Duet Paul en Raffaëla op single

Paul en raffaëlaToen De Poema’s enkele jaren terug bij hun reünie opeens doorbraken, was er één iemand die enorm achter het net viste: Paul de Leeuw. Hij was vanaf het begin betrokken geweest bij de band, maar hij speelde uiteindelijk tweede viool; Paul werd uit de band gezet, waarna ze enorm succes boekten. Maar wie het laatst lacht, lacht het best. Want Paul de Leeuw gaat alsnog de single Mijn Houten Hart uitbrengen, samen gezongen met Raffaëla.
De twee zongen het duet twee weken geleden al in Mooi! Weer de Leeuw. Het nummer is bovendien in soloversie terug te vinden op het debuutalbum van Raffaëla. De Poema’s scoorden in 1999 een Top 5-hit met het nummer, ik heb zo het vermoeden dat Paul & Raffaëla dat gaan overtreffen.

Het is overigens wel opmerkelijk dat Raffaëla opeens is geswitcht qua singlekeuze. Twee weken terug werd in een persbericht gesteld dat Voor Eeuwig en Altijd de nieuwe single zou worden, als je het mij vraagt een matig uptempo nummer. Maar in RTL Boulevard vertelde de winnares van Idols dat het dus Mijn Houten Hart is geworden.

© Nlpop – niet overnemen

Zie ook:
- De houten harten van Paul en Raffaëla
- Raffaëla drie maanden uitgeschakeld
- Nieuwe single Raffaëla heet Voor Eeuwig En Altijd

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Duet Paul en Raffaëla op single

  1. nz

    Raffaela heeft werkelijk geen enkel idee waar het nummer over gaat. Maar ach, over een paar weken weet toch niemand meer wie of wat een Raffaela is.

      /   Reply  / 
  2. chrisj

    Ja ik vind het egt een super leuk en mooi nummer en het is jammer dta je het nummer niet kan dounloaden?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>