Single Top 100: Do van 1 af, Afrojack in top 10

Do heeft haar eerste plaats alweer moeten afstaan in de Single Top 100. Hij Gelooft in Mij zakt naar 1 om plaats te maken voor Alexis Jordan, die overigens al eerder deze hitlijst aanvoerde. Glennis Grace blijft maar downloads verkopen op Afscheid, dat op 3 blijft staan.

In de top 10 kunnen we verder Pitbull verwelkomen, die de beats van de Nederlandse deejay Afrojack gebruikte in Give Me Everything. Het nummer knalt van 22 naar 9.

De top 10:

1 (2) Happiness – Alexis Jordan
2 (1) Hij Gelooft in Mij – Do
3 (3) Afscheid – Glennis Grace
4 (4) Mr. Saxobeat – Alexandra Stan
5 (5) On the Floor – Jennifer Lopez ft. Pitbull
6 (6) Set Fire to the Rain – Adele
7 (7) Price Tag – Jessie J
8 (10) Party Rock Anthem – LMFAO feat. Lauren Bennett & GoonRock
9 (22) Give Me Everything – Pitbull & Afrojack
10 (8) Mijn Woord – Thomas Berge

Lady Gaga is de enige act die de top 10 heeft moeten verlaten, The Edge of Glory zakt van 9 naar 19. Het liedje is als opwarmertje voor het album Born This Way bedoeld, net als Hair. Dat plaatje komt op 15 binnen. De single Born This Way stijgt terug naar 34 terwijl de meest recente single Judas naar 41 zakt. Vier keer Gaga in de Single Top 100, respect.

Ook respect voor Adele, die nu met drie singles in de top 20 staat. Set Fire to the Rain staat op 6, Someone Like You stijgt van 21 naar 12 en Rolling in the Deep klimt van 16 naar 13 terwijl het al een half jaar in de Single Top 100 staat.

Ajax werd vorig weekend landskampioen en dat vraagt om een anthem. De Ajax Marsch lijkt dat te zijn geworden, het nummer komt op 23 binnen in de Single Top 100.

Het Eurovisie Songfestival heeft niet voor een opleving kunnen zorgen bij de 3js, Je Vecht Nooit Alleen / Never Alone is blijven staan op 28. Onderin de lijst komen wel andere Songfestival-acts binnen, zoals Denemarken (58), winnaar Azerbeidzjan (59), Ierland (84) en Duitsland (92).

De overige nieuwe NL binnenkomers:

51. Ray & renny – Jeans
55. VanVelzen – Too Good to Lose
65. Shary-An – Mr Know It All
85. De Ajax Fans – Campione Ajax Kampioen
95. Dikdakkers – Aloha Héjahé

De hele Single Top 100 vind je hier.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>