Trijntje keert terug in Single Top 100

Opkomende NL-rapper Cho scoort zijn eerste mainstream chart-hit

De top 5 in de nieuwe Single Top 100 is precies hetzelfde als vorige week. Hoogste nieuwkomer is de Nederlandse hiphopper Cho met Misschien Wel Hè?

De Felix Jaehn Remix van Cheerleader, de single van de Jamaicaanse OMI stijgt in de achtste week de top 10 in. Het nummer groeit uit tot een vette hit, zeker nu 538 het ook nog heeft uitgeroepen tot Dance Smash voor de komende week.

Single Top 10

1. Ed Sheeran – Thinking Out Loud
2. Hozier – Take Me To Church
3. Galantis – Runaway (U & I)
4. Mark Ronson ft Bruno Mars – Uptown Funk
5. David Guetta ft Sam Martin – Dangerous
6. Yellow Claw ft Ayden – Till It Hurts
7. Mr. Probz – Nothing Really Matters
8. Omi – Cheerleader (Felix Jaehn Remix)
9. Sam Smith – I’m Not The Only One
10. Kygo ft Conrad – Firestone

Goed nieuws voor Trijntje Oosterhuis met Walk Along. Onze inzending voor het komende Eurovisie Songfestival keert terug in de chart op de 90e plaats.

In de iTunes-downloadlijst doet Walk Along het de hele week prima, zo tussen de 30e en 40e plaats. In Spotify staat het nummer echter een stuk lager, en die score weegt mee. Dat verklaart de bescheiden positie in de Single Top 100.

Na Misschien Wel Hè? van Cho ook nieuw: Coldplay met Ink (op plek 80), Paulo Nutini met Iron Sky (op plek 97) en I Don’t Mind van Usher ft Juicy J (op plek 99).

Video: Cheerleader (Felix Jaehn Remix) De track is al sinds mei 2014 uit, maar groeit nu alsnog uit tot een hit. Momenteel in acht landen in de iTunes Top 100.

Links naar alle hitlijsten in de rechterkolom onderaan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>