Jim wil voor ons gaan!

Jim en BettineJim doet menig vrouwenhart sneller kloppen, maar de 18-jarige Egmonder heeft nu zijn meest romantische nummer ooit gezongen: Voor Jou Wil Ik Gaan. Kijkers van de finale van Dancing with the Stars konden er getuige van zijn hoe hij samen met Bettine Holwerda het nummer uit Grease zongen – en dansten! Het liedje staat beter bekend als You’re the One that I Want, ooit gezongen door John Travolta en Olivia Newton John.
Het was een fraaie verschijning; Jim met vetkuif, strak in het zwart Jim Bakkum en Bettine Holwerdagekleed en spierwitte sneakers. Bettine in een zomers jurkje, een mooie, volle krullenkop en een zwoele blik. De vonk sloeg nog niet helemaal over – ongetwijfeld de zenuwen – maar Jim en Bettine hebben nog even de tijd om daar aan te werken. Want de musical Grease gaat pas dit najaar in première.

Jim deed vorig jaar mee aan Dancing with the Stars en won de danswedstrijd. Naar aanleiding daarvan werden de makers van Grease zo enthousiast, dat ze Jim vroegen auditie te doen voor de rol van Danny Zucko.

Aan de musical is zeer waarschijnlijk ook een soundtrack verbonden. Wanneer alle nummers zo leuk klinken als Voor Jou Wil Ik Gaan, dan zou dat wel eens een bestseller kunnen worden.

Doe mee aan de Nlpop prijsvraag en win de verzamel-cd Afslag NL

Zie ook:
- Rode danspasjes en Grease in Dancing with the Stars
- Zappen: Tweemaal is scheepsrecht voor Marcus van Teijlingen (Finale Dancing with the Stars
- Jims tegenspeler in Grease wordt Bettine Holwerda
- Jim scoort vierde top 10-hit

facebook share facebook share

135 Reacties // Reageer

135 thoughts on “Jim wil voor ons gaan!

  1. Amber

    Jaaa,ik ga oooookk vooor JIMMM!!!
    Ik wil naar Greaseeee!!!!
    Man, wat is hij lekkerrrrr

      /   Reply  / 
  2. Annemarie

    Ik vond het super.
    Jammer dat het geluid niet helemaal optimaal was, het orkest was iets te hard.
    Volgens Jimmusic zijn ze deze week pas begonnen met repeteren, dus dat belooft wat voor de rest van de musical.
    En dat terwijl Marco Borsato stond te playbacken.

      /   Reply  / 
  3. Jolanda

    Ja, petje af dat had ik ook gelezen op Jimmusic dat ze pas een paar keer gerepeteerd hadden. Knap staaltje werk toch?
    Denk wel dat het nog veel beter wordt,oefening baart kunst.Het is in ieder geval een lekker stel om naar te kijken.

      /   Reply  / 
  4. Helga

    Jim zijn microfoontje werkte niet goed volgens mij,die Bettina kwam er vét bovenuit.
    Maar ze deden het live en dat geeft altijd risicoos en Marco geplaybackt,dat vind ik wel flauw.

      /   Reply  / 
  5. Vera

    Hmm het is altijd een andere oorzaak. Dat Bettina e.d. boven hem uitkomen, is omdat ze beter kunnen zingen?
    Eerst is ie verkouden, dan werkt zijn microfoontje niet, wat is het volgende keer?

      /   Reply  / 
  6. Rick

    Dit slaat werkelijk alles! Hebben we gister wel naar hetzelfde optreden gekeken??!
    Ik vond Jim echt verschrikkelijk!! Het leek of hij ademhalingsproblemen had, het liedje past niet bij zijn stemgeluid (waar ik toch al niet echt fan van ben…) en van chemie tussen Bettina en hem was echt totaal geen sprake!! Belabberde uitvoering…
    Ik hoor liever Marco playbacken, dan Jim live…
    Ik ben het vaak met Herman eens; zo ben ik ook al vanaf het begin een enorme fan van Raffaela en vind ik Floortje zwaar voor haar onder doen, maar over Jim zijn we het absoluut niet eens!! Is Jim nou top of flop?? Flop als je het mij vraagt… Grote flop.

      /   Reply  / 
  7. Remko

    Ach Hoe dan ook weet ik uit ervaring dat Jim enorm hard kan zingen en echt wel veel power heeft. Dat Bettina met een zeer harde schelle stem erbovenuit komt is dan ook niet echt normaal. De soundchek is echt niet goed gegaan. Je zag Jim ook aan het begin frunniken aan het microfoon/oortje. Dat is een teken dat er iets niet klopte. Verder waren de uithaal aan het begin en later in het nummer waar Jim echt even helamaal voluit kan gaan erg strak en zuiver.

    Maargoed wat hij ook zal doen hij zal bij veel mensen nooit maar dan ook echt nooit de handen op elkaar krijgen. Er is door die groep gewoon besloten dat hij helemaal niets kan en dan houd men daar aan vast. Vooral ook blijven doen. Lekker veilig allemaal in de ganzemars achter een playbackende Marco aan.

      /   Reply  / 
  8. Sannie

    Jaa Jim deed het echt heel goed!
    En dan noemen ze Marco Borsato de beste zanger van nederland, terwijl hij gewoon loopt te playbacken!
    Jim maakte er echt een show van echt leuk om te zien! En hij zong echt super goed! Jammer van dat microfoontje maarja..

      /   Reply  / 
  9. Herman

    Hey Rick, wat gezellig, een medestander op dit blog waar ik nog al eens voor rotte vis wordt uitgemaakt. over Jim gisteren: misschien was het allemaal niet top, maar ik denk dat het liedje een sterke compositie is en ik er daardoor zo vrolijk van werd.

    jim als zanger in het algemeen… ik zou zijn cd niet kopen. Maar hij heeft gewoon een heel goede uitstraling waardoor ik toch een zwak voor hem heb. dus wat mij betreft eerder top dan flop.

      /   Reply  / 
  10. Annemarie

    Over top of flop kun je toch geen discussie meer voeren, hoe vaak moet hij zich nog bewijzen dat hij gewoon absoluut top is!!
    Je moet van zijn stem houden, maar dat is toch bij iedere zanger zo.
    Ik persoonlijk vindt Marco Borsato vreselijk en zou nooit geen CD van hem kopen, terwijl ik van Jim die leuke dans CD heb gekocht.
    Ove smaak vaalt niet te twisten, maar dat Jim top is staat als eenpaal boven water!!

      /   Reply  / 
  11. Lotte

    Nou ik werd er ook vrolijk van Herman en heb vandaag meteen kaarten besteld voor Grease met JIM!
    Ik vertrouw erop dat het een hele leuke musical wordt,kan toch haast niet anders met JIM en BETTINA!

      /   Reply  / 
  12. Pludefax

    ROTTE VIS!!!!!!

      /   Reply  / 
  13. Iris

    Ik heb het filmpje al tig keer bekeken,en ga het steeds leuker vinden.En ik weet gewoon dat Jim heel hard en mooi kan zingen(optredens bijgewoond)dus als het geluid goed is,dan wordt het zo gaaf.
    En hoe krijgt hij het voor elkaar om zo lekker te zijn?Alleen daarom al…

      /   Reply  / 
  14. Herman

    Hey Iris,

    Waar heb je dat filmpje gezien? Staat het ergens online, of heb je het opgenomen? Mocht het online staan, laat me dan even de url weten. Dan maak ik er hier een verwijzing naar. groet, Herman

      /   Reply  / 
  15. Day

    Je kan nog zo’n waanzinnig goeie artiest zijn, als je geluid niet goed staat, wordt het gewoon geen goed optreden, punt.
    Voor 2 mensen die pas 3 keer met elkaar geoefend hadden en zich dus nog niet echt hebben kunnen inleven in hun rol, vond ik het een prima optreden, zeker als je het ruk afgestelde geluid erbij optelt.

    En tja, als je liever naar een playbackshow van Neerlands ‘beste’ zanger kijkt, zegt dat wat mij betreft al genoeg. Ik ga liever voor het echte werk. Misschien dan niet helemaal perfect, maar wel ECHT!!!

      /   Reply  / 
  16. Day

    Herman, het filmpje is gewoon te vinden op de site van DWTS. Kijk maar bij de video’s.

      /   Reply  / 
  17. Remko

    Herman trek het je niet aan. Gezien je naam ga ik ervan uit dat je een man bent. Als je dan aangeeft dat je wat Jim doet wel leuk vind wordt je meteen al niet meer serieus genomen, er wordt getwijfeld aan je sexuele voorkeur, en je kan nooit een liefhebber van muziek zijn.

    Het is een lot dat je blijkbaar in een in nederland door sexueel gefrustreerde mannen gedomineerd muziekbizz. De radio zit er vol mee. Terwijl men wel zich laat overgooien met de meest waardeloze shit uit amerika of alto pop rock waar werkelijk geen goede noot muziek uit komt.

    Jim is niet de beste zanger net als Marco dat ook absoluut niet is. Het gaat erom hoe hij het brengt en dat doet hij naar mijn mening voor zijn leeftijd goed.

    Daarnaast weet ik dat het een jonge is die serieus bezig is met zijn vak. Alles leuk vind en ook aanpakt en daarnaast gewoon heel erg aardig is.

      /   Reply  / 
  18. Herman

    Thnx Day, had ik zelf kunnen bedenken. en ook remko bedankt voor je zalvende woorden.

      /   Reply  / 
  19. Astrid

    Ik heb zijn optreden ook gezien en ik moet bekennen dat ik het zwaar tegen vond vallen. Ik vind Jim echt geen slechte zanger en hij heeft een symphatieke uitstraling, maar nu was ik teleurgesteld. Het zag er leuk uit, maar zijn zangprestaties waren dit keer onder de maat. Er was geen power en het was niet zuiver. Geen stem voor een musical. En dat ligt niet aan zijn microfoon. Ik neem aan dat hij nog flink moet gaan oefenen. Van een echte artiest verwacht je dat je ook na een paar uurtjes een behoorlijk optreden neer kan zetten, maar dat is Jim niet gelukt. Op deze manier wordt hij geen musicalster, dat wordt flink trainen!

      /   Reply  / 
  20. Remko

    Pffff Astrid wat een bullshit. Hij zong niet vals. Hij was alleen te horen bij de stukken waar hij voluit kon zingen. en daar was het zeker niet vals. Verder was hij dus amper te horen dus kan er ook niet echt een oordeel over gegeven worden. Als een zanger niet te horen is dan is er iets mis met het geluid dat is simpel. Als iemand namelijk zachter zingt dan een ander dan schroeven ze het geluid gewoon op. Dat is niet gedaan. Dus een fout van de geluidsman.

    Verder is drie halve dagen oefenen niet voldoende om het direct goed neer te zetten. Die drie dagen hebben ze alleen al nodig om de choreografie onder de knie te krijgen. Dan moet het samen zingen ook nog getraind worden. Dus gewoon te weinig tijd. Kijk eens op zijn site wat hij de afgelopen week allemaal gedaan heeft. Hij heeft amper tijd gehad om te oefenen.

      /   Reply  / 
  21. Geesje

    Astrid
    Jim geen power in zijn stem, de woorden van Henk-Jan tijdens Idols waren anders: je zingt alles op kracht en power die vond dat hij wel wat ingetogener mocht zingen.
    Nee het lach wel degelijk voor een groot gedeelte aan zijn mic.
    Ik vond het gedeelte dat hij begon te zingen juist goed al hoorde je al dat zijn mic. niet optimaal stond en toen Bettina begon hoorde je dat helemaal namate het vorderde kwam hij er moeilijk boven uit maar hij zong wel degelijk zuiver
    Toevallig hoorde ik van morgen het zelfde nummer van John en Olivia en ook daar is John met het refrein nauwelijks te horen
    Maar ik denk namate ze meer op elkaar ingespeeld raken het heel mooi is

    Remco je bent een man naar mijn hart ik ben het helemaal met je eens

      /   Reply  / 
  22. Rick

    @Geesje: Henkjan Smits is niet heilig ofzo he!! Die man is ook niet echt te vertrouwen, wat we konden merken in het laatste seizoen Idols… Want hoe je het nu went of keert, Henkjan is DE grote verliezer van Idols dit jaar.. Eerst lijdt hij ontzettend gezichtsverlies door Raffaela tot op de grond toe af te branden.. Vervolgens wint zijn lievelingetje (Floortje) ook al niet.. Tja.. wat doe je dan?? Dan zet je op je weblog dat Raffaela een fantastische meid is en een topartieste is en dat je van de daken wilt schreeuwen dat haar nieuwe cd uitkomt… Kansloos…
    Vervolgens is door aandringen van Sony de hele cd volgeramd met slappe covers en krijgt Raffaela ook nog eens bekkeninstabiliteit waardoor het matige schijfje ook al geen promotie meer krijgt na een week. Dit resulteert dan ook in een grote flop die nog steeds zakkende is in de albumlijst en nog lang geen gouden plaat behaald heeft in tegenstelling tot eerdere cd’s Idols-winnaars…
    En nu zit Henkjan zich thuis dood te ergeren aan de afkalverende verkoop van de cd en leeft heel Nederland mee met het zwangere meisje die hij het liefst zou dumpen…

      /   Reply  / 
  23. Rick

    @Remko: Lekker veilig allemaal in de ganzemars achter een playbackende Marco aan?
    Sorry hoor, maar ik ben dus totaal geen fan van Marco Borsato (al is zijn laatste single het eerste liedje wat ik echt super vind, maar dat komt niet omdat het door Marco is gezongen) meestal vind ik zijn liedjes heel erg matig en de teksten zijn vaak ook slap… Maar Jim is nog slechter!! Kom op zeg, wie geeft die jongen een zanglesje cadeau?? Dat nasale geluid bezorgt mij echt nog steeds slapeloze nachten…
    En het is dan misschien wel een mooie jongen om te zien zoals Herman zegt en hij is misschien ook wel gemotiveerd om veel dingen te doen zoals jij (Remko) zegt, maar dat maakt hem nog geen goede zanger…
    Zowel Jim als Marco behoren niet tot Neerlands beste zangers naar mijn mening…

      /   Reply  / 
  24. Geesje

    Remco

    Het verbaasd me dat Jim nog tijd heeft om adem te halen zo druk dat hij het heeft

      /   Reply  / 
  25. Rick

    @Remko:
    Oh jah en dan nog iets, ik ben het volledig met Astrid eens!!
    En als er volgens jou dan niet genoeg oefent is en het microfoontje het niet deed ofzo…(wat een slappe excuses allemaal maar goed), dan kun je het beter nog niet opvoeren!! Lekkere promotie dan voor die musical!! Maar jah de echte “ganzen” gaan toch wel naar die musical, al is t alleen maar om Jim real life te bewonderen…

      /   Reply  / 
  26. Remko

    Daar kan je ook je vraagtekens bij zetten. Alles wordt eraan gedaan om de musical te promoten. Ik had het zelf ook leuker gevonden als hij daar zijn Hit Dapper en sterk had gezongen. Maargoed ze hadden gekozen voor die musical. Aanstaande maandag krijgen ze nog een keer een kans bij Musical Award Gala. Ben benieuwd hoe het daar is.

      /   Reply  / 
  27. Astrid

    Ik heb nooit gezegt dat Jim vals zingt, want dat is namelijk niet zo. Het kan zijn dat die heer Smits heeft gezegt dat Jim wel met power zingt, maar dat was deze keer dus niet het geval. Hij klonk niet zuiver en erg onzeker. En na 3 halve dagen oefenen verwacht je wel wat anders dan wat hij nu heeft laten horen. Een echte artiest kan dat. En dat lag echt niet aan zijn microfoon! Het is zo dat hij bijna niet te horen was en dat zijn geluid opgeschroefd kon worden. Maar mijn oren zijn niet zo slecht dat ik hem helemaal niet kon horen. Dat Jim het zo druk heeft, is helemaal zijn eigen schuld. Dan moet hij zich maar op één ding richten. Dan kan je pas goed zijn. Het is erg jammer hoor, want hij kan beter. Maar dat laat hij niet bepaald zien, dat doet hij zelf. Zijn eigen keuze.

      /   Reply  / 
  28. Ronald

    Jaaaaaaa Astrid, jij begrijpt het. Als je je ergens op concentreert heb je geen tijd voor veel dingen, nu is het alleen van ik probeer alles, weet nog niet wat ik wil…

      /   Reply  / 
  29. Noortje

    Ik ben het er wel mee eens dat wat mij betreft ze best wat langer hadden moeten oefenen voor ze op tv komen. Want ik vind vooral voor zoveel mensen je ze dan ook het allerbeste van je kunnen moet laten zien.
    En 1 ding wat zeker is,dat kunnen ze!
    Veel beter,met perfect geluid en meer easy danspasjes.Maar voor de promotie van deze mij.V&V moest dit zeker. Best jammer.
    Want ik gun Jim het succes van harte.Hij heeft zoveel charme en ondanks dat het ietsje minder was heb ik toch zitten genieten!En gaan wij zekers met een groep vriendinnen hier naar toe,en nog een keer en nog een keer….

      /   Reply  / 
  30. Day

    Rick, misschien moet je pas mee gaan posten als je volledig op de hoogte bent. Bij live-performances is het geluid nl. ONGELOOFLIJK BELANGRIJK. Als dat niet goed staat, kan je een goeie performance gewoon vergeten. En hier stond het geluid gewoon niet goed,zelfs het koor stond harder dan Jim en Bettina, iets wat absoluut niet mag. Da’s geen slap excuus, maar gewoon een feit! En nee, je kan niet verwachten dat de inleving van beide karakters al perfect is na 3 keer oefenen, normaliter begint men al maanden van te voren met repeteren, sterker nog, zelfs als de theaterproductie al loopt, worden er nog dingen gewijzigd en geperfectioneerd.

    Maar de eigenlijke conclusie van deze hele discussie is; jij vindt Jim niks, prima! Doe de tv uit of op een andere net en ga niet naar Grease. Hoef je ook niet met hem geconfronteerd te worden.

    Overigens ben ik het wat Marco betreft volkomen met je eens! ;-D

      /   Reply  / 
  31. Roos

    JIM is een TOPPER!DAAR GAAN WE VOOR!!!
    ZINGEN KAN HIJ ALS DE BESTE,dat weet toch iedereen.Zo flauw als je iemand afkraakt om 1 optreden wat niet alles klopte met het geluid ofzo.Dat kan gebeuren,als het LIVE is.

      /   Reply  / 
  32. Astrid

    Van de karakters kan je inderdaad nog niet veel verwachten na drie keer oefenen. En dat verwacht ook niemand. Maar de zang zou wel perfekt moeten zijn na die drie keer oefenen. En dat viel mij helaas tegen.
    Een slechte promotie. Behalve voor de Jimfans dan.

      /   Reply  / 
  33. Annemarie

    Nou, het was een goede promotie, want maandag hebben de lijnen bij de theaters roodgloeiend gestaan voor Grease.
    Er zijn al verschillende voorstellingen uitverkocht die pasin 2007 zijn.
    TOP JIM!!
    Kijk tijdens de musicalawards nog eens en oordeel dan weer als het geluid optimaal is!

      /   Reply  / 
  34. Astrid

    Het heeft niets met het geluid te maken, het heeft met Jim zijn zangkwaliteiten te maken. Hij was dan wel amper te horen, maar toch weer niet zo dat ik hem helemaal niet meer kon horen. Dus over dit optreden kon ik wél oordelen. Ik ga naar de musicalawards kijken, maar niet speciaal naar Jim hoor. Maar ik zal goed opletten.
    De lijnen staan trouwens altijd roodgloeiend voor een musical. Musicals zijn in.

      /   Reply  / 
  35. Remko

    Ach beste astrid geloof wat je geloven wil.

    Voorlopig doet hij iets goed want hij heeft ook een rol gekregen in de nieuwe nederlandse speelfim “Aflijven”.

    Uieindelijk bewijst hij zichzelf wel. Het zal toch echt niet zo zijn dat ze hem allemaal kiezen voor zijn leuke koppie.

      /   Reply  / 
  36. Verena

    Jim is de beste :)
    en ik ga er zeker naartoe !
    misschien wel meerdere keren dan 1..
    Jim is en blijft de beste !!!

      /   Reply  / 
  37. Verena

    Ik heb dancing with the stars gemist, maar nu ik het filmpje online bekijk kan ik echt niet meer wachten om Grease de musical te zien !
    Jim is en blijft de allerbeste !

      /   Reply  / 
  38. Verena alweer ja..

    JIM IS HARTSTIKKE TOP !
    JIM IS GEWOON GE-WELDIG !
    jammer genoeg zijn er mensen die het er niet helemaal mee eens zijn.
    Maar dat maakt niets uit (misschien) bedenken ze zich nog wel als ze Jim écht live horen zingen, bij één van zijn concerten bijvoorbeeld. Ik weet wel zeker dat ze zich bedenken :) .

      /   Reply  / 
  39. Ronald

    Waarom zou je Jim live willen horen zingen als je er toch niet van houdt? Er zijn nu eenmaal mensen die niet van hem houden, klaar. Is niet verplicht om van Jim te houden dus, je lult raar

      /   Reply  / 
  40. Assie

    Gelukkig staat Jim zijn zangcarriere op een heel laag pitje en gaat hij hier en daar acteren. Misschien dat dat meer succes op gaat leveren. Je moet toch wat.

      /   Reply  / 
  41. Femke

    Op een laag pitje???Je hebt zeker niet de hitlijsten bijgehouden,anders had je geweten dat hij een dikke hit heeft met Dapper en Sterk!Een toptienhit nogwel!
    Verder treedt hij op als een gek(4 optredens dit week-end ofzo).Dus ik weet niet waar jij je hoofd hebt..onder een dik kussen misschien??Na Grease heeft hij ook alweer een theatertour,dus gelukkig zingt hij nog steeds veel!

      /   Reply  / 
  42. Annemarie

    Assie, als je niet weet waar je over praat, kun je beter helemaal niks zeggen.
    Hij heeft een top-10 hit en zijn 3de album is goud geworden.
    Verder treed hij volgende week 3x op in een volle arena bij de toppers in concert, hoezo laag pitje.
    Verder staan er 150 voorstellingen van Grease gepland en in 2007 een solo theatertour.
    Verder heeft hij zijn eerste filmrol te pakken en heeft hij een vaste rol in Boks.
    En Jij??????????

      /   Reply  / 
  43. lol

    jim is gewoon slecht. hijs gewoon 1 day famous. alleen de echte zangers blijven leven kijk maar naar marco borsato jan smit en frans bauer.

    die blijven verkopen en geen van allen moeten in musicals gaan spelen omdat zonder die musicals hun inkomsten dalen.

    dus jim is gewoon sukkel.

    reacties graag op [email protected]

      /   Reply  / 
  44. Annemarie

    Ach ja, jij zegt het, zucht!!

      /   Reply  / 
  45. Assie

    Ik had het over zijn zangcarriere, niet zijn nog beginnende acteercarriere. Díe staat op een laag pitje. Optredens? Dat zijn alleen tape-acts. Meer kan hij niet. Een echte live-optreden komt bij Jim zelden voor. Een hit? Met een cover kan dat lukken, maar waar blijft zijn eigen muziek? Het wordt tijd dat Jim zich gaat bewijzen dat hij ook een zangcarriere aan kan. Misschien volgend jaar als hij aan zijn tour begint. Ik neem aan dat hij dan met met covers op de proppen komt, maar met eigen muziek. En alsjeblieft niet met tape-acts. Want dat is niet muziek maken, maar alleen je gezicht laten zien.

      /   Reply  / 
  46. Helen

    Wat een onzin…. dat is wat vele artiesten doet.. Marco ook bij de finale van Dancing with thet stars.. een tape act oftewel een live optreden met een muziekband. En de hit die hij nu heeft is gewoon een eigen nummer, niets geen cover!

    Assie, je bent gewoon onzin aan het praten nu. Jim heeft gewoon een succesvolle zangcarriere dat hij afwisselt met musical, arteerwerk etc. Een allround artiest en dat op 18 jarige leeftijk, daar kun je gewoon niets van zeggen!

      /   Reply  / 
  47. Annemarie

    Volgens mij zijn al zijn hits eigen nummers (5 stuks) behalve “this is it”.
    Zijn nieuwste hit is de titelsong van asterix en de vikingen en speciaal voor de film geschreven, je lult echt uit je nek!!
    Eerst je huiswerk doen Assie en dan schreeuwen.

      /   Reply  / 
  48. Ronald

    Al zijn hits zijn geschreven door anderen. Nergens staat J.Bakkum als schrijver…en dat Tell Her was van hem, ja mijn hoela dat was al klaar voor na Idols he, hoefde die alleen maar in te ‘zingen’. Dus eigen nummers… nee

      /   Reply  / 
  49. Remko

    Euhhh een tape act is dat je een band meehebt waar muziek op staat en dat je zelf gewoon live zingt. Jim zing eigenlijk altijd live en dat is omdat hij een ding niet zo goed kan en dat is playbacken. Alleen bij de Kidstop 20 moet hij dat doen maar verder doet hij dat nergens.

    J. Bakkum heeft op zijn 2e album aan heel wat nummers zelf geschreven of meegeschreven en dat vind ik voor een toen 16/17 jarige lang niet slecht.

      /   Reply  / 
  50. Annemarie

    Assie heeft het over covers, goed lezen he!!
    Het zijn geen covers!!

      /   Reply  / 
  51. Femke

    Ik weet niet of dit boven je petje gaat Assie, maar de meeste artiesten schrijven hun eigen nummmers niet.Daar zijn songwriters voor,bvb Marco Borsato heeft ook geen eigen nrs. als hitsongs. Wel ledjes die speciaal voor hem geschreven zijn!
    Dat is het verschil,dus ik vind het alleen maar knap als iemand behalve goed zingt ,het ook nog voor elkaar krijgt een goede song met passende tekst te maken! Verder vind ik het ook best als zangers/zangeressen dat niet kunnen,maar gewoon heel mooi een nummer brengen.Is ook een kunst.

      /   Reply  / 
  52. Ronald

    Tja tapeact. Bijna 3 jaar bekend, en dannog met een bandje meezingen. hahaha, heel goed ja. Kan niet eens een echte band samenstellen dus, of echte muzikanten willen niet met hem samenwerken natuurlijk. Wees gelukkig met je tape-act.

      /   Reply  / 
  53. Annemarie

    Het blijft moeilijk voor je he Ronald?

      /   Reply  / 
  54. Ronald

    Nee hoor, helemaal niet.Moeilijk voor jullie om te begrijpen dat Jim zonder mensen achter hem helemaal nergens komt. Knap, een tapeact

      /   Reply  / 
  55. Annemarie

    Nee hoor, helemaal niet moeilijk, ik vind hem super met of zonder tapeact.
    Heb hem ook al vaak gehoord met liveband, dat is helemaal super!!
    Denk je dat Marco Borsato of wie dan ook zonder mensen achter hem wel ergens was gekomen??

      /   Reply  / 
  56. Ronald

    Ja hoor, Borsato wel.
    Liveband. Welke gerennommeerde muzikanten zitten daar in?

      /   Reply  / 
  57. Assie

    Jim is hier en daar aan het schnabbelen. Dat is niet serieus bezig zijn aan je zangcarriere. Jim zijn huidige hit is inderdaad geen cover, maar je kan het toch moeilijk eigen muziek noemen toch? Want dat is het niet.
    En echt muziek maken doe je met een live-band. Dat is onmogelijk met een tape-act. Je zingt dan je song en that’s it. Meer is het niet. Er is groot verschil. Maar dat maakt niet uit hoor, het is Jim zijn keuze. Hij komt graag met zijn hoofd op tv en is daar tevreden mee. Goed toch?

      /   Reply  / 
  58. Annemarie

    Zeker goed, kijk eens naar de musical awards.

      /   Reply  / 
  59. Ronald

    Applaus voor Assie. Jij begrijpt het. Ik heb het ook weleens gezegd van dat schnabbelen, maar ja wordt je weer voor alles uitegmaakt he. Jim ZIT al in het schnabbelcircuit en mag soms een liedje uitbrengen, dat is het ja

      /   Reply  / 
  60. Helen

    Beste Ronald… ik weet niet wat jij ‘schnabbelen’ vind, maar Jim is een 18 jarige beginnend artiest dat gewoon aan het ontdekken is wat hij leuk vind. Een top 10 hit, een hoofdrol in een musical, een rol in een politieserie, een rol in een speelfilm, een gouden album. Ik ben benieuwd naar jouw definitie van schnabbelen, want Jim voert gewoon zijn beroep uit en doet dat erg goed.

    Ik word hier echt een beetje moe van hoor. Jullie schijnen het niet te WILLEN begrijpen en doen er alles aan om een manier te vinden om jullie slappe redenering te onderbouwen, maar het raakt kant noch wal.

      /   Reply  / 
  61. Annemarie

    Ach ja, hij stond net in een uitverkocht ahoy bij de musical awards een nummer te zingen uit de musical Grease voor een uitzinnige menigte, en ook nog eens supergoed.
    Valt dat ook onder het snabbelcircuit??

      /   Reply  / 
  62. Remko

    Ach Assie koop eerst eens een CD van Jim lees dan even de achterkant een zie waar hij aan meegeschreven of wat hij geschreven heeft.

    En verder als je het niets vind Boeie!

    Veel plezier hier verder.

      /   Reply  / 
  63. Helen

    Oh en om nog even terug te komen op eigen muziek… Marco B. heeft nog nooit een nummer zelf geschreven.. tsja..

      /   Reply  / 
  64. Veerle

    JIM was vanavond superr bij de musical awards.Hij spetterde van de buis af,dit was echt een gaaf optreden,het publiek was suuuuppeeer enthousiast,geweldig!Dit was echt wel de beste promo die je kan wensen,JIM ik vond je een kanjer!

      /   Reply  / 
  65. Assie

    Jim voert gewoon zijn beroep uit. Wat is zijn beroep? Zanger? Acteur? Of toch maar musicalster? Of houdt hij het bij het inspreken van films? Hij weet niet wat hij wil. Ik hoop dat hij een goede keuze gaat maken in de toekomst. Eentje waar hij succes in gaat krijgen.
    Waarom zou ik een album van Jim kopen, ik weet zo wel dat op zijn laatste album geen eigen nummers staan.
    En om terug te komen op Marco B. (wat een vergelijking trouwens: Marco en Jim. Wereld van verschil): Marco heeft nog nooit een album gehad met allemaal covers.
    Nogmaals, mij maakt het niet uit dat Jim in de schnabbelcircuit zit en lekker supercommercieel. Hij kiest er zelf voor en hij is er tevreden mee. Gewoon zoveel mogelijk jezelf laten zien op tv, dat is voor hem belangrijk. Als hij daar gelukkig mee is, dan is het goed hoor.

      /   Reply  / 
  66. Ronald

    Annemarie. Hij deed mee aam Idols om zanger te worden, wat is ie nou? Tja, stemmetjesinspreker omdat het andere niet helemaal gelukt is. Terwijl ie dat doet had ie allang een buitenlandse carriere kunnen hebben ofzo… hij is toch zo goed. Schnabbelen is na wat hits toch nog met een tape-act het land in gaan. Bijv. Boris heeft allang een band om zich heen verzameld en is op festivals actief…

      /   Reply  / 
  67. Ronald

    Trouwens leeftijd doet er niet toe, Joss Stone ofzo is jonger dan Jim en heeft die al die nevenprojectjes? Die richt zich gewoon op haar zangcarriere heeft al die andere dingetjes niet nodig voor aandacht.

      /   Reply  / 
  68. Annemarie

    Tja, je zegt het.
    En waarom heeft hij geen zangcarriere?
    Hij heeft op dit moment een top 10 hit en een hoofdrol in een musical.
    Lijkt me een aardige carriere.
    Maar goed, hij heeft altijd zelf gezegd dat hij zijn horizon wil verbreden en daar is hij dus hartstikke druk mee en dat is hem aardig gelukt.
    Hij is nog zo jong maar nu al een alround artiest aan het worden en dat is wat ie graag wil.
    Een buitenlandse carriere heeft hij het nog nooit over gehad, eerst in nederland en dat gaat hartstikke goed.
    En trouwens, een beetje muziekkenner hoort toch direct dat bij die nieuwe hit van Marco Borsato het intro regelrecht gejat is van het Supertrap’s crime of the century?
    Oh nee, sorry, dat zou onze heilige Marco nooit doen.

      /   Reply  / 
  69. Ronald

    Ja dat was mij opgevallen. Trouwens, ben ook geen Marco Borsato fan hoor, mocht je dat soort denken…
    Ik ben van een band die onlangs een platendeal hebben getekent in de VS en daar ook gaan touren. En dat zonder ooit een hit gehad te hebben, in musicals te spelen en aan dansshowtjes mee te doen, en weet je hoe dat komt? Ze concentreren zich op 1 ding. Zeg zelf da’s toch veel knapper?

      /   Reply  / 
  70. Ronald

    Trouwens Annemarie, sinds wanneer is positie 13 een top tien notering? Daar stond die single van Jim vorige week hoor. Of jij hebt het natuurlijk weer over de Fox top10 ofzo…

      /   Reply  / 
  71. Annemarie

    Single top 100 (puur verkoop) staat hij op 10 (fox kids vorige week zelfs op 1).
    Prima toch als je je graag op 1 ding concentreert, maar Jim heeft zoveel meer talenten, dus hij krijgt gewoon ontzettend veel kansen.
    En die kans bij Grease heeft hij gisterenavond meer dan waar gemaakt.
    Petje af, de tent stond op de kop, zelfs met die bobo’s in de zaal!!
    En wat een opkomst in die caddilac.
    Die jongen heeft zo’n uitstraling, het was gewoon John Travolta, maar dan z’n knappere en jongere broertje!!

      /   Reply  / 
  72. Assie

    Die talenten waar jij het over hebt, moet Jim nog gaan bewijzen. Hij is gevraagd, maar dat wil nog niet zeggen dat hij het ook kán. Het is goed dat hij zoveel kansen krijgt. Misschien ontdekt hij zijn talent, die tot op heden nog niet is ontdekt ,nog wel. Hij heeft zijn uitstraling in ieder geval mee. Nu nog kijken wat hij kan, dat zullen we zien in de toekomst.

      /   Reply  / 
  73. Annemarie

    En waarom wordt hij overal voor gevraagt??
    Omdat hij niks kan??
    Dream on!!

      /   Reply  / 
  74. Assie

    Omdat hij de juiste uitstraling heeft. Of hij het kan moet hij nog gaan bewijzen. Jim heeft geen ervaring, dit zijn debuten hoor!
    Misschien is hij in één van die dingen wat hij gaat doen wel goed in.
    Geen vragen stellen waar je het antwoord al van weet.

      /   Reply  / 
  75. Remko

    @Ronald

    Je hebt in ieder geval tijd zat om hier te posten.
    Dit terwijl Jim nu druk is met opnames voor Boks, druk aan het repeteren voor de toppers concerten, en dan is het alweer bijna juni en dan heeft hij filmopnames daartussendoor nog optredens en natuurlijk nog zingen met sterren voor lillianefonds
    die zelfde dag aan het einde van de middag optreden voor vlaggetjes dag in scheveningen. Daarbij komen de voorbereidingen voor zijn volgende album nog. En promotionele fotoshots en interviews etc.

    En jij gaat binnenkort touren in amerika en heb blijkbaar zeeen van tijd om hier te kunnen reageren.

      /   Reply  / 
  76. Assie

    Volgens mij gaat Ronald helemaal niet touren in Amerika! Ik weet niet waar jouw post op slaat, Remko!! Hahaha!
    De band waar Ronald fan van is gaat wel touren in Amerika.
    Of heb ik het mis?

      /   Reply  / 
  77. Annemarie

    Hij schrijft ikben van een band.
    Wat zou jij dan denken??

      /   Reply  / 
  78. Assie

    Dat hij niet fan is van Marco, maar fan is van een band. En die band gaat touren in Amerika.
    Anders had hij ook geschreven: we concentreren ons op één ding.

      /   Reply  / 
  79. Ronald

    Kijk Assie, jij leest tenminste verder dan je neus lang is. Remko enzo nemen de moeite niet eens. Klopt, was ook een schrijffoutje ik ben FAN van een band die tourt door Amerika. Maar ook dat andere klopt wel, ik ben gevraagd om als tourmedewerker te gaan werken bij bands, dus de andere hebben ook wel een beetje gelijk.
    Dus jammer Annemarie en Remko, maar afgebluft door Assie. En o ja, ik ken die Assie niet want dat denken jullie dan ook weer meteen.

      /   Reply  / 
  80. Ronald

    Ja ik heb net zoveel tijd om hier te posten, als Jim voor zijn zogenaamde zangcarriere…

      /   Reply  / 
  81. Remko

    Euhhh schrijffoutje… dan kan ik wel verder lezen maar daarmee plaats je je tekst wel in een heel andere context hoor.

    En jij bent fan van die band. Fijn voor jou. Goed dat ze een platendeal hebben gescoord en leuk voor ze dat ze naar amerika gaan. En dat allemaal op eigen kracht. Heel knap.

      /   Reply  / 
  82. Veerle

    Ronald hoeft niet zo geheimzinnig te doen,zeg maar gewoon dat je het weer over je Heideroosjes hebt. Schaam je je ervoor om de naam te noemen,Ronald?
    Is niet nodig hoor,iedereen die Jim fan is en op internet zit weet dat van jou omdat je altijd bij JIM-verhalen te vinden bent….
    Het is natuurlijk dat wij hier kijken als fan zijnde,maar jij zit hier alleen maar omdat je een fobie/obsessie hebt voor JIM.
    Neem het je niet kwalijk,hij is idd weer eens iets anders als de Heideroosjes toch…zo veel mooier….

      /   Reply  / 
  83. Ronald

    Nee hoor schaam me er niet voor. Hoezo zou ik me daarvoor schamen dan? O ja als je me kent van het forum weet je ook dat het me werkelijk aan me reet kan roesten dat Jim mooier is dan de Heideroosjes. Lekker boeiend! Uiterlijk zie je toch niet bij het draaien van de CD. En zij zijn zonder uiterlijk vertoon toch ook gekomen waar ze wilden, dus, wat is het probleem, Veerle? Nog verder dan die Jim trouwens.

      /   Reply  / 
  84. Ronald

    O ja en dan heb ik een obsessie voor Jim. Jullie ook dus…1 negatief woordje en de hel breekt los, hoe bedoel je geobserdeerd?

      /   Reply  / 
  85. Annemarie

    Fijn voor de Heideroosjes dan ze een platendeal hebben gescoord in Amerika.
    Het zal me werkelijk aan mijn reet roesten al hadden ze een deal over de hele wereld, it’s not my cup of tea!!
    Hou jij je lekker bezig met die Roosjes, dan concentreren wij ons wel op Jim.
    Om maar met jouw woorden te spreken, je kan je maar concentreren op een ding!!

      /   Reply  / 
  86. Ronald

    Ja ja dat zegt ze nu wel, maar ondertussen hoop je dat Jim ooit ook eens een platendeal scoort in Amerika. Wees gerust, zal hem niet lukken…maar bedankt dat je ze feliciteert.

      /   Reply  / 
  87. Duke

    Over de ‘multi getalenteerde’ Jim…zingen?Kan die niet,dat is ondertussen wel duidelijk,de ENIGE reden dat ie zo hoog staat als er weer wat uitkomt is omdat meisjes de singles/cd’s kopen,het volwassen publiek pruimt em niet,Jim hoort in de catagorie Chipz thuis,kinderliedjes,en denk eens even aan ALLE personen die via een tv programma bekend zijn geworden..Jody,K-Otic,Boris…waar zijn ze nu?Er was zelfs een programma dat de finish nieteens haalde,zo slecht was het…Oh ja Raffish niet te vergeten….SCORE!!!!Dat was het ineens…yeah right.
    Liedjes schrijven?Jim?Dacht het niet.Alles ligt al klaar hij hoeft het alleen maar in te schreeuwen,niks meer,niks minder.
    Dansen?Screw it! Dat ie dancing with the stars won is echt niet vanwege zijn kwaliteiten hoor,het was wel erg toevallig dat na zijn ‘winst’ plotseling een CD uitkwam,kan geen toeval zijn.Was gewoon gefixed,alsof stemmen voor de mensen thuis echt serieus genomen word,wie daar in geloofd mag eens naar de dokter voor een realiteitsinjectie.
    Acteren?Niet echt..In het Algemeen Dagblad werd ie finaal afgekraakt met die nieuwe serie,en terecht,hij kan het niet,het is niet geloofwaardig,komt als een kind over.
    En voordat iedereen over me heenvalt,ik ben objectief.Ik ben honkbalfan en tijdens de World Series tussen de Marlins en de Yankees werd het volkslied gezongen door iemand uit American Idol,was gewoon goed,niet vals,haalde alles met zn stem,dus ik zeg niet dat alles uit Idols komt slecht is,maar Jim is een typisch voorbeeld van de sinaasappel uitknijpen,zoveel mogelijk verdienen aan hem,in alles stoppen wat maar kan,wat komt hierna?Koken met sterren?Pokeren met sterren?Kan die zeker ook ineens als de beste koken…en dan komt er ineens een kookboek uit,my God,wat een toeval…
    Het enige wat ik wil zeggen tegen de anti Jimmers en de pro Jimmers,heb respect voor elkaars mening en pro Jimmers kijk verder dan je neus lang is,er mankeert een hoop aan hem,en de reden ‘maar hij is zo knap’ gaat niet op in echte muziek,dan had ie maar model moeten worden oid.
    Mark my words: ook Rafaella flopt.

      /   Reply  / 
  88. Ronald

    Ssssssssssst Duke, je mag niks over Jim zeggen. Dat is heiligschennis. Hij is zo veelzijdig he, pas op. Maar inderdaad, mooi gezegd.

      /   Reply  / 
  89. Remko

    Duke nooit gehoord van SMAAK en dat daar niet over te twisten valt???

    En je praat over respect dan zou ik zelf je stukje nog maar eens goed doorlezen.

      /   Reply  / 
  90. Annemarie

    En voor jou moet ik respect hebben Duke??
    Na dat verhaal van jou??
    Je hebt zeker de recenties niet gehoord en gelezen na zijn musical awards optreden.
    Die waren super.Heel veel mensen moesten toch toegeven die hij het heel overtuigend heeft gedaan.
    Nee, dat hadden ze niet verwacht, maar wij wel.
    Iedereen heeft altijd vooroordelen over Jim en dat zal ook altijd zo blijven.
    Dat hij er zo goed uit ziet heeft hij meer last dan gemak van.
    Maar goed, ondertussen puilt zijn agenda heleaal uit en lacht Jim zich rot om mensen zoals Ronald en Duke.
    Oh nee, dat zou Jim niet doen, daar is hij veel te aardig en sympathiek voor.
    Ik hoor ze het nog zeggen, over een jaar hoor je niks meer van hem.
    Nou we zijn onderhand 3 a 4 jaar verder en hij is hotter dan ooit.
    En daar wou ik het bij laten!!

      /   Reply  / 
  91. Ronald

    Ach respect voor andermans mening. Annemarie zal het nooit krijgen. Blijkt nu ook maar weer,Duke geeft zijn visie en ze zit er meteen bovenop. Waarom die freustratie joh? Als je eens die meningeb respecteert kom jij net zoals je idooltje misschien ook wat symphatieker over…Daar wil ik het bij laten!

      /   Reply  / 
  92. Ronald

    Hoe vaak heb ik trouwens gezegd dat het me geen moer interesseert dat ie om mij lacht, je valt in herhaling. Om hem wordt er ook nog steeds gelachen dus…

      /   Reply  / 
  93. Assie

    Toen Jim bekend werd door Idols, ging het heel goed met hem. Daarna hoorde ik hem niet meer. Ik zag hem ook niet meer. Jimfans zullen hem wel nog gehoord en gezien hebben, want zij volgen hem.
    Maar toen kwam het programma Dancing with the Stars! Jim kwam weer in de picture. Gelukkig bestaan er zulke programma’s om die artiesten weer in de picture te brengen. Zijn volle agenda heeft hij aan dit programma te danken. Het is dus niet zo dat Jim al 3/4 jaar overeind is gebleven. Sinds kort is hij weer hot, nou maar afwachten of hij nog hot blijft. Maar als dat niet het geval meer is, dan is er wel weer een ander programma waar hij aan mee kan doen.
    Duke, scheer niet alle nederlandse idols-kandidaten over 1 kam. Er zijn er een paar bij die wel serieus bezig zijn. De één in de musicals, de ander in een soapserie, weer anderen in de muziekwereld.
    Maar hier gaat het over Jim.

      /   Reply  / 
  94. Assie

    Ik heb net trouwens naar een filmpje gekeken van Jim in actie tijdens de Musical Awards. Het zag er heel goed uit. De zang vond ik niet optimaal (behalve de opening, dat klonk!), maar hij had wel de uitstraling. Ik doe het hem niet na. Het is zo jammer dat je voornamelijk Sandy hoort zingen. Sandy klonk super en met veel power in haar stem. Jim klonk dan ineens onzeker en zacht. Maar zijn verschijning, hoe hij het verder deed, was tof. Ik ben benieuwd hoe hij zich verder ontwikkeld.

      /   Reply  / 
  95. Ronald

    Ja precies. Als ie dadelijk weer verminderde aandacht krijgt dan heb je altijd nog de reallife soap he, Assie. Werkte bij Jan Smit ook, ook ineens weer helemaal in de picture…

      /   Reply  / 
  96. Ronald

    Assie. Er zullen er meer moeten zijn alks jij, je volgt Jim ook maar je blijft wel kritisch en realistisch, kunnen er veel een voorbeeld aan nemen. Die kunnen geen negatief puntje verdragen over die jongen of je bent meteen de slechterik zeg maar.

      /   Reply  / 
  97. Annemarie

    Zo Ronald,ik heb ook maar even op de site van de Heideroosjes gekeken, je mag natuurlijk niet oordelen als je niks gezien of gehoord hebt.
    Optredens in Glabbeek-Neerpelt-Stekene enz.
    Ja , die hebben ook een superbuitenlandse carriere hoor!!
    En heb ook maar gelijk even naar de video´s gekeken.
    Nou ja, wat zal ik er van zeggen, ieder z´n smaak.
    Ik zal er wel geen verstand van hebben!!

      /   Reply  / 
  98. Assie

    Nou was ik ook eventjes nieuwsgierig naar de Heideroosjes. Dat is even heel wat anders dan Jim, je kan ze niet vergelijken. Je hoeft er ook geen verstand van te hebben, net wat je zegt: ieder zijn eigen smaak. Ze hebben allenbei een andere muziekstijl. Ik zou niet gauw fan van de Heideroosjes zijn en ook niet van Jim. Jim zijn cd’s koop ik ook niet, ik hou meer van soul en funk.

      /   Reply  / 
  99. Ronald

    Jim weet nog niet eens waar Glabbeek enzoi ligt laat staan dat ie er ooit komt. En als j everder keek had je gezien dat er ook Amerikaanse plaatsnamen in stonden. Nee jij luistert naar Jim, Heideroosjes is een band voor de liefhebber inderdaad Annemarie, eindelijk zeg je iets wat waar is. En doordat zoveel mensen die smaak hebben, hebben de Heideroosjes vorig jaar hun 15 jarig jubileum kunnen vieren, haalt Jim niet eens…

      /   Reply  / 
  100. Duke

    Ik scheer niet alle idoltjes over 1 kam..dat word voor ze gedaan..het is toch zo?Jody,K-Otic,Boris,(Rafaella) na hun 15 minutes of fame hoor je er niks meer van.Tis hard,maar wel de waarheid.
    Zelfde als met boy/girl bands,het is even leuk,maar dan…zie Spice Girls,de enige die zich er prima uit onttrokken heeft en nog steeds succesvol is is Robbie Williams,petje af voor hem.
    Ik ben objectief,en ieder zn smaak absoluut,maar als degene die iets tegen Jim zeggen,word er meteen moord en brand geschreeuwd,maar andersom mag wel alles gezegd worden..beetje krom,vind je niet?

      /   Reply  / 
  101. Ronald

    Hier een gedeelte van een tour van de Heideroosjes:
    31-8 SA PRETORIA Nile Crocodile
    3-9 SA PRETORIA Club @
    4-9 SA PRETORIA Sunny Side Up
    5-9 SA PRETORIA Cool Runnings
    6-9 SA PRETORIA CITY Oppikoppi Festival
    14-9 NL TIEL Appelpop
    5-10 B AALST Aalst Rock
    10-10 I MILAN Rolling Stone
    11-10 I TURIN Hiroshima
    12-10 I MILAN Leonkavallo
    18-10 D UEDELHOVEN Lager Festival
    19-10 D JULICH Kuba
    En Jim? Laat die nou maar tienermeisjes vermaken, daar is ie blij mee…

      /   Reply  / 
  102. Remko

    @Assie

    Als je nu pas in zijn agenda kijkt weet je het ook niet. Maar zijn agenda is altijd gevuld gebleven. Hij is altijd bezig gebleven. Alleen is het in Nederland zo dat er maar een heel selectief groepje nederlandse muziekanten op de radio gedraaid worden. We kunnen bijvoorbeeld ook niet zeggen dat we nu dagelijks de heideroosjes voorbij horen komen.
    En geloof me ook die moeten meer gedraaid worden op de radio. Ga naar het buitenland en je hoort maar 20% buitenlands product op de radio en de rest nationaal. In nederland is het andersom. Marco B en Blof en nog een paar en dan heb je het wel gehad.

    Jim heeft in die tussentijd nog twee singles gehad die het niet eens slecht gedaan hebben maar gewoon niet gedraaid werden op de radio.

    @Duke

    Jim bewijst toch het tegendeel. Hij is nooit echt weggeweest en heeft na het podium van DWTS nog weer een keer laten zien dat hij er nog steeds is en waarom hij er nog steeds is. Jim spettert namelijk van de buis.

    @Ronald

    De heidenroosjes is een band voor de liefhebber van die muziek. Ben ik persoonlijk niet zal er ook niet snel naar luisteren. Wel vind ik dat ook daar natuurlijk gewoon ruimte voor moet zijn en dat ze ook hun airplay moeten krijgen.
    Verder lok je de reakties zelf uit. Misschien zou je het eens op een andere manier moeten brengen. Het komt namelijk nogal over op een manier waarop het lijkt dat je zelf vind dat jou muzieksmaak boven mijn muziek smaak staat.
    Voor de goede orde ik ben een man van 37 (dus niet een pubermeisje) en nee ben geen homo en hou van allerlij soorten van muziek van klassiek tot pop/rock en ook Jim.

    Enne… euhhh… Jim is waarschijnlijk in de periode na idols in ieder gat in nederland geweest.

      /   Reply  / 
  103. Assie

    Duke, je noemt allemaal mensen op die nooit aan idols hebben meegedaan. Behalve Boris (en Rafaella)dan. Boris is trouwens ook nooit weg geweest uit de muziekwereld. Integendeel. Hij is zelfs de laatste tijd zeer serieus bezig geweest met de muziek en hij komt weer in de picture omdat zijn nieuwe single en album klaar is. Een idol zal hij nooit worden, maar is en blijft wel een muzikant zonder te schnabbelen.
    Ik weet inderdaad niet alles wat Jim gedaan heeft voordat hij aan DWTS mee deed. Dat komt omdat ik hem nooit gevolgd heb. Nu zie ik Jim wel weer, maar hij houdt zich niet met de muziek bezig maar met hele andere dingen. Misschien omdat het in de muziekwereld niet lukt en daarom iets anders zoekt wat beter ligt bij het publiek. Musical bijvoorbeeld of acteren.

      /   Reply  / 
  104. Remko

    Wat nou in de muziekwereld niet lukt????

    Zijn single Dapper en Sterk staat bovenin de diverse charts. Zijn album met dansliedjes is goud geworden. En spelen in grease is toch ook echt gewoon zingen dus dat is toch echt allemaal muziek.

    Hij heeft in interviews wel eens aangegeven dat hij graag alles wil doen wat hij leuk vind en dat doet hij ook.

      /   Reply  / 
  105. Assie

    Dapper en Sterk –Asterix
    Album met dansliedjes– DWTS
    Geeft niets hoor als je een kruiwagen nodig hebt, maar dit is niet op eigen kracht.
    En musicalsterren zitten volgens mij in een hele andere wereld.

      /   Reply  / 
  106. Ronald

    Remko: Dapper en Sterk, hoogste positie nummer 13…
    Maar ik geef Assie gelijk, was Asterix niet op zijn pad gekomen had ie dan die hitsingle gehad? Nee dus.
    En hij is in elk gehad geweest van Nederland. Nou spannend. Heideroosjes ook en daarbij nog elk gat van België, half Duitsland enz.
    En dat voor n band zonder DWTS, hits e.d.. En alles op EIGEN kracht!
    Wees nou eerlijk dat is toch veel knapper

      /   Reply  / 
  107. Ronald

    @ Assie. Duke noemt inderdaad mensen die niet allemaal aan Idols hebben meegedaan. Maar hij bedoelde ook soortgelijke programma’s Starmaker enzo. Een pot nat, kweekvijver voor vluchtige carrières. Overigen vond ik Boris best te pruimen maar dan moet ie zich niet laten bepalen wat ie moet doen…

      /   Reply  / 
  108. Assie

    En dat doet Boris gelukkig ook niet…
    Dapper en Sterk staat trouwens ook op 10 in de single top 100 en nummer 1 in…juist de de kids top 10 (als ik het goed heb) Het blijft een kindersterretje.
    Hij doet het leuk en ik hoop dat hij leuk blijft. De x-factor heeft hij.

      /   Reply  / 
  109. Annemarie

    Een ding is overduidelijk Ronald, het is een kwestie van een ander wat gunnen.
    Hier in Nederland trappen ze je liever de grond in dan dat ze je iets gunnen.
    Dat is gewoon algemeen bekend.
    Als ze een poosje niets van je hebben gehoord is het gelijk van, oh daar hoor je ook niets meer van.
    En waarom vragen ze niet iemand anders voor Dapper en sterk of voor die stem??
    Had toch gekunt?
    En heeft er verder iemand succes gehad na DWTS??
    Volgens mij niet hoor, het ligt gewoon aan de persoon Jim, maar dat wil er bij jullie toch niet in!!

      /   Reply  / 
  110. Annemarie

    Kijk morgen even op Talpa.tv voor de live registratie van Toppers in concert met o.a.een gastoptreden van Jim.
    Leuk he, 3 x voor een volle Arena.
    zijn er niet veel die hem dat na doen.
    Vertel maar weer wat hier niet aan deugt!!

      /   Reply  / 
  111. Ronald

    Nee ik pas Annemarie doe wel wat nuttigs met mijn tijd. Moet je eens afleren hoor, jouw smaak op te dringen. Ook de Toppers vind ik niets, hoe raar je het ook zal vinden.

      /   Reply  / 
  112. Ronald

    En je vergeet dat ie daar als vervanger komt, in eerste instantie hadden ze hem niet gevraagd.

      /   Reply  / 
  113. Remko

    En jij probeert ons ook je smaak niet op te dringen?

    Ik dring jou Jim helemaal niet op maar je hebt wel een mening over mij. Je zegt met zoveel woorden dat ik fan ben (fan is een veel te groot woord) iemand die het niet waard is omdat hij het niet op eigen kracht doet. Bull natuurlijk want van alle deelnemers aan Idols weet hij zichzelf behoorlijk in de picture te houden. Dat hij daar een paar maanden lang 6 uur per dag voor in een dansschool moet doorbrengen is natuurlijk geen werk. Dat dat hem een rol op heeft geleverd in een musical is natuurlijk ook niet zijn verdienste. Dat hij daarna een theatertourtje doet is natuurlijk ook niet op eigen kracht. Dat hij een rol krijgt in een film waar hij gewoon auditie voor heeft moeten doen is natuurlijk ook allemaal niet op eigen kracht. Dat hij een rolletje heeft in een TV serie is natuurlijk ook niet op eigen kracht. Met daar tussendoor natuurlijk gewoon zijn muziekcarriere.

    Tuurlijk heeft hij een podium gekregen met idols en met DWTS maar het is wel wat je daarna met dat porium doet. Want hoeveel hoor je nu nog van de andere delnemers van idols 1??? Jamai doet het goed in de musical en Hind haagt met haar nagels nog een beetje aan de rand van het podium maar verder hor je van de andere niets om over de andere series nog maar te zwijgen.

      /   Reply  / 
  114. Assie

    Al die dingen wat jij nu opnoemt, Remko, heeft niets met zijn carriere als zanger te maken (dansen, musical, acteren) en dat is waar we het volgens mij over hebben. Zijn muziekcarriere staat nu op een zeer laag pitje. En die theatertour waar jij het over hebt, dat is pas volgend jaar hoor!
    Een aantal anderen die aan (beide series) idols hebben meegedaan, zitten nog wel in de muziekwereld. En enkele zijn er heel serieus mee bezig. Dat kan je van Jim niet zeggen.

      /   Reply  / 
  115. Julia

    Sommige mensen kun je toch helemaal niets aan het verstand brengen;want dat willen ze helemaal niet weten en niet horen.Dus Remko bespaar je de moeite,al staat Jim 10 x 1 ,is het weer stom toeval of een andere kruiwagen..Het is idd nog steeds een kwestie van afgunst dat het hem allemaal te makkelijk afgaat ofzo.ZE..willen bloed,zweet en tranen zien..dan telt het pas.
    Waar hebben ze het allemaal over,de knul is pas 18..(en dan begint Ronald weer over Joss Stone,nou dat is een engelse en daar wonen 80 miljoen mensen!dus als je daar een hit hebt ben je miljonaire ja..)maar hier in Nederland moet je wel wat meer presteren voor je meetelt in the scene.

      /   Reply  / 
  116. Annemarie

    En zo is het, het is gewoon een kwestie van iemand wat gunnen,zo werkt het in de maatschappij.
    Niet alleen in de showbizz maar ook in het bedrijfsleven.
    En dan kan Ronald wel zeggen dat het niet zo is, maar waar maak je je anders zo druk om??
    Als het je toch niets interreseert??
    En het klopt dat hij een vervanger is bij de Toppers, maar ze hadden natuurlijk duizenden anderen kunnen vragen.

      /   Reply  / 
  117. Remko

    @Assie

    Sorry hoor ik kan blijven proberen om door die dikke plaat heen te beuken maar Jim staat straks gewoon bij de TOPPERS te zingen. Ja als vervanging van maar waarom hebben ze Jim gevraagd en bijvoorbeeld niet Angelique of Jamai of Boris???? Nee ze vragen Jim.
    Welke andere van idols???? geef eens een voorbeeld en dan zit ik niet te wachten op Boris want dat weet ik maar ik ben zeer benieuwd naar wie nog meer????

    Jim is keihard bezig met zijn carriere. Momenteel bijvoorbeeld ook druk bezig met het samenstellen van zijn nederlandse album. Als Boris er twee jaar over doet om een album te produceren dan hoor je niemand want dan is hij er serieus mee bezig. Jim heeft er in 3 jaar tijd 3 uitgebracht en div singles. Maar bij Jim komt het blijkbaar gewoon aanwaaien die hoeft er niet voor te werken. Daarbij komt dat Jim zich altijd zal moeten blijven bewijzen omdat mensen het hem veel minder gunnen dan andere omdat er altijd types zoals Assie zijn die denken dat hij eigenlijk niets kan.

    Als je het zo wil zien mij ook best joh ik vind het prima.

      /   Reply  / 
  118. Assie

    Ze vragen Jim omdat Jim ook meedeed aan idols en op dit moment hot is. Angelique hoorde niet bij de laatste 3 uit de halve finale, Jamai is een musicalster en beoefent op het moment een heel ander beroep uit, Boris doet geen tape-acts en zijn muziekstijl past er niet bij. Dus dan ligt Jim voor de hand. Wie er nog meer serieus met muziek bezig is? Naast Boris denk ik aan Hind. Ze is niet commercieel bezig, maar zit nog volop in de muziekwereld en dat zie ik haar voorlopig nog doen. Meike zit er ook in, maar bij haar denk ik: voor hoelang. Deze zijn degenen die mij het eerste te binnen schieten.
    Weet je zeker dat Jim op dit moment druk bezig is met zijn nieuwe album? Volgens mij heeft hij het even aan de kant gezet omdat hij druk bezig is met andere dingen. En dacht je dat dat er niemand wat zegt over Boris dat hij zo lang over zijn album doet? Het tegendeel is waar. Hem wordt ook verweten dat je niets meer hoort of ziet van hem. Alleen Boris schrijft al zijn nummers zelf, soms met behulp van andere schrijvers in Amerika en Londen. Geen covers. Als je alles niet zelf schrijft en veel of alléén maar covers hebt, dan kan je er inderdaad 3 in een jaar uitbrengen. Dan komen ze er inderdaad gewoon aanwaaien en hoef je er minder voor te werken. Dat is gewoon zo, lekker makkelijk.
    Iedere beginnende artiest moet zich altijd blijven bewijzen, dus ook Jim. En ook Boris moet zich opnieuw bewijzen en vanaf het begin beginnen. Niemand zegt dat men Jim niets of minder gunt dan anderen. Ik ook niet. En ik heb nooit gedacht dat Jim niets kan. Hij zingt helemaal niet slecht. En volgens mij ben ik helemaal niet zo negatief over Jim.
    Het is alleen jammer dat hij zich niet inzet voor 1 (of mischien 2…) ding zodat hij daar heel goed in kan worden en zich daarin kan ontwikkelen. Hij houdt zich nu bezig met veel dingen en dan kan je nooit ergens geweldig in worden. Maar mischien weet hij niet wat hij leuk vindt en wat hij nou eigenlijk wilt.

      /   Reply  / 
  119. Helen

    Toevallig weet ik dat wel zeker ja. Jim is wel degelijk bezig met zijn album. Hij is aan het schrijven en ook heeft hij al van diverse schrijvers demo’s beluisterd, maar ze nemen er de tijd voor.

    Hij kan er niet fulltime mee bezig zijn, maar hij houdt van hard werken dus kan er wel andere dingen naast doen.

    Alleen z’n laatste album waren covers hoor, spontaan ingegeven door DWTS, op zijn andere albums stonden er enkele, net als op boris 1e album en daarnaast ook eigen geschreven nummers.

    Gerard Joling heeft duidelijk gezegd dat ze Jim gekozen hebben omdat ze het een goede zanger vinden (en een aardige gozer). Natuurlijk lag in eerste instantie de 3 laatste Idols finalisten voor de hand, maar ik ben het er mee eens dat ze best een ander of van mij part geen vervanging hadden kunnen kiezen. En overigens is het absoluut geen tape-act hoor! Er zit een groot orkest bij die ze zal begeleiden!

    Ik blijf het juist goed van ‘m vinden dat hij meerdere dingen doet. Ik snap niet dat hij zo in een hokje moet. Waarom kan hij naast zanger niet ook acteur of van mij part presentator zijn. En ja, Jim moet zich bewijzen, en daar is hij al bijna 4 jaar mee bezig, maar zal daar nog jaren mee door moeten gaan, want je blijft altijd van die mensen houden, die net zo lang zoeken om het af te doen als geluk, niet op eigen kracht, blablabla.

    Enne.. er zijn maar weinig artiesten die ruim 2 jaar over een album doen zonder noemenswaardige andere bezigheden, zoals optreden. De optredens die Boris in de afgelopen 2 jaar gedaan heeft, ik hou zijn agenda echt goed bij, zijn net niet op 2 handen te tellen, maar echt veel meer zijn het er niet. Geen concert tour, amper tv-optredens, hier en daar wat gastoptredens bij Relax, maar verder niets. En ik weet vanuit betrouwbare bronnen, dat de platenmaatschappij echt niet zo heel enthousiast was over Boris’ ‘style’ dus tsja ben benieuwd of het na zijn mislukte Sofuja avontuur, songfestival-poging en het feit dat hij zich af wil zetten tegen het ‘idols-stempel’ (waarmee ik niet wil zeggen dat hij idols niet dankbaar is) ben ik benieuwd of hij door zijn ‘eigenwijsheid’ deze kans niet weer verprutst.

      /   Reply  / 
  120. Assie

    Ik weet niet wat Jim achter de schermen doet aan muziek. Dat zal jij het beste weten. Alleen buiten de schermen doet hij er niet zoveel mee.
    ik heb niet gezegt dat op al Jim zijn albums alleen maar covers staan. Maar een album met (een paar)covers en met muziek dat anderen hebben geschreven is sneller klaar dan een album met alleen eigen geschreven nummers. Dat moet je toch toegeven. Op Boris zijn eerste album stonden ook inderdaad covers en nummers geschreven door anderen en een paar nummers van hemzelf. Maar dat album moest binnen 3-4 weken af zijn. En dan lukt dat.
    Tuurlijk hadden de toppers iemand anders kunnen kiezen. Maar ikzelf zou niet weten wie er van idols het beste bij hen past. Jim past er het beste bij. Ik dacht trouwens dat het een tape-act was omdat dat in zijn agenda staat.
    Geen enkele artiest hoeft in een hokje geplaatst te worden. Maar Jim weet echt niet wat hij wil en doet verschillende dingen. Dan krijg je verschillende hokjes.
    Een beginnende artiest moet zich eenmaal nog bewijzen, dat kan niet anders. En waarom zou Jim dat nog jaren moeten doen? Dat vind ik onzin. Op een gegeven moment is hij niet beginnend meer in zijn vak, wat hij straks ook gaat kiezen.
    Lang niet alle optredens van Boris stonden in zijn agenda. Zeker de helft stond er niet in (optredens met eigen band, Relax of the Auratones) Een concerttour heeft hij alleen het eerste jaar gedaan. Daarna af en toe een concert, omdat hij bezig was met een nieuw album. Voor zijn gevoel zijn eerste album. Hij heeft meer tv-optredens gehad dan Jim voordat Jim aan DWTS begon (promotie No Sunrise, interviews, etc.) voor zover ik weet. En mijn zeer betrouwbare bronnen zeggen dat de platenmaatschappij zeer enthousiast is over zijn style en talent. Ze zijn ook veel met hem van plan. Ik ben benieuwd naar jouw bronnen. Zijn Sofuja-avontuur was trouwens een succes, alleen bij de platenmaatschappijen niet omdat Sofuja niet commercieel is. Voor het songfestival was hij gevraagd en ze waren daar zeer enthousiast. Het was alleen niet een songfestivalnummer. Hij is inderdaad Idols dankbaar voor het lanceren van zijn muziekcarierre, maar hij zou het prettig vinden als mensen hem niet zien als idolswinnaar, maar als Boris die serieus bezig is en “dope” muziek wil maken. Maar dat wil Jim toch ook? Jim wil toch ook serieus genomen worden? Op een gegeven moment wil je van je idols-image af en verder gaan met je carriere. Dit is niet eigenwijsheid.
    Boris weet heel goed wat hij wil en wil dat ook gaan uitvoeren. Hij gaat ervoor.
    Maar ik weet niet waarom jij het ineens over Boris hebt? Jim is toch niet Boris? Ze leven allebei in een andere wereld en doen verschillende dingen. Ze zijn niet met elkaar te vergelijken. Deze topic gaat over Jim.

      /   Reply  / 
  121. Remko

    Ach Assie Jim is een multitalent. Hij kan gewoon meerdere dingen en wil ze ook zeker proberen.

    Jij schijnt niet te willen begrijpen dat hij zich niet op een ding wil blindstaren. In het buitenland is het heel normaal dat een artiest meerderen dingen doet. Hier wordt dat blijkbaar weer niet gepruimd.

    Enne Hind niet commercieel bezig??? Ik denk niet dat dat een keuze is maar meer een manier om een geflopt album en div mislukte singles van dat album te noemen. En Meike… die doet mee in KUS en als iets dan toch wel erg commercieel is dan is dat dat wel. Die schrijven niets zelf en ik heb mijn vermoedens of ze het allemaal wel zelf zingen.

      /   Reply  / 
  122. Helen

    Euhhh… jij begon over Boris in vergelijking met Jim over de albums. Dus daar reageerde ik op. En natuurlijk zijn ze wel met elkaar te vergelijken, ze zijn allebei artiest. Alleen de een wil het op een heel andere manier te doen dan de ander. Niets mis mee, ieder zijn eigen manier.

    Dat geldt in het algemeen. Ieder kiest zijn eigen pad, maar dat wil niet zeggen dat de een er serieuzer mee bezig is als een ander. Jim weet prima wat hij wil en dat is dus verschillende dingen. That’s it!

      /   Reply  / 
  123. Assie

    Remko, niemand weet of Jim meerdere dingen kan. Ook Jim zelf niet. Dat is onmogelijk, want het zijn allemaal debuten waar hij mee bezig is. Wat Jim tot nu toe heeft mogen ervaren vindt hij allemaal geweldig en is erg enthousiast. Maar of hij het ook kan, dat moet hij allemaal nog ontdekken.
    Het enige wat ik niet begrijp, is waarom Jim zich niet bezig houdt met iets waarin hij goed in wil worden. Je kan mijn inziens pas goed in iets worden als je je daar mee bezig houdt en je je daar op concentreerd. Maar als Jim alles leuk lijkt en nog niet weet wat hij wil, dan kan hij nergens in uitblinken en ergens echt goed in zijn. Jij schijnt niet te willen begrijpen wat ik en anderen hiermee bedoelen.
    Er zijn inderdaad meer artiesten die meerdere dingen doen, maar dat zijn geen beginnende artiesten meer. Die hebben zich bewezen in het doen van hun ding en doen er ondertussen iets bij.
    En nee, Hind is niet commercieel. Haar muziekstijl niet en ook niet met andere dingen. En volgens mij is haar album niet geflopt, ik heb haar in de hitlijsten zien staan. Meike is idd zeer commercieel, Kuss zal wel niet zelf schrijven en misschien zingen ze niet zelf. Maar ze zitten wel in de muziekwereld, de vraag is alleen: voor hoelang.
    Helen, ik ben niet degene die over Boris begon. Volgens mij waren Duke en Remko dat en ik heb er eventjes op gereageerd om wat recht te zetten. Maar ik heb het voornamelijk over Jim en ik kom ook steeds weer terug op Jim. Dit omdat dit topic ook over Jim gaat. Enne, het enige wat Jim en Boris met elkaar gemeen hebben, is dat ze beiden aan idols hebben meegedaan en artiest zijn. Meer niet. Dus eigenlijk zijn ze niet met elkaar te vergelijken.
    Ik geloof ook wel dat Jim serieus bezig is met de dingen die hij doet. Hij zal het zichzelf niet makkelijk er vanaf maken en doet overal zijn best in. Dat Jim verschillende dingen doet, is voor mij een bewijs dat hij niet weet wat hij wil. Hij heef geen doel waar hij naar toe wil werken. Als je met veel dingen bezig bent kan je nooit ergens goed in worden en je ergens in gaan ontwikkelen. Maar mischien wil Jim dat helemaal niet, ergens goed in worden. Hij wil dus niet werken aan iets waar hij steeds beter in kan worden. Hij wil daar voor in de plaats liever verschillende dingen doen, zoals jij zegt. Dat vindt hij dus leuker. Ok.

      /   Reply  / 
  124. Annemarie

    Ik vind het juist heel goed dat hij verschillene dingen doet, je moet niet al je geld op een paard zetten!!
    Hij krijgt zoveel kansen en maakt daar gretig gebruik van, gelijk heeft hij.
    En alles gaat hem redelijk goed af.
    Natuurlijk moet hij nog veel leren, hij is ook nog maar 18.
    Maar ik geloof echt dat hij zich verder zal ontwikkelen, dat heeft hij overigens al zo vaak bewezen.
    Maar ja, op de een of andere manier moet hij zich 10 x vaker bewijzen dan anderen, omdat hij er toevallig ook nog eens heel erg goed uit ziet.
    Maar dat het een topper zou worden kon je bij de eerste auditie al zien, hij viel gewoon het meeste op, terwijl hij totaal niet opvallend gekleed was of wat dan ook om op te vallen.
    Hij straalde gewoon zelfverzekerdheid op en dat op 15 jarige leeftijd.
    Voor mij is het een topper!!

      /   Reply  / 
  125. Remko

    @Assie

    Acteren kan Jim ook helpen bij zijn muziekcarriere. Het kan elkaar prima ondersteunen. Ook dat dansen heeft hem geholpen bij zijn optredens.

    Hind heeft idd onderin de div charts gebungeld en heeft lang niet voldoende gescoord. Ik ben ook zeer benieuwd hoe BMG er verder mee gaat.

      /   Reply  / 
  126. Assie

    Annemarie: Tuurlijk is het leuk als Jim verschillende dingen doet. Maar dan is het wel zo dat hij nergens meer in kan groeien. Maar blijkbaar vindt hij dat niet belangrijk en heeft hij geen behoefte om ergens nog beter in te worden. Je zegt dat alles hem redelijk goed af gaat. Het lijkt mij dat je streven is dat dat “redelijk” op een keer weggelaten kan worden. Dat kan op deze manier niet. Als Jim dat niet wil, dan is het ook ok. Jullie gooien het steeds op zijn leeftijd, maar in mijn ogen ben je geen kind meer als je 18 bent hoor. Iemand van 18 is geen jongetje meer, maar kan gezien worden als een man. Jij gelooft dat hij zich verder zal ontwikkelen en dat hij dat al zo vaak heeft bewezen. Nou, dat bewijzen is hij nog mee bezig. Hij moet zich nog bewijzen als beginnende artiest met allemaal tributen. Het uiterlijk van iemand heeft er niets mee te maken, in ieder geval niet in de muziekwereld. Wel als acteur of musicalster en dat is voor Jim mooi meegenomen dat hij er goed uitziet. Dat nemen ze hem nooit meer af. Dat Jim een topper gaat worden konden veel mensen niet bij de eerste auditie zien. Dat is nog steeds een kwestie van smaak en verschil van mening. Hij was idd niet opvallend gekleed, maar hij heeft de x-factor waardoor hij opviel. Ook mooi meegenomen, want niet iedereen heeft dat. Die zelfverzekerdheid heb ik toen niet gezien, dat zie ik nu meer door de ervaring die hij ondertussen heeft opgedaan.
    Remko: Moet je dan persee een top 10-hit hebben dan? Hind heeft gescoord en dat is voor haar het belangrijkste, zeker met een niet-commercieel nummer dat bij een minder groot publiek zal aanspreken dan een commercieel nummer zal gaan doen. BMG zal zeker verder gaan met Hind zolang zij nog regelmatig scoort.
    Acteren kan Jim helpen bij zijn muziekcarriere? Dat begrijp ik niet. Ook dat dansen niet, het enigste voordeel van kunnen dansen is dat het er leuker uit ziet op het podium. Je gaat er niet beter van zingen.

      /   Reply  / 
  127. Remko

    Assie je spreekt jezelf tegen. Jim moet van jou bovenin de charts staan en Hind mag onderaan bungelen????

    Maargoed we worden het niet eens en we lullen in een rondje en daar heb ik geen zin meer in.

    Ik vind wat ik vind en ik vind dat Jim het heel goed doet en ook verstandig doet.

      /   Reply  / 
  128. Assie

    Jim moet van mij helemaal niet bovenin de charts staan. Ik vind het helemaal niet belangrijk of een artiest hoog genoteerd staat in de hitlijsten. Als hij er maar in staat (in Jim zijn geval nu nog met een kruiwagen, maar dat kan in de toekomst anders worden, misschien met zijn toekomstige album) Waarop maak jij dat dan uit? Daar ging de discussie toch helemaal niet over?
    Misschien omdat ik heb gezegt dat het niet lukt in zijn muziekcarriere en daarom maar iets anders gaat zoeken wat hem beter ligt? Dat was omdat ik probeerde uit te vinden waarom Jim ineens alles aangrijpt en zich niet meer volledig wil gaan richten op zijn carriere waarmee hij begon. Ik denk het nu te weten.

      /   Reply  / 
  129. Helen

    @Assie: wat is het voor onzin dat je je niet kan ontwikkelen als je je op meerdere dingen richt?? Hij kan prima groeien in alle dingen die hij doet, door ervaring en door zanglessen/acteerlessen etc. Bij alles dat hij doet leert hij en ontwikkeld hij. Daarvoor hoef je je niet op 1 ding te richten. Je hebt toch ook meerdere dingen op school gehad, waar je bij alle vakken elk jaar beter werd? Dus die redenatie snap ik niet.

    Daarnaast pakt hij helemaal niet alles aan, hij slaat meer dan eens aanbiedingen af, maar doet alleen wat hij leuk vind en waar hij tijd voor heeft. Het lijkt alsof hij alles aanpakt, omdat hij meerdere verschillende dingen doet, maar daar is ie allemaal even serieus mee bezig hoor.

    In ieder geval geniet hij met volle teugen en in tegenstelling tot jouw mening, vind ik dat hij zich juist wel in zang en acteren ontwikkeld en met doorzettingsvermogen ook nog blijkt te kunnen dansen (waar hij zelf ook versteld van stond). Al deze dingen kan hij nu combineren in musical waardoor hij waarschijnlijk nog weer een betere zanger wordt door de techniek die je moet gebruiken een hele zaal te overzingen in combinatie met dansen. Als je het mij vraagt, bouwt hij zo een mooie all-round carriere op.

      /   Reply  / 
  130. Assie

    We zullen het zien, Helen. De tijd zal het leren. Wie weet.

      /   Reply  / 
  131. Carin

    IK zit hier alles te lezen over Jim en ik moest echt lachen toen ik las dat je met 18 een Man bent..ik heb nml een zoon van 15 en die is amper de Kleuterschoenen ontgroeit,daarintegen heeft hij wel het uiterlijk en lengte (ietsje minder 1.80m)en is hij ook errug knap al zeg ik het zelf,maar een man,echt niet.Daarom beschouw ik Jim van 18 nog als een jongetje en mijn zoon..echt nog als een kleuter.Maar ik vind het wel leuk deze discussie te lezen ,want mijn interesse gaat zeker wel uit naar Jim.Ik vind hem wel een topper hoor!

      /   Reply  / 
  132. merel

    Ik moet altijd zo lachen om alles wat iedereen over Jim denkt te moeten schrijven. Iedereen heeft een mening over die jongen. Hij doet lekker waar hij zin in heeft en wat hij leuk vind. Bovendien doet hij dat allemaal even super. Wat maakt iedereen zich toch altijd druk om dan manneke. Jan Smit daar hoor je nooit iemand over. Ik denk dat het is omdat Jim gewoon een leuke knul is en sucses heeft dat kunnen veel mensen misschien niet hebben. Nou ik wel hoor.

      /   Reply  / 
  133. Suzan

    Haha, wat een gelul over Jim,laten wehet maar houden op afgunst!!
    Nou, ik vind het een topper en hij komt er wel!!

      /   Reply  / 
  134. Geesje

    Wat heeft ook iedereen die niet van Jim houd het toch altijd over de covers die hij zingt, heeft iemand wel eens goed naar de albums van Marco Borsato geluisterd die bestaan ook voor een gedeelte uit vertaalde italiaanse nummers waar we hier nog nooit van gehoord hebben wat is daar mis mee??? Oja als Jim het doet kan dat niet en elke andere artiest komt er wel mee weg.
    Nu het album Dance with me bestaat uit covers en het is een heerlijk album. Ook zijn eigen geschreven nummers op zijn eerste 2 albums zijn mooi. Ik heb ook genoten van het akoestische optreden bij het programma Tros Muziek Cafe.
    Ik vind het een topper met heel veel mogelijk heden en ben er van overtuigt dat we het laatste nog niet van hem gezien hebben.

    Laat ik dat ook gezegd hebben van Marco Borsato na het winnen van de soundmix show en 3 geflopte italiaanse albums

      /   Reply  / 
  135. shannen

    HIJ IS GEWOON GEWELDIG!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>