Jan Smit terug op 1 in Album Top 100

Nieuwe topnoteringen voor Streisand, The Script, Brown en Slash

In de Album Top 100 van deze week is Jij & Ik van Jan Smit terug op de eerste plaats. Jan houdt de legendarische Barbra Streisand maar nipt van de toppositie af. Zij komt met haar nieuwe album Partners binnen op de tweede plaats. Het nieuwe album van The Script debuteert sterk op de derde plek.

Door al dat geweld aan de top zakt Heaven After Midnight van Waylon, de nummer 1 van vorige week, naar de vierde plaats. Nieuwe albums van Chris Brown en Slash veroorzaken ook bij Kensington, Dotan en De Toppers dalingen. Zij staan echter nog steeds heel sterk in de top 10, dus een drama is het niet.

Dat is anders bij Eenzaam Zonder Jou – Complete Album Collectie (boxset) van André Hazes. Vorige week nog nieuw op de achtste plek, en deze week volledig uit de Album Top 100 weggezakt. Hitlijstdrama’s overkomen de grootsten.

Nee, flauw. Het is begrijpelijk. Die Hazes-verzamelbox is met 55 euro vrij prijzig. Daarbij is André er niet meer voor promotieoptredens. Vorige week is de boxset door alle trouwe fans gekocht, en dat leverde een mooie top 10-notering op. Deze week geen hitlijstscore, maar het blijft een schitterend collectorsitem.

Album Top 10

1. Jan Smit – Jij & Ik (Ltd 2Cd Editie)
2. Barbra Streisand – Partners – Deluxe Editie
3. The Script – No Sound Without Silence
4. Waylon – Heaven After Midnight (Deluxe Edition)
5. Chris Brown – X (Deluxe Edition)
6. Slash, Myles Kennedy – World On Fire
7. Kensington – Rivals
8. Coldplay – Ghost Stories
9. Dotan – 7 Layers
10. De Toppers – Toppers In Concert 2014

Meer albums: NLpop Shop

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>