13de nummer 1-hit voor Jan Smit

Jan Smit heeft het nog in zijn vingers. Niemand zo Trots als Wij is vandaag vanuit het niets op 1 binnengekomen in de Single Top 100. Het is de dertiende single van zijn hand die de koppositie bereikt. Dat terwijl de vorige single Terug in de Tijd afgelopen zomer genoegen moest nemen met de tweede plaats, iets wat Jan al jaren niet was overkomen. Maar de ode aan zijn dochtertje Emma heeft vele Nederlanders dus in het hart geraakt, getuige de nummer 1-notering van Niemand zo Trots als Wij. Van harte Jan, een knappe prestatie!

Zaterdagochtend hier de wekelijkse uitgebreide blik op de Single Top 100. Jan Smit is vanavond te zien in The Voice of Holland en zondag in Life4You.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “13de nummer 1-hit voor Jan Smit

  1. Jan

    zijn vorige hit was ‘Zie wel hoe ik thuis kom’ die wel de eerste plaats bereikte. ‘Terug in de tijd’ was daarvoor die tot #2 kwam.

      /   Reply  / 
  2. @lbert

    Tja heeft hij ze allemaal via signeersessie verkocht alle 10.000 lijkt me sterk,bij ons ligt de hele voorraad nog in de winkel geen 1 exemplaar van verkocht !!!

      /   Reply  / 
  3. Jan

    @Albert: werk jij bij de Media Markt dan, want daar doet hij zijn signeersessies

      /   Reply  / 
    1. @lbert

      Nee, want dan had ik het met eigen ogen gezien dat er wat verkocht zou zijn !

        /   Reply  / 
  4. Pingback: Jan Smit en Pien Feith zingen in De Wereld Draait Door | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>