X Factor: Internetadres X6 gekaapt

De afgelopen jaren bij Idols was het bijna elke editie raak: geëmmer met de domeinnamen van de finalisten. Wie in de eerste auditierondes al een talent ontdekte, kon handig op internet het domein registreren: voornaam-music.nl. En dan later, als RTL aanklopt voor het domein, met winst doorverkopen. Ook dit jaar is het raak. De dames van X6 zijn slachtoffer geworden van 'domeinkaping'.

Alle finalisten – met uitzondering van Groovin' Sound – zijn op 30 december 2006 geregistreerd door Keurig Online, een bedrijf dat internetadressen vastlegt voor bedrijven. Het gaat dan om zowel voornaam-music.nl en voornaammusic.nl. Alleen het domein van X6 (dus: www.x6-music.nl en www.x6music.nl) ligt niet in handen van Keurig Online maar van Cheap2Host.

Opmerkelijk is dat Cheap2Host het domein al op 13 december vastlegde, terwijl de naam van X6 pas in de uitzending van 23 december bekend werd gemaakt. Tot die tijd gingen de zes meiden door het leven als 'Naamloos'. Dat doet vermoeden dat een kennis van de meiden opdracht heeft gegeven het domein te registreren.

Overigens is op de websites van de kandidaten nog niets te zien. Richy, Sharon, Anja… allemaal vertonen ze een witte pagina. Op de website van X6 valt al wel wat te lezen, al is dat niet bijster interessant.

Zie ook:
Christian van X Factor verwacht eigen album
Sharon uit X Factor komt nu al op single uit
– Zappen: X Factor: Henk en Henkjan kibbelen voort
– Zappen: Waar is de spanning bij X Factor?

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “X Factor: Internetadres X6 gekaapt

  1. Robin

    Leuk! en apart

      /   Reply  / 
  2. Tim

    haha :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>