k Heb Je Lief (video)

  1. Pingback: Single Top 100: Barbra Streisand stoot Borsato alweer van 1 | Nlpop

  2. Pingback: Album Top 100: Froger en De Buisonjé nieuw in top 10 | Nlpop

  3. Pingback: Album Top 100: Borsato blijft 1, Caro 2 en Nick & Simon 3 | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>