BLØF voor negende keer op 1 in Album Top 100

Waves opnieuw de hoogst genoteerde NL-productie bij de singles

De verwachtingen zijn ingelost! ‘In Het Midden Van Alles’, de nieuwe van BLØF, komt deze week binnen op de eerste plaats in de Album Top 100. Inclusief de vorige verzamelplaat is dit het negende nummer 1-album van de band.

BLØF verkocht de afgelopen week veruit de meeste albums in Nederland. In Vlaanderen komt IHMVA trouwens binnen op een nette 51ste plaats.

Album Top 10

1. BLØF – In Het Midden Van Alles
2. Mooi Wark – Allent Veur Joe
3. Kinderen voor Kinderen – Waanzinnig Gedroomd
4. The Cats – Collected
5. Triggerfinger – By Absence Of The Sun
6. Ennio Morricone – Collected
7. Paolo Nutini – Caustic Love
8. Ladies Of Soul – Live At The Ziggo Dome 2014
9. Stromae – Racine carrée
10. Fantasticos – Het Leven Is Zo Mooi

Bij ons debuteert ‘Allent Veur Joe’ van Mooi Wark verder op de tweede plek, en de nieuwe van The Kik komt binnen op 11. Het jubileumalbum 40 jaar Dennie Christian is nieuw op 16 en Mijn Beste Vriend van André Hazes jr. komt binnen op plaats 38. Opvallend is dat Dré in de Vlaamse chart hoger binnenkomt, op 25.

Single Top 10

1. Clean Bandit ft Jess Glynne – Rather Be
2. Coldplay – Magic
3. Pharrell Williams – Happy
4. George Ezra – Budapest
5. Milky Chance – Stolen Dance
6. Calvin Harris – Summer
7. John Legend – All Of Me
8. Nico & Vinz – Am I Wrong
9. Avicii – Addicted To You
10. Ariana Grande ft Iggy Azalea – Problem

De hoogste binnenkomer bij de singles is Problem van Ariane Grande ft Iggy Azalea op 10. De nummer 1 blijft Rather Be van Clean Bandit ft Jess Glynne. Coldplay en Pharrell wisselen stuivertje op de plekken 2 en 3. In de wekelijkse iTunes Top 30 (iets hypegevoeliger) komt Ariane binnen op de eerste plaats.

Waves van Mr. Probz is opnieuw de hoogst genoteerde Nederlandse productie in de Single Top 100. Hij staat op plaats 11. Home van Dotan komt binnen op de 41ste plaats en Louise van Gers Pardoel op de 42ste. Ik had beide iets hoger ingeschat, maar hopelijk zullen zij de komende weken nog doorgroeien.

Links naar alle hitlijsten in rechterkolom onderaan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>