Edwin Evers nieuw op 2 in Single Top 100

Hoogste notering ooit voor populaire radio-dj, drummer en zanger

De Hazes-cover Ik Meen Het van de Edwin Evers Band komt deze week binnen op de tweede plaats in de Single Top 100. Bovenaan nog steeds Rather Be van Clean Bandit ft Jess Glynne en op de derde plaats All Of Me van John Legend.

Het is de hoogste notering ooit voor Edwin en de eerste notering voor zijn band. In 2011 scoorde de populaire radio-dj een hit met Glennis Grace. Hun duet Wil Je Niet Nog 1 Nacht piekte op de derde plaats. In 2012 bereikte Edwin met Johan Derksen en Wilfred Genee de zesde plaats met het voetballied Helden.

Berliner Birds van Perneau komt binnen op de twaalfde plaats. De frontman van de band, muziekproducer Steven Craenmehr, kwam vorige maand om bij een bizar ongeluk op het Amerikaanse festival South by Southwest (SXSW).

Ping Pong van Armin van Buuren is deze week nieuw op de 22ste plaats, en is deze week uitgeroepen tot 538 Dance Smash dus daar zit vast nog een stijging in. Spijt Heb Je Morgen Maar, de nieuwe van BLØF, debuteert op de 41ste plaats. De overige nieuwe binnenkomers staan in de onderste helft van de lijst.

Single Top 10

1. Clean Bandit ft Jess Glynne – Rather Be
2. Edwin Evers Band – Ik Meen Het
3. John Legend – All Of Me
4. Milky Chance – Stolen Dance
5. Avicii – Addicted To You
6. Coldplay – Magic
7. Pharrell Williams – Happy
8. Katy Perry ft Juicy J – Dark Horse
9. George Ezra – Budapest
10. Route 94 ft Jess Glynne – My Love

Links naar hitlijsten in de rechterkolom onderaan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>