Single Top 100: Coldplay scoort 2de nummer 1-hit in NL

Er was bijna geen ontkomen aan. Sinds Coldplay vorig weekend een nieuw nummer in de downloadwinkels hing, stond de band bijna onafgebroken op 1 in de Nederlandse iTunes Chart. De band ziet dat nu ook vertaald in de Single Top 100, waar Every Teardrop Is a Waterfall op 1 binnenkomt. Het is de tweede keer dat de Britten de lijst aanvoeren, eerder gebeurde dat met Talk. Coldplay zorgt er wel voor dat Pitbull naast de nummer 1 grijpt, ondanks een optreden in X Factor vorige week met Give Me Everything.

De top 10:

1 (-) Every Teardrop Is a Waterfall – Coldplay
2 (3) Give Me Everything – Pitbull & Afrojack
3 (60) Loca People – Sak Noel
4 (1) Happiness – Alexis Jordan
5 (2) Someone Like You – Adele
6 (5) Mr. Saxobeat – Alexandra Stan
7 (16) Cry (Just a Little) – Bingo Players
8 (8) Party Rock Anthem – LMFAO feat. Lauren Bennett & GoonRock
9 (17) Schaduw – Leonie Meijer
10 (12) Mijn Woord – Thomas Berge

Leonie Meijer scoort haar tweede top 1o-hit, Schaduw stijgt van 17 naar 9. In totaal dus vijf nieuwe titels in de top 10. Adele heeft in stereo de top 10 moeten verlaten. Glennis Grace is daar ook uitgeschreeuwd en zakt van 6 naar 15 met Afscheid. Do, eveneens een hit uit De Beste Zangers van Nederland, moet zelfs van 7 naar 23. Ook Racoon krijgt klappen en gaat van 4 naar 18.

Dean Saunders grijpt vooralsnog naast een top 10-notering, zijn nieuwe single On the Way to Love stijgt van 21 naar 11. Ook met Los Angeles the Voices gaat het voorspoedig, het gevoelige Mijn Laatste Lied voor Jou komt binnen op 19. De opmars van Shary-An Nivillac is even gestut, Mr Know It All zakt van 22 naar 24.

Het theme van de TMF Awards 2011 (dit weekend) is verzorgd door Billy the Klit. Don’t Be Shy doet het voorspoedig in de Single Top 100, het nummer komt binnen op 30.

De overige nieuwe NL binnenkomers:

43. Edwin – Leef Je Leven
56. DJ Tony Star – Rock You Real Hard
62. Mike & Colin – Wat Is Ze Mooi
79. Close II You – Fuel to my Fire
84. Jaman – Ik wil een goede vader zijn
88. Dennie Christian – Laat me nog een keer
92. Danny Nicolay – Nee!

De hele Single Top 100 vind je hier.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>