Sharon Kips vs Maj Farah

Sharon Kips geniet nog altijd van haar nummer 1-positie in de hitlijsten. Maar net als bij de winnaars van Idols staat ze daar wel met een liedje dat niet door haarzelf is geschreven. Sterker nog; net als bij Raffaëla is het nummer Heartbreak Away al eerder opgenomen door ene Maj Farah. Kijk en vergelijk.

Maj Farah met Heartbreak Away:

Sharon Kips met Heartbreak Away:

Persoonlijk vind ik de verschillen minimaal. Sharon zei aanvankelijk dat ze het een mooi nummer vond, maar de soul er in miste. Dat zou zijn toegevoegd. Misschien dat een geoefende luisteraar het er uit haalt?

Zie ook:
- Waar blijft de gouden plaat voor Sharon?
- De aanstaande nummer 1: Heartbreak Away van Sharon

facebook share facebook share

60 Reacties // Reageer

60 thoughts on “Sharon Kips vs Maj Farah

  1. Ronald

    Tja waarom verbaasd mne dat niet. Het is weer waar wat ik zei he. Allemaal gewoon gefopt. Sharon eigen stijl. Hahaha. Ik zei al eerder, allemaal hetzelfde alleen andere naam opgeplakt. Dan ben je er ingetuind zeg. Maar ja wat moet je anders he als j e snel wil scoren?
    Je zal je geld er maar aan hebben uitgegeven.
    Tja het blijven losers die aan zulke programma’s deelenemen. Als is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald haar wel.

      /   Reply  / 
  2. ilse

    Ik had dat filmpje 1 of 2 weken geleden al gezien. ik vind Sharon toch beter, ze zingt het meer met passie

      /   Reply  / 
  3. Rick

    Het nummer is gewoon te vlak… Deze Maj Farah kan het zelfs zingen.. En ze heeft duidelijk niet zo’n vocaal bereik als Sharon.. De hoge noten haalt ze iig niet.. Dit nummer kan zo ook door Britney of Jessica worden gezongen.. Hopelijk staat er op haar album wel een vocaal hoogstandje of een song a la Mariah Carey/Christina Aguilera die bij haar past!

      /   Reply  / 
  4. Ronald

    @ Rick

    Wat denk je zelf. Dat album MOET er al binnen een maand zijn. Dan kan je nooit muzikale hoogstandjes verwachten. In zo’n korte tijd is dat onmogelijk.
    Het zal wel dit niveau zijn, opgevuld met andere slappe covers…
    Maar goed, wil je daar je zuurverdiende euro’s aan uitgeven, ik hou je niet tegen

      /   Reply  / 
  5. marie

    heey

    ik wil even reageren op Ronald.
    ik ben het niet met je eens dat je zegt dat iedereen weer gefopt is, Sharon heeft niet zelf het nummer uitgekozen maar het is voor haar uitgezocht.
    Ik ben voor opnamens voor me werk bij de hulding van Sharon geweest en ze is zeker geen looser.
    ze heeft het zeker weten verdiend.
    ze straalt zoveel energie uit en zingt het met zoveel passie.
    1 van ons moet maar eens zien te berijken wat zei in korte tijd heeft berijkt !

      /   Reply  / 
  6. Robin

    Negatief doen over Sharon deel 1020! BAH!

    Houd toch op… Sharon is een geweldige zangeres!!! Daar mee uit, als je dat niet vind is dat best. Maar houd er over op om het steeds te zeggen!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  7. Anna

    Oh oud nieuws, dat wist iedereen allang!
    The way van Richy was ook een cover, dus beide covers maar allebei geflopt en verder niks mee gedaan!

      /   Reply  / 
  8. Paige

    sharon is de beste

      /   Reply  / 
  9. Dennis

    Whahahahahhahahhahah, zie je die programma’s zijn allemaal nep! Mensen geven tonnen geld uit om te bellen en te stemmen op tv. Terwijl ze van tevoren weten wie de winnaar wordt. En trouwens, dacht ik al dat dit een cover was. Het publiek wordt genaaid waar ze bij staan. Allemaal voor niets. Zelfs Henkjan heeft ruzie met RTL4. Maj Farah zingt het nummer veel rustiger en volwassener en ze is nog SuperMooi ook! Ze heeft een mooie relaxte stem dan dat gekrijs van Sha…wie? Ze heeft zeker geprobeerd haar te overtreffen. Nou.. vind er niks aan. Ze klinkt als een klein kind en haar uitspraak is ook slecht van Sha..wie?

      /   Reply  / 
  10. Ronald

    Ja Marie. Nou geef je aan dat je het doorhebt. Ja het is voor haar UITGEZOCHT inderdaad. Lekker makkelijk… Dat soort lui hebben totaal geen inspraak, als ze echt artiest was geweest had ze zelf wat uitgezocht of geschreven. Maar ach alles voor snelle roem he…Je bent en blijft dan een loser.

      /   Reply  / 
  11. daffy

    wow die maj farah is duidelijk veel beter dan die krijskip van een sharon :D

      /   Reply  / 
  12. chansadres

    Vergeet niet dat Boris en Jamai ook een cover hadden. Jamai mocht kiezen tussen Step Right up en My love (geschreven door inderdaad Maroon 5). Het nummer van Jim lijkt me ook dan een cover maar dat weet ik niet 100% zeker.

    Daarnaast Maj Farah zingt het nummer veel beheerster en daarom mooier. My 2 cents

      /   Reply  / 
  13. chana

    sharron is de beste ze is me zus hou van je schat

      /   Reply  / 
  14. Rick

    @ Ronald: Ook al moet het album er binnen een maand zijn, is het nog steeds mogelijk voor Sharon om te laten horen wat ze allemaal kan! Op deze single komt haar stem minder tot zijn recht en horen we weinig van haar vocale bereik..
    Dat “ik houd je niet tegen” zinnetje van jou komt mn neus uit trouwens.. Volgens mij heb je dat al 10x gezegd.. En ik zou idd maar niet proberen om mij tegen te houden, ik laat me niet zo snel beinvloeden door Sharon-haters.. Dan ben je pas een loser..

      /   Reply  / 
  15. sharon

    Ik heb die andere versie niet eens geluisterd, ik weet toch dat Sharon het waarschijnlijk veeel beter zingt dan die ander. Ik zie in veel reacties staan dat het nummer makkelijk is, nou, dan heeft Sharon er waarschijnlijk echt iets speciaals van weten te maken! want het nummer is dus echt niet makkelijk om te zingen! Ik vind juist wel dat Sharon haar bereik hierin laat horen, want er zitten heel veel verschillende toonhoogtes in het liedje. Het begint vrij laag, en het refrein wordt hoog. Ook die hoge noot aan het einde laat ze haar bereik zien. Maar ik snap wel wat de mensen bedoelen die dat zeggen. Het had inderdaad nog meer gekund. Vooralsnog ben ik er van overtuigd dat Sharon de eerste zal zijn waar we meer van zullen horen dan deze single!

      /   Reply  / 
  16. Ronald

    @ Chansadres. Alle Idols singles die vlak na een programma uitgebracht waren ZIJN door anderen geschreven. Dat ding ligt er dan allang namelijk, alleen ze er nog een naam opplakken.

    @ Rick. Fijn. geniet er maar van jongen, lang zal het niet duren. Maar niet getreurd volgend jaar is er al weer een vervange/ster gevonden voor Sharon waar je dan fan van kan zijn…

    O je denkt dat ze over 5 jaar nog bekend is? Hahaha…

      /   Reply  / 
  17. melanie

    mijn nichtje van 5 kan dat nummer beter zingen dan die krijskip van een sharon bah dan ben je echt doof als je dat wijf goed vind ze is gewoon fake let maar eens op dr lachje ik kots op dr

      /   Reply  / 
  18. sharon

    Ronald, ik wil jou nog wel eens spreken over een paar jaar! Dan praten we verder!
    En Melanie, jij hebt dinsdag lekker als enige in heel biddinghuizen in de schuilkelder gezeten zeker, tijdens Sharons huldiging???
    Heel haar woonplaats steunt haar, heb ik op 4 in het land wel gezien! En 75% van Nederland steunt haar gelukkig! En zij zingt dit nummer toch veel mooier dan het origineel was!

      /   Reply  / 
  19. Ronald

    Is goed Sharon. Wat ga je dan zeggen over een paar jaar dan? Dat ik toch gelijk had?

    Is goed joh, spreek je dan wel weer…

      /   Reply  / 
  20. Seijejan

    Ik vind het dom om te denken dat een cd van een talentenjacht winnaar/winares meteen een buitengewoon goed en kwalitatief cd krijgt.
    Maar nog dommer vind ik de mensen die Sharon daarop meteen afkraken. Deze “originele” versie is qua zang totaal niet hoogstaand.
    Dat is Sharon wel! Het is aan Sharon zelf om straks aan te tonen dat ze geen eendagsvlieg is. Maj Farah is nou precies het toonbeeld van een lekkerwijf maar niet bijster talentvol.

      /   Reply  / 
  21. Ronald

    @ Seijejan

    het moet juist niet te kwalitatief blijven he. Oppervlakkig. Het moet snel verkopen, en je weet hoe dat gaat met lopende band werk. Hamburgers bij de Mc zijn ook snel klaargemaakt, maar zijn ze dan ook kwalitatief goed?

    Kwaliteit heeft namelijk even tijd nodig. En ja, tijd krijgen die deelnemers niet, want anders zijn ze erg snel vergeten en kan er niet meer aan verdient worden he. Zo werkt dat.

      /   Reply  / 
  22. sharon

    Ronald, over een paar jaar weten we allemaal dat ik, met nog veel anderen die het met me eens zijn, dat ik gelijk heb gehad. Ik geef toe: Bij de vorige winnaars ( Jamai, boris, Raffaela) van Idols wist ik al gelijk dat we het over eendagsvliegen hadden. Zij zitten idd of weer terug bij af thuis op de bank of spelen nu in musicals. Maar bij Sharon heb ik een heel ander gevoel! Straks zullen we zien dat Sharon idd geen eendagsvlieg is! Mij is het eigenlijk niet duidelijk: Ben je nou tegen ‘hypes’als idols en x-factor en daarom ook tegen de kandidaten, of ben je negatief om een andere reden?

      /   Reply  / 
  23. Ronald

    Ja Sharon, ik ben tegen programma’s als Idols enzo.
    Omdat ik het idee hebm dat echt talent dat helemaal niet nodig heeft, de bandjes die voor dat soort programma’s bestonden actief waren hebben het toch ook gered. Je wordt gekneed, je wordt geleefd en er wordt aan je verdiend. Dat is bekend. Kijk naar Idols 1, wat doen winnaar en de nummer 2 daarvan. Ze doen wel wat, maar niet wat de bedoeling was. Geflopt dus in wat ze eerst voor ogen hadden. Terwijl Roger zei Fuck it, Idols ,ik ga mijn eigen ding doen. En zie, brengt nog steeds CD’s uit met zijn band en heeft al op menig groot muziekfestival in binnen én buitenland gestaan.

    Sharon Kips dus ook, Hot gemaakt door het programma, maar een tijdje verder is ze niet hip meer en valt die marketingmolen om haar heen weg, tja en dan krijgt ze het moeilijk.
    Muziek is dus een spelletje geworden een wegwerpartikel. Echt je zal zien, weekje of 4 staat haar plaatje op 1 dan zakt het als een baksteen. De volgende singles halen die positie niet eens meer…

      /   Reply  / 
  24. Ronald

    O ja. En ook Rafaella haalde de nr 1 positie he, dus kom niet met ‘Ja maar ze heeft wel een nummer 1 hit’… dat zegt dus helemaal niks…wie zijn er nu nog écht bekend dan die ook door zulke programma’s eennr 1 hadden? Vertel…
    Mar goed, ik zal wel snel door hebben dat ik in de malinmg genomen wordt met zulke programma’s. Persoonlijk geef ik er dan ook geen cent aan uit. Dat spaar ik liver op voor de zomer, kan ik op festivals bandjes zien die het echt verdienen…

      /   Reply  / 
  25. paul

    Nu de winnaars van idols ook ter sprake zie komen reageer ik ook even. Ik zie Boris niet in musicals, in schaatsprogramma’s en dergelijke. Boris is opnieuw begonnnen zonder idols, gewoon op zijn eigen manier. Hij is bezig aan een clubtour in (bijna) uitverkochte zalen en verschijnt bij verschillende festivals. In de winkels is zijn “debuut” album Holy Pleasure (nu met dvd erbij) te koop en die doet het goed. Deze zanger is volop mijn zijn muziek bezig. En hoe Sharon het gaat doen in de toekomst? Daar kan niemand nog iets over zeggen. Dat moeten we allemaal maar afwachten.

      /   Reply  / 
  26. Anna

    @ Paul

    Ja dat weet ik! Het kan dus zeker wel…alleen sommige willen het niet. Maar diegene die het echt willen in de muziekwereld die kunnen dit.

    Idd van Sharon is het nog afwachten, maar ik hoop veel!

      /   Reply  / 
  27. Rachida

    Maj zingt het nummer veel beter en kwa uitstraling mist Sharon zeker het een en ander, haar stem is schreewerig dat is jammer. Ik weet zeker dat Maj het verder schopt dan Sharon omdat je altijd een stempel hebt van X-Factor of Idols. Je krijgt waarschijnlijk een wurg contract van een platenmaatschappij en je hebt verder helemaal niets te zeggen, na een paar maanden ben je vergeten en zit je weer achter de kassa bij de Albert Heijn. Persoonlijk vindt ik Maj een echte ster met een mooie natuurlijke uitstraling en een waanzinnig mooie stem. Sharon wens ik het allerbeste toe, maar Maj houdt er nooit een stempel aan over. Veel succes Maj! Hopen snel meer van je te mogen horen en genieten!

      /   Reply  / 
  28. Hen3x

    Heey,

    Ik vind de versie van Maj Farah véél en véél beter dan die van Sharon en ook gejat

    greetz me!

      /   Reply  / 
  29. sharon

    Ik vind juist dat deze versie van de ander wat mist! misschien is dat de x-factor, die Sharon duidelijk wel heeft en die andere niet??? Sharon zingt het met veel meer overgave, veel meer kracht in haar stem, veel meer uitstraling, en zij is erin geslaagd om van dit gewone popliedje iets meer richting de R&B/ soul te trekken. Dat vind ik heel knap! Wel hoop ik dat er op Sharons album vooral originele nummers komen, die dan ook echt van haarzelf zijn! Ga zo door Sharon!

      /   Reply  / 
  30. Dennis

    Maj Farah kan er ook niets aan doen. Zij is degene die het liedje als eerste heeft ingezongen. Omdat iedereen Sharon kent, hoeven jullie het Maj Farah het niet kwalijk te nemen. Ieder heeft zijn eigen smaak. Maj is de best!

      /   Reply  / 
  31. Dennis

    Trouwens het zou me niet verbazen als Sharon het nummer I surrender ook covert, ook door Maj Farah ingezongen. Kijk maar op youtube.com.

      /   Reply  / 
  32. miranda

    heeys

    ik vindt die van sharon beter alleen maar door dat ik die eerder heb gehoord die andere is ook goed en ik vindt sharon ook een na aperd net zoals raffaela enzo die mee doen met zo programma!!

      /   Reply  / 
  33. Lex

    Snap werkelijk niet wat al die negatievelingen hier doen, als je niet gelovig bent zit je zondag’s ook in de kerk zeker. Sharon Kips we gaan zeker meer van je horen en eigenlijk ben je dat ook wel aan je fans verplicht.

      /   Reply  / 
  34. Cherry

    hahaha wat een zielige sukkels zijn jullie ook.. jullie zijn gewoon jaloers, anders maak je je er niet zo druk over of het nou gecoverd is en blablabla.. what the fuck maakt het uit man? Sharon is gewoon een mooie vrolijke lieve meid die ook nog eens kan zingen en blijkbaar zijn jullie gewoon jaloers :) SHARON THE BEST! en skit aan al die fuckerssssssssssssssssssss en haters ciao losers xx

      /   Reply  / 
  35. ellen*88

    Haiii.. don’t know if its you butt. als je t wel bent… je zou met nog mailen :p hint ..! naam en adres kaartje..

    haha -xxx- ellen (nichtje christian )

      /   Reply  / 
  36. Melissa

    I find sharon a much more beautiful voice have! And much improve for this song!
    vertaling the netherlands:Ik vind sharon een veel mooiere stem hebben ! En veel beter voor dit lied !

      /   Reply  / 
  37. Melissa

    gek jij bent crazy !
    Je hebt niet eens gelijk hoe weet je nou zeker of sterren dat zelf doen ?
    Nu ben je uitgeluld!

      /   Reply  / 
  38. Ronald

    Melissa: Je Engelse grammatica is heel erg krom. Ik meldt het maar even.

      /   Reply  / 
  39. Melissa

    Ik heb m ook gewoon ff laten vertalen door een vertaalsite had geen zin om t zelf te doen !

      /   Reply  / 
  40. Cherry

    Ronald is volgens mij een beetje bijdehand :)
    arrogante kl**tzak :)

      /   Reply  / 
  41. Rick

    @Ronald: Jongen, hoe lang ben je nog van plan jezelf belachelijk te maken hierzo? Iedereen kotst je uit, je kraamt de grootste onzin uit en je kraakt alles en iedereen af! Vervolgens ga jij tegen Melissa zeggen dat haar Engels niet in orde is, jouw Nederlands is niet eens in orde!! Waar heb jij op school gezeten?? Het is toch echt ik meld en niet ik meldt! Dus als je dan grammaticaal commentaar wil leveren, begin dan bij jezelf!

      /   Reply  / 
  42. Ronald

    Hahaha Rick. En begin JIJ eerst bij jezelf. Hierzo? Wat is dat voor n goed Nederlands woord dan? En dat heeft commentaar. Jammer, joh. Mooie poging mij op mijn plaats te zetten maar helaas, andere keer beter. O ja, ik ga niet weg hier waarom zou ik, jammer dan dat iedereen me uitkotst, ik hoef hier ook geen vrienden te maken…
    Cherry, arrogant ik? Hahaha, nee alleen maar superkritisch. Zouden er meer moeten zijn. Arrogantie is mij vreemd hoor, maar goed jij schijnt me te kennen… hahaha…

      /   Reply  / 
  43. Evert

    Ik als Nederlandse muziek liefhebber, kwam op dit forum terecht. Ik wilde het niet, maar heb nu toch de behoefte om eens te reageren. Met name op Rick.

    Gatverdamme, Rick wat ben jij een hypocriet zielig mannetje. Zegt er een iets over zich belachelijk maken. Ik heb de topics een beetje doorgelezen, en ene Rick komt in een post ineens met masturbatie aanzetten. Samen met ene Dagobert Duck,of in dit geval Dagobert Ruk? (die naam alleen al is erg kinderachtig, dus lachwekkend en niet serieus te nemen). Wat heeft dat in godsnaam hier mee te maken, we zitten hier op n MUZIEKforum, achterlijke randdebiel!
    Toen ik dat las nam ik je al niet serieus meer. Dus steek je hand eerst in eigen boezem, malloot.

    Enne, Ronald is naar mijn inschatting alles behalve arrogant, dat zijn juist degene die niks kunnen verdragen over Sharon. En allerlei niks ter doende zaken er bij halen. Onder het motto, je hebt het maar goed te vinden want het is de winnares van X Factor. Hij is wat kritisch, maar ja dat geeft juist weer dat ie niet alles klakkeloos aanneemt wat ie op TV ziet.
    Maar ja, blijf lekker in jullie kortzichtige wereldje en verdraag geen kritiek op een zangeresje wat alles te danken heeft aan een TV programmaatje. Enne, sorry operator dat er misschien wat harde woorden gevallen zijn, maar ik moest dit even melden.

    En Rick, je kan weerwoord geven, maar ik neem je commentaar niet serieus dus bespaar je de moeite…

      /   Reply  / 
  44. Ronald

    @ Evert. Windt je niet op, Evert. Maak je geen zorgen, maar Rick neem ik allang niet serieus meer. Hij bralt wat maar heeft zelf niet door dat ie ZICHZELF voor schut zet met zijn masturbatieverhaaltje. Of zou hij werkelijk zo arrogant zijn om te denken dat ie daarom serieus genoemen wordt, ach daarna heb ik dat hele stuk al niet meer gelezen dus, wat ie allemaal te melden had…
    Ja ach, serieus genomen bij de vrouwelijke fans van Sharon, want hij is natuurlijk een stoere jongen als ie probeert tegen iemand in te gaan die wat over hun idool zegt, dan is die natuurlijk helemaal ‘The Man’.

    Ik ga nu met een cluppie vrienden en mijn schat van mijn weekend genieten. Ook prettig weekend in ieder geval.

      /   Reply  / 
  45. Erwin

    Ik zie toch liever Maj Farah zingen, dan mag haar stem wat minder zijn, maar naast het gehoor willen je ogen wat he!!

    zij is lekker!!

      /   Reply  / 
  46. Jan

    Vind ze allebij gewooon vet lekker.

    En ze zingen allebij gewoon geod

      /   Reply  / 
  47. Hurriaan

    Kritiek en afzeiken is altijd makkelijk (en soms ook gewoon lekker). Vind je Sharon mooi zingen of niet? Is Maj Farah’s versie mooier…? Da’s nou net t mooie van muziek…er is geen standaard voor wat goed is of slecht, want het is een emotioneel en subjectief ding. Wat voor de 1 slecht wc papier is, kan de ander diep in het hart raken. Beide dames laten zien dat ze op zijn minst een beetje kunnen zingen. In dit nummer ieder met zijn goede en minder goede kanten Sharon had het geluk dat ze dat in X-Factor kon tonen, Maj Farah niet..is Maj mooier? tja …Of Sharon zich los kan schudden van het X-Factor stempel? Ze heeft er wel het muzikale talent voor, maar de rest hangt van veel factoren af die noch zij noch een Maj Farah kunnen manipuleren. Het talent kunnen we de beide dames niet afnemen, verder krijgen ze ieder op hun eigen manier te maken met dezelfde problemen die artiesten in dat vak tegen komen (en dat zal een Roger van Intwine kunnen beamen, zeker nu hij een die paar CD’s met zijn band weet te slijten. Dat geeft ook niet als hij geniet van wat hij allemaal doet met zijn muziek). Het doorzettingsvermogen van de dames en de mensen om hen heen gaat mede bepalen hoe succesvol ze worden. In ieder geval heeft Sharon een voorsprong door de aandacht die het TV programma haar bezorgd. …en laten we ons daar geen illusies over maken: het is een TV programma waar kijkcijfers en de stemmen tellen, het is geen muziekprogramma. Een slimme (en talentvolle )doorzetter maakt daar gebruik van…(iets waar Roger van Intwine bij Idols handig in was? Zijn move was gewoon goed gebruik maken van het medium: het bracht hem in het nieuws en daar speelde vervolgens een andere platenmaatschappij slim op in en dat is precies waar deze kleine man met grote stem op uit was, als je het mij vraagt…thumbs up!)…en daar is niks mis mee. Je moet alleen wel de consequenties het hoofd bieden, als Sharon en haar mensen dat kunnen, denk ik dat ze Maj Farah achter zich laat..wie van jullie heeft haar plaat nl. ooit in de winkel gezien? Mooi zijn en mooi zingen is nooit genoeg…voor haar niet en voor Sharon niet..en ook niet voor alle grote artiesten die we al wel kennen…en om af te sluiten, laten we vooral niet roepen dat de dames niet kunnen zingen, want dat zou toch wel een beetje onterecht zijn.

      /   Reply  / 
  48. Hurriaan

    ..met excuus voor de gebrekkige grammatica en spelfouten. Snel schrijven werk dat soort foutjes vaker in de hand :)

      /   Reply  / 
  49. Kees

    Ik heb gehoord dat het liedje voor Maj zou zijn, maar Maj niet verder wilde in de muziek en daarom is dit liedje nooit uitgekomen met de stem van Maj en kon dit nummer gebruikt worden voor de winnares van de x factor. Ik snap trouwens niet waarom dit filmpje van Maj op youtube te zien was en waarom het filmpje het nu niet meer doet. weet iemand dit?

      /   Reply  / 
  50. Peter

    glamsam met wie sharon nu werkt, werkte eerder met maj farah. na zoveel jaar bij glamsam te hebben gezeten, lukt het glamsam niet om haar uit te brengen. Zo zie je maar wat voor werk ze weer levren, een album voor sharon vol coverzzz.
    onzin wat hierboven staat, want maj is juist altijd bezig geweest en nog steeds. het zijn ook maar verhalen die glamsam spreid.ga daar aub niet op in, echt onzzzzzin.

      /   Reply  / 
  51. Hurriaan

    Hey, Peter, waar staat dan de verhalen die dat glamsam verspreid? ..daar ben ik wel benieuwd naar, dat wil wel eens lezen!..en als ze altijd bezig is geweest (en nog steeds, waarom hebben we dan nog steeds niets van haar gehoord? Ik kan niks vinden…ken jij haar Peter, waar kan ik wat vinden?

      /   Reply  / 
  52. Kees

    Peter, hoe weet jij dit allemaal? ken jij Maj persoonlijk ofzo? Het lijkt namelijk of jij er heel veel vanaf weet, vandaar. Trouwens, het is niet Glamsam, maar Glam Slam.

      /   Reply  / 
  53. Steef

    Het klopt wat Peter zegt, dat heeft een tijdje op hun site gestaan, ze zou de belofte van de toekomst zijn, volgens de site, maar het is niet gelukt. Het stond op hun site, van Glam Slam

      /   Reply  / 
  54. Peter

    inderdaad stteef, dat is zo. jij let in ieder geval op.

      /   Reply  / 
  55. Hurriaan

    OK , maar dat is niet wat Peter zegt, …Peter beweert dat Glamslam verhalen verspreid over Maj die niet waar zijn…dat ze op hun site stond als ze met hun samen heeft gewerkt snap ik dan ook nog wel…maar waar staan dan die sappige verhalen? ..van wie heb jij het dan gehoord Kees?..anyway…
    niemand heeft mij nog echt verteld waarom een coveralbum perse meteen slecht is…dus…Maj Farah is t gewoon nog net gelukt…dat hoeft trouwensnatuurlijk niet alleen maar aan andere mensen te liggen..en wie weet, komt ze ooit nog met een plaat…time will tell…en wedden dat als ie komt, dat het ook geen eigen nummers zullen zijn..wedden dat als ze nu ergens op de planken staat, ze ook geen eigen repertoire zingt…!…en als ze haar songs niet zelf heeft geschreven of er staan nummers van anderen op, kraken jullie haar dan ook af? …

      /   Reply  / 
  56. laila

    Kees, hoe kom je erbij dat maj fara niet meer verder wilde in de muziek. Dat klopt niet wat je zegt, het is ook niet eerlijk om zoiets zomaar over iemand te zeggen, ik heb haar gezien optreden en ze was top

      /   Reply  / 
  57. SYLVIE

    Hey-Hey daar allemaal !! Ene Ronald,Dennis en Melanie, WAAROM zijn jullie allen zo JALOERS? Als iemand als Sharon Kips zo’n volle stem heeft en ook nog heel mooi kan zingen, wat is daar nu mis mee?

    Ze is gewoon de BESTE met het beste bereik in haar stem en bovendien nog heel mooi ook.
    Als je al mooi bent,maar binnen-in je ziel zit je niet lekker, zie je er niet mooi uit, maar deze Sharon, onze X-Factor winnares van 2007 is mooi van buiten én van BINNEN. Dat straalt ze gewoon uit en als jullie dat NIET kunnen ZIEN, zijn jullie, net wat Sherry gezegd heeft allemaal SUKKELS

    Oordeel nooit te snel over anderen, vooral niet over DE WINNARES van X-FACTOR 2007. Sharon Kips maakt allang deel uit van een Groep, al vanaf 2002. En als ik het mag zeggen, SHARON KIPS heeft verschillende hoogte-bereik en ze kan ook heel laag zingen
    en haar stem heeft een warme klank en de PASSIE waar mee ze het zong, gezongen heeft en nog steeds zingt, kan je gewoon zo horen.

    Jullie moeten wel stokdoof zijn om dat allemaal niet te kunnen horen, jammer EN zielig, mensen zoals jullie. Jullie hebben gewoon geen respect voor een ander en zeker niet voor jullie eigen ouders, zeker weten.

    SHARON is allang GOED voordat ze X-Factor won. Nu weet HEEL NEDERLAND het.Dat is het verschil.En we zullen nog lang van haar horen en genieten, zeker weten, dat vertrouwen heb ik in haar.Zoals er hier gezegd werd:als je zelf wilt, kan je veel bereiken, zoals met andere dingen.

    Al dat geruzie hier over SHARON, voor niets, want ze is gewoon DE BESTE. Komen jullie maar eerst tot bezinning en dan moeten jullie toegeven dat ik en de rest van Nederland gelijk hebben:
    SHARON IS THE BEST.

      /   Reply  / 
  58. Ronald

    Sylvie.

    Hor kom je er in godsnaam bij dat ik jaloers ben.
    Ik ben het in ieder geval niet.

    Maar dat is in jullie bekrompen X Factor wereldje al gauw het geval als je kritiek hebt op iemand. Er zijn mensen met een andere mening die Sharon NIET goed vinden. Stelletje zielepoten. Als je daar niet tegen kan moet je hier wegblijven en je Idooltje gaan supporteren. Echt, een stelletje aanstellers zijn jullie.

      /   Reply  / 
  59. Ronald

    We zullen zien of ze de best is, tot nu toe verkoopt het album voor geen meter. Zouden we ons allemaal vergissen dan, Sylvie?

    Jullie moeten eerst maar eens de kracht van marketing snappen, echt je bent wel heel dom en naief als je niet doorhebt dat dit soort mensen even snel willen scoren en succes hebben in het kielzog van een programma. Goed marketingplan en hoppa domme naievelingen als jullie hebben niet door dat je in principe gebakken lucht koopt.

    Als je namelijk echt talent hebt, kom je er op eigen houtje wel. Heb je niet zo’n commercieel megacircus als X Factor nodig
    Maar goed, misschien vergis ik me en laat ze dit achter en komt ze als nog met eigen materiaal op de proppen dat verkoopt. Maar waarschijnlijk heeft ze al haar geloofwaardigheid nu al meteen vergooid. Tja…

    Jij zeurt over respect, Sylvie? Dan ben je hypocriet. Want door je commentaar geef je ook niet echt aan dat je respect voor anderen hebt he, heb respect voor andermans mening Sylvie, ook al is die de jouwe niet. Kom je een stuk socialer over. Nu lach ik je alleen maar uit met die drogredenen van je. (Wat hebben in godsnaam mijn ouders te maken met een stukje wat ik schrijf op een Internetforum). Echt je bent erg kinderachtig.

      /   Reply  / 
  60. tessafan

    nou van sharon hoor je ook niets meer ;) . Floortje, Jim zyn de enige waar jen og wat van hoort!! Vind die maaike van popstar ook nikss.. Tessa is zoveel beter, gelukkig heeft zij ook een platencontract en komt haar single uit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>