Gerechtigheid: Henkjan Smits wil Christon aan platendeal helpen

Christon KloosterboerWat was Nlpop.blog.nl verbijsterd toen Christon Kloosterboer enige weken terug het veld moest ruimen bij Idols. Wij zagen in hem de potentiële winnaar van Idols: goeie kop, leuke uitstraling, lekker stemgeluid en niet onbelangrijk: een gevoel voor muziek. Maar het mocht niet zo zijn. Althans, daar leek het op. We initieerden hier al een handtekeningenactie waar vele steunbetuigingen op kwamen. Maar misschien was die hele actie wel overbodig.

Want het lijkt er op dat er platenbazen en A&R-managers genoeg zijn die met de singer/songwriter willen samenwerken. En helemaal vooraan in die groep muziekmanagers staat juryvoorzitter Henkjan Smits. "Eerlijk is eerlijk, Christon gaat er komen. Hij schrijft waanzinnig goeie liedjes, is meer een singer-songwriter dan een idool. Ik sluit niet uit dat ik met hem ga samenwerken. Maar dat mag pas als Idols is afgelopen", aldus Smits in De Telegraaf.

Toen Christon nog een Christonnetje wasEn dat is meteen ‘de narigheid’ van de hele constructie; Christon zal pas aan de beurt komen na Floortje, Raffaëla, Ellen, Angelique en Serge. Kijk maar naar Dewi of Bas & Joël. Zij mochten pas hun singletje uitbrengen maanden na de finale van Idols, toen alle aandacht al weggezakt was. Het magere succes dat zij boekten, bleef beperkt tot het succes van een eendagsvlieg.

Toch heb ik goede hoop dat het met Christon beter afloopt. Precies zoals Henkjan zegt: misschien geen Idol, maar wel een jongen met talent. Iemand die er uiteindelijk op eigen kracht ook wel zou komen.

Als Christon op plaat nu een beetje doet wat we van hem zagen bij Idols, heeft hij bij deze zijn eerste exemplaar verkocht.

Zie ook:
- Help Christon, de verdiende winnaar van Idols III, aan een platendeal
- Henkjan Smits: ‘Angelique flopte eerder door gebrek aan ambitie’
- Wessel van Diepen liet Floortje lopen
- Zappen.blog.nl: Floortje niet langer onfeilbaar

facebook share facebook share

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Gerechtigheid: Henkjan Smits wil Christon aan platendeal helpen

  1. kim

    gaaf. henkjan heeft groot gelijk dat ze met christon willen samenwerken, hij heeft (net als ellen vind ik) alles om een idol te worden namelijk:
    - een goede uitstraling
    - een lekkere stem
    - een leuk karakter
    - en natuurlik de x factor

    t zal trouwens leuk zijn als ellen en christon samen een singel/cd opnemen en natuurlijk uitbrengen

      /   Reply  / 
  2. Anonimous

    Dan kun je wel zielig gaan doen over iedere Afgevallen Idols finalist !

    dus “GERECHTIGHEID” vind ik het niet !

      /   Reply  / 
  3. Judy

    christon sucks…

      /   Reply  / 
  4. raffaelafan

    christon kan tog nie zinge!!
    ellen al helemaal nie!!!

      /   Reply  / 
  5. rianne

    als ellen niet kan zingen waarom kan ze dan wel een liedje zingen zonder een noot fals te zingen dat zou ik dan toch wel heel knap vinden hoor. Judy de enige die sucks ben jij! Ik vind dat henk-jan gelijk heeft, talent heeft hij zeker anders zou hij geen scolarship ik weet ff niet hoe je dat in het nederlands noemt winnen voor berklee school of music, want anders moet die school echt opzoek zijn naar mensen om die school nog in leven te houden en anders zou christon ook niet bij de laatste 9 hebben gezeten.

      /   Reply  / 
  6. Ronald

    Hey is dat dezelfde Judy die zonnodig mij overhoop moest schelden omdat ik wat zei van haar Idooltje?

      /   Reply  / 
  7. Mary

    Weet niet wie haar Idool was dan…maar dat kan nooit veel geweest zijn als ze denkt dat Christon sucked!! Maar ja…we hebben ook mensen onder ons die écht geen idee hebben waar het over gaat wb het hebben van talent.

      /   Reply  / 
  8. Tanja

    Christon is en blijft geweldig. Hij was dan niet mijn grote favoriet, hij volgde haar (Floortje) wel op bij mij. Hij gaat er vast wel komen, hij heeft de sound…..

      /   Reply  / 
  9. Eline

    Christon is de BESTE:D!!!

      /   Reply  / 
  10. rianne

    Christon is en blijft de beste. Hij zit nu ook in een bandje dat XYP heet. Ik heb ook een fansite voor hun gemaakt. Hun eerste single is nu ook uit. Je kan op mijn site meer vinden over hun.

      /   Reply  / 
  11. TOLLIE

    STEM OP HENKJAN!!!!!!!!!!!!!!! GA NAAR http://WWW.SBS6.NL DRUK OP TELEVIEZIERRING) EN STEM OP HENKJAN

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>