Releaseparty album Jim in Rotterdam

Nog twee nachtjes slapen en dan is het zo ver: het nieuwe album van Jim ligt in de winkels. Gezien het succes van single Doe Dit Doe Dat zou Vrij het wel eens goed kunnen gaan doen in de hitlijsten. Dat is allemaal speculatie, zeker is dat Jim het album doopt met een officiële releaseparty. Maandag gaat dat gebeuren in de Flagstore in Rotterdam.

In de Flagstore zal Jim met band een aantal nummers live ten gehore brengen. Verder zullen er vooral veel media aanwezig zijn om Jim live te zien spelen en interviews af te nemen. NLpop stuurt fotograaf Ico Zonneveld, maandag kun je hier dus al fraaie plaatjes van Jim verwachten. Binnenkort ook een interview met Jim. Bovendien komt er een prijsvraag rondom het album Vrij.

Houd NLpop dus in de gaten. En voor de meisjes (en jongens) die maandag wel naar de releaseparty gaan: veel plezier, laat vooral even weten hoe het was.

Zie ook:
- Jim dendert Single Top 100 binnen
- Jim vindt tijd voor nieuwe single

facebook share facebook share

52 Reacties // Reageer

52 thoughts on “Releaseparty album Jim in Rotterdam

  1. Geesje

    Wat ik er al van gehoord heb, zijn “Fenomeen” en “Ik zal je laten gaan” hele mooie nummers, ze waren te horen in het radio programma “Volgspot” van 17 juni op radio 2. Jim heeft van 9 nummers de tekst zelf geschreven ook van het nummer ” Elke keer weer” waarvan de muziek is geschreven door Tjeerd Oosterhuis en Julian Thomas. Ik ben reuze benieuwd maar wat ik nu al gehoord heb ( 5 Nummers)is het een goed Album

      /   Reply  / 
  2. Baz

    Ik ben absoluut geen fan van em, vind zijn stem ook zo ongelooflijk saai..zo eentonig zzzzzzzzzzz maar goed hij is qua zang gegroeid, en ik moet wel bekennen dat Doe dit doe dat best goed klinkt en ben toch wel benieuwd naar zijn nieuwe album.

      /   Reply  / 
  3. Suzan

    Leuk dat jullie erbij zijn van nlpop.blog.
    Ik kijk erg naar het album uit, wat ik er nu van heb gehoord is prachtig, vooral het nummer “ik zal je laten gaan”.

      /   Reply  / 
  4. Helen

    Via Orange (www.orangemusic.nl) kun je kaarten winnen voor de releaseparty (je moet wel een orange telefoonnummer hebben).

    Ook kun je op tijd heen gaan en dan signeert Jim nog 50 gekochte albums van fans die daarmee een entreekaartje bemachtigen voor de releaseparty.

    Van wat ik gehoord heb, wordt het een prachtig nummer. Ik krijg het album als het goed is morgen dus ben zeer benieuwd.

      /   Reply  / 
  5. Helen

    Op Jim´s hyve jimbakkum.hyves.nl kun je nu stukjes van de nummers van het album beluisteren.

      /   Reply  / 
  6. merel

    Lekkere nummers !! Dit is een top album

      /   Reply  / 
  7. Remko

    Ik heb het album inmiddels. Vind het een goed album.

      /   Reply  / 
  8. sanne

    Ik heb op Jim zijn hyves naar die stukjes zitten luisteren. Mij valt op dat Jim zijn stem overal hetzelfde klinkt. Dit is dus Jim zijn ding? Zijn muziek dat hij altijd had willen maken? Het luistert wel makkelijk weg, pure top40 popmuziek. Ik denk daarom ook dat dit album goed gaat scoren. Mede ook omdat de jongen zichzelf op het moment heel populair heeft gemaakt. Eigenlijk zou het mij verbazen als dit album het niet zou doen, ben benieuwd.

      /   Reply  / 
  9. merel

    Dat is logisch alle nummer worden ook door Jim gezongen. Het is echt een top album !!

      /   Reply  / 
  10. sanne

    Ik begrijp je niet helemaal. Wat is logisch?

      /   Reply  / 
  11. jada

    zijn stem is ok. niet slecht maar ik kan eerlijk waar niet meer als 2 nummers horen en dan word ik een beetje gek van die monotome stem. ‘doe dit doe dat’ is idd echt een top 40 pop liedje. niet echt bepaald kwaliteit ofzo. Die vallen meestal buiten de top 40. Nee, ik ben er dus niet zo van. maar wel ik moet zeggen. gebaseerd op de singel vind ik het beter in het gehoor de eerste keer dan de meeste borsato liedjes.

      /   Reply  / 
  12. Geesje

    Pure Top 40 muziek? is trouwens niets mis mee ja die staat ook vol over b.v Anorexia, ik zou je graag verwijzen naar de site van schrijfster Maren Stoffels die schrijft namelijk het volgende over het nummer “Anna” een aangrijpende tekst die haar veel deed, en zij verwijst dan ook naar de c/d Vrij
    Het gaat namelijk over het zien door de ogen van een meisje, dat Anorexia heeft en niet over gewoon een meisje wat velen schijnen te denken. Hier een gedeelte van de tekst.

    Ik had nog nooit van je gehoord.
    Totdat jij opeens in mijn leven kwam
    Ik zie mezelf niet meer als mooi
    Sterker nog, mijn blik wijkt steeds meer af

    Krijg het benauwd als ik in de spiegel kijk
    Zie veel wat daar niet hoort.
    Waar dit vandaan komt weet ik nog steeds niet
    Maar er is iets dat mij stoort.

    Anna waar blijf je nou
    Verlaat mijn gedachten en verdwijn voorgoed
    Anna, maak alles weer goed
    Je drijft me tot waanzin
    Laat me los en verdwijn

    Ik zat aan tafel met mijn ouders en broertje
    keken met vragende ogen, wat zou er zijn?
    kreeg niets door mijn keel, maar natuurlijk ging alles goed
    Vraagtekens in hun ogen spraken boekdelen.
    Wat ook geld voor jou.

    Anna waarom blijf je nou
    Verlaat mijn gedachten en verdwijn voorgoed
    Anna maak alles weer goed
    Je drijft me tot waanzin
    Laat me los en verdwijn
    enz. enz.
    Geschreven door Jim Bakkum

      /   Reply  / 
  13. merel

    Ik vind het een waanzinnig goed album. Alles klopt !! Stuk voor stuk prachtige nummers, en teksten van Jim zelf. Hier mag hij trots op zijn.

      /   Reply  / 
  14. sanne

    Mooie tekst, is niets mis mee. Teksten schrijven kan hij goed, misschien moet hij daarmee maar zijn beroep maken en teksten voor andere zangers/zangeressen schrijven. Maarre…ik had het over de muziek hoor en niet over de tekst!!
    Niets mis met pure top40 popmuziek? Nee, niets mis mee. Het is makkelijke muziek dat makkelijk weg luistert. Met dat soort muziek heb je in ieder geval grote kans dat je er een hit mee scoort. En dat is wat Jim wil.

      /   Reply  / 
  15. Helen

    Ik snap werkelijk jouw probleem niet. Als je een hit scoort dat betekent dat veel mensen het prettig vinden om naar je muziek te luisteren. Dat wil toch iedere artiest?

    Het is echt een kwalitatief goed album met prima Nederpop. Geen standaard ‘ik hou van jou ik blijf je trouw’. En het is absoluut niet zo dat zijn stem over hetzelfde gebruikt wordt. Er zit veel variatie in. Als je met een bepaald idee gaat luisteren en het zijn stukjes van 30 sec. waar je zo doorheen fietst, hoor je het niet maar ik vond deze recensie en daar kan ik me heel goed in vinden (alleen houd ik wel van Jim’s stem en zal het album dus vaak beluisteren):

    De jonge jongen met de donkerbruine stem. Jim heeft altijd ouder geleken dan hij daadwerkelijk is. Met zijn 19 jaar (in augustus wordt hij 20) heeft hij er al vele levens op zitten. Als Idols-finalist, als musicalster, als acteur, als tekenfilmstem en als ‘danser met de sterren’. Nu komt daar een carrière als Nederpopzanger bij.

    En hoe lekker de carrière van Jim ook loopt, echt serieus wordt hij nooit genomen. Arme Jim. Het is een talentvolle jongeman, die door een ongelukkige samenloop van omstandigheden (achtereenvolgens Idols, een sponsorcontract met een chocofabrikant waardoor mensen hem een marsmannetje gingen noemen, een nietszeggende filmrol in Snowfever, Dancing with the Stars, golfkarretje, Almere, orkestbak) nooit echt serieus is genomen.

    Hopelijk brengt zijn vierde album Vrij (ja, het is echt zijn vierde al) daar verandering in. Want het is gewoon een hele puike Nederpopplaat, die – geloof het of niet – staat als een huis. De hitsingle Doe Dit Doe Dat zet de toon en dat niveau wordt vastgehouden. Natuurlijk ontbreekt ook Jims vorige single Dapper en Sterk (uit de Asterix en de Vikingen film) niet. Opvallend is dat de zanger een groot deel van de liedjes op deze cd – voor het eerst volledig Nederlandstalig – zelf heeft geschreven. Het toont de groei aan die Jim heeft doorgemaakt. Het kan dat dit genre niet je smaak is. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik deze cd ook niet heel vaak zal opzetten. Zeg maar gerust zeer weinig. Desalniettemin kan ik hier onmogelijk stellen dat het heel erg slecht is. Daarvoor steekt Vrij toch echt veel te goed in elkaar. Later dit jaar gaat Jim als solo-artiest de theaters in, met als rode draad tijdens die shows dit album. Dat zouden voor de liefhebbers best wel eens mooie avonden kunnen worden.

    Bron: http://www.zeenz.nl

      /   Reply  / 
  16. sanne

    Je hoeft het ook niet te snappen, want er is ook geen probleem.
    Ik heb Jim niet voor het eerst gehoord tijdens het beluisteren van die stukjes hoor, ik heb al eerder op moeten merken dat Jim zijn stem steeds hetzelfde klinkt. Alleen bij DDDD hoor ik ineens een andere stem. Weinig variatie dus.
    Leuke recensie. En natuurlijk wordt hij niet serieus genomen, dat doet hij zelf. Kijk maar eens naar de opsomming van de schrijver van de recensie. Dan kan je toch ook niet serieus genomen worden in de muziekwereld?

      /   Reply  / 
  17. Suzan

    Dan wordt het nu toch de hoogste tijd dat hij serieus genomen wordt.
    Hij is de enige van alle idols kandidaten die echt scoort op alle fronten.
    En dat marsmannetje, dat was in 2003, waar hebben we het over.
    Zullen we nu alles eens gaan opsommen waar hij mee gescoort heef?
    Heb je even??
    Trouwens, Fame (premiere 2008) is al weer aan z’n eerste verlenging toe, de eerste 100.000 kaarten zijn alweer verkocht!!

      /   Reply  / 
  18. Geesje

    Het probleem van Sanne is Helen, dat het het succes van Jim is, ze probeert op alle mogelijke manieren alles wat hij doet als niet goed genoeg of oninteresant zijnde te bestemmpelen het staat er alleen nog niet letterlijk, het woord snabbelen is zogoed als verdwenen, nu kinderster nog, ja Helen je leest het goed Jim is een kinderster hij word dan wel door het programma volgspot om 23.05 uur een uur lang geintervieuwd maarja dan zitten ook de meeste 10 jarige voor de radio, of vergis ik me daar nu in. En iedere artiest wil een hit scoren hoe kom je er bij Helen waar Sanne van houd niet hoor!! niet dat het hem lukt trouwens.
    Sorry ik vind het leuk om een beetje sarcastisch te doen.
    Ik vind het een super album met hele mooie teksten van iemand die precies weet wat hij wil en hoe hij wil leven en dat ook in zijn teksten beschrijft, Ook Fenomeen heeft een hele originele tekst, dat vond ook de presentator van Volgspot. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet gedacht had dat het zo’n goed album zou worden met zulke mooie nummers.

      /   Reply  / 
  19. sanne

    Je leest niet goed Suzan, hij wordt niet serieus genomen in de muzíekwereld. En dat is ook niet verwonderlijk als je ziet hoeveel schnabbels hij doet (nee, dat woord is niet verdwenen, kan ook niet zolang hij er nog steeds mee bezig is).
    En niemand heeft het hier over het succes van Jim hoor Geesje, ook jij leest niet goed. Volgens mij gaat het over het album van Jim. Daar geven we een mening over. En dat is een totaal ander onderwerp hoor! Kinderster? Ja, dat valt niet te ontkennen. Een groot deel van zijn fans zijn nu eenmaal kinderen. Hij wordt niet voor niets uitgenodigd voor oa kinderparkpop en kinderprogramma’s. De reden waarom hij bij Volgspot zit is omdat er ook een paar volwassenen fan zijn.
    En natuurlijk wil ieder artiest een hit scoren, ook dat valt niet te ontkennen. Maar niet voor iedere artiest is dat het hoofddoel waar ze naar streven.
    Nogmaals, Jim schrijft inderdaad mooie teksten. Maar daarmee is het toch niet meteen een goed album? De muziek (die hij níet zelf schrijft) telt ook mee hoor!! Zeker niet onbelangrijk.
    Maar we vallen weer in herhalingen zoals we gewend zijn in ook andere topics.

      /   Reply  / 
  20. merel

    Ik vind het een geweldig album waarvan 2 singles al dikke hits zijn. Nummer 3 volgt in augustus. Jim scoort!! en wie neemt de “muziekwereld” van Nederland wel serieus ? Jan Smit ? Gerard Joling ?. Laat Jim maar lekker zijn gang gaan dat doet hij goed. Hij doet wat hij en zijn fans leuk vinden. Geef hem ongelijk en wat kan het mij schelen in welke catagorie sommige mensen hem willen plaatsen, dat heb je nou eenmaal in Nederland die bekompen hokjesgeest. Schrijf je goeie teksten moet je meteen tekstschrijver worden. Over hokjesgeest gesproken. Gelukkig voor ons trekt Jim zich daar weinig van aan. Negentien jaar en dan zo’n album afleveren petje af voor Jim.

      /   Reply  / 
  21. sanne

    Daar heb je helemaal gelijk in. Laat hem maar lekker zijn gang gaan. Net wat je zegt: hij doet wat hij zelf en wat zijn fans leuk vinden. Mooier kan je het niet hebben toch?
    Maar tekstschrijver worden is misschien een hele goede tip, misschien vindt hij dat ook wel hardstikke leuk. Hij doet dat goed in ieder geval. Waarom wordt zijn leeftijd steeds opgenoemd? Wat heeft zijn leeftijd nou met het maken van goede albums te maken? Helemaal niets!

      /   Reply  / 
  22. Helen

    Beste Sanne,

    Vooral JIJ valt in herhaling, wij beoordelen deze nieuwe plaat en dat staat op zichzelf.

    Jij hebt niet het hele album gehoord als je zegt dat zijn stem overal hetzelfde klinkt. Natuurlijk heeft Jim een eigen, uitgesproken, stemgeluid maar hij gebruikt het zeer gevarieerd. Dat valt gewoon niet te ontkennen.

    Overigens is het zo dat een groot deel van Jim’s fans/liefhebbers (inmiddels) volwassen is en niet een paar volwassenen zoals jij schrijft. Dat is gewoon feitelijk onjuist.

    Als jij nu eens stopt met reageren OF inhoudelijk de nummers beoordeelt, en dan niet vervalt in makkelijke doordoeners.

    De recensist geeft juist aan dat het niet terecht is dat hij niet serieus wordt genomen gezien zijn staat van dienst in de afgelopen jaar. Hij heeft veel tegenwerking gehad zoals lolletjes om het marsmannetje, het gaan dansen waar nogal lacherig over gedaan wordt (terwijl ze er bij bijv. Do of Edsilia Rombley niet over gevallen wordt)en ook het ernstige ongeluk bij Grease wordt gezien als een reden om te bagetalisseren wat Jim heeft bereikt.

    Teksten worden deels door Jim geschreven (2 nummers) en daarnaast door zeer ervaren tekstschrijven zoals Tjeerd Oosterhuis en Pieter van Schooten.

    Het gaat om SMAAK en dat schijnt maar niet te willen doordringen. Als het je ding niet is, prima, maar laat het daar dan bij en ga geen argumenten aanvoeren die feitelijk onjuist is.

      /   Reply  / 
  23. Helen

    Ik bedoel natuurlijk ‘Muziek wordt deels door Jim geschreven (2 nummers)… en ervaren muziekschrijvers….

    Ik benieuwd naar het oordeel na de release party van maandag.

      /   Reply  / 
  24. sanne

    Ik in herhaling? Ik geef alleen mijn mening en door jimfans worden andere onderwerpen ter sprake gebracht omdat ze het niet met me eens zijn. Maar ze hoeven het ook niet met me eens te zijn. Net wat je zegt: het is een kwestie van smaak.
    Ik heb inderdaad niet zijn gehele album gehoord, maar ik heb wel optredens van hem gezien op tv en op filmpjes. En daar heeft hij echt niet veel variatie in zijn stem. Eerder het tegenovergestelde. Behalve in het nummer DDDD, daar hoor ik ineens wel een andere stem (in dit geval hoog). En dat heeft hij niet in de rest van de nummers van zijn album heb ik hem zelf horen zeggen in een interview.
    Ik geloof best dat de fans van toen die er nog steeds zijn volwassen zijn geworden. Dat lijkt me logisch. Maar er zijn nog steeds enorm veel kinderen die fan zijn. Dat zie je toch in zijn publiek? Ik zie ze staan hoor in die filmpjes en op tv. Als merendeel alleen volwassenen zijn, dan komt hij niet op festivals ed die voor kinderen zijn bestemd. En ook niet in kinderprogramma’s.
    Ja, Jim heeft veel tegenwerking gehad. Maar dat heeft hij zelf gedaan. Een nadeel van schnabbelen. Dat zal hij moeten accepteren als hij hier door mee wil gaan. Maar dan moet hij ook accepteren dat hij niet serieus wordt genomen in de muziekwereld.
    Hee, zeg je nou dat de teksten deels door Jim werden geschreven? Ik dacht de hele tijd dat hij ze echt helemaal zélf schreef. Dat vond ik echt knap, want ze zitten goed in elkaar.

      /   Reply  / 
  25. Suzan

    Je moet LEZEN Sanne, de muziek is deels door Jim geschreven, van 9 nummers heeft hij de teksten zelf geschreven.

      /   Reply  / 
  26. sanne

    Dat laatste berichtje van Helen stond er nog niet toen ik die van mij ging plaatsen, Suzan.

      /   Reply  / 
  27. merel

    Als wij Jim maar serieus nemen. Wat kan mij het schelen wat die Sanne ervan vindt.

      /   Reply  / 
  28. Suzan

    Je hebt helemaal gelijk Merel!!
    Heel vaak is het afgunst!!
    Misschien scoort hun eigen idooltje niet zo goed, dan ga je iemand anders afzeiken.

      /   Reply  / 
  29. Eef

    Suzan. Mag ik wat vragen.

    Als mensen geen ‘idooltje’hebben dan?
    Wat is het bij hun dan?

    Er zijn zat mensen die helemaal geen Idols enzo gevolgd hebben. Niet verplicht namelijk om een ‘Idol’te hebben, dus je praat een beetje krom

      /   Reply  / 
  30. Ronald

    @ Sanne. Mooi betoog, is absoluut niet onwaar wat je allemaala schrijft.

    Maar nog 1 ding he. Het valt ook op dat Jim zijn albums niet aan de straatstenen kwijtraakt wat betreft ALLEEN de albumverkooplijst.
    Hij verkoopt zijn materiaal via MC Donalds en sigaren zaken, om maar een beetje aandacht te vestigen op zijn CD’s…

    Zegt mij voldoende.

      /   Reply  / 
  31. Ronald

    @ Suzan. Daar ga je weer he. Fame, een musical dus, is een productie waar 100-en mensen bij betrokken zijn. Dus een beetje arrogant om te denken dat de kaartjes alleen verkocht worden doordat Jim één van de rollen vervult. Doen die andere mensen niks dan?
    Hoe populair die is, of niet, zal wel aan de kaartverkoop van zijn theatertour blijken dan. Maar ik weet dat ie in mijn woonplaats nog steeds niet uitverkocht is.
    Terwijl dat met Trijntje Oosterhuis bijvoorbeeld al binnen twee dagen gebeurd was, dus…

      /   Reply  / 
  32. Suzan

    Ronald, even voor je beeldvorming,er speelt ook een engelse Fame met Jody Bernal, nog voldoende kaarten voor te krijgen!!

      /   Reply  / 
  33. sanne

    Een nederlandstalige Fame of een engelstalige Fame, daar zit een groot verschil in!

      /   Reply  / 
  34. Suzan

    Hij houd julie wel lekker bezig he?

      /   Reply  / 
  35. Suzan

    Hij houd julie wel lekker bezig he?

      /   Reply  / 
  36. Ronald

    Ja dus Suzan. Wat is je punt van deze opmerking. Als Jim in de Engelstalige versie had gezeten die beter verkocht was?
    Ach ja, als jij dat maar geloofd he…

      /   Reply  / 
  37. Geesje

    Wat lopen we weer uit ons duim te zuigen, Mc. Donalds en sigarenzaken? er is een album van Jim via andere kanalen verkocht en dat is Dance with me dat was ook een album bedoelt voor de dansscholen en fans, De rest wat je dan eventueel tegen komt is misschien wat BMG nog probeert te slijten die probeert op alle mogelijke manieren iets mee te pikken ze kwamen niet voor niets met het Album Dance to the music op de proppen zogenaamd best off. Jim riep zijn fans ook op in 2005 deze te laten liggen.
    Maar wat hebben jullie het er toch moeilijk mee dat je maar niet van hem af komt Hahahaha!!!!!

    IK heb nog even een andere informatie voor je in verschillende programmaboekjes van diverse theaters staat bij de engels talige versie de naam van Jim en Kim-Lian vermeld, betreft het hier foutjes of zijn de theaters zo wanhopig dat ze nog geen enkele kaarten verkocht hadden, in elk geval erg slordig of expres misleidend voor het publiek

      /   Reply  / 
  38. sanne

    Wij hebben het er niet moeilijk mee hoor! Ik in ieder geval niet. Ik ben blij voor Jim dat hij goed in de charts staat met zijn single. En ik vermoed dat hij dat ook gaat doen met zijn album, top40 popmuziek doet het altijd goed. En dat is Jim zijn hoofddoel, dus helemaal goed! Jim blij en zijn fans blij.
    Over die programmaboekjes: dat zijn vergissingen, foutjes dus. Wat had je zelf gedacht?
    Ik denk inderdaad dat er veel jeugd naar de musical zal komen door Jim. Niet door zijn eventuele zangkwaliteiten, maar omdat hij op het moment populair is.

      /   Reply  / 
  39. Ronald

    Ik heb het ook nergens moeilijk mee hoor

      /   Reply  / 
  40. merel

    DDDD staat weer in de single top 100, op plaats 9. Van het album VRIJ !!! Go Jimmy Go.

      /   Reply  / 
  41. Sandra

    Releaseparty was top! Iedereen mag alles zeggen over Jim maar de echte fans weten echt wel dat dit 1 van de beste optredens ooit was! Zo super gezongen, alles! Bij het liedje Anna kreeg iedereen tranen in hun ogen.. ook zijn vriendin! Was echt te gek met de live band. Had dit écht voor geen goud willen missen. Hij zong 5 nummers van zn nieuwe album en daarvoor was er nog tijd om foto’s te maken en met hem op de foto te gaan, je album te laten signeren enz. Echt een dag om noooit meer te vergeten.

      /   Reply  / 
  42. Tamara

    Hij heeft een super leuke live band! Zitten echt leuke jongens in! Kan niet wachten om die te zien spelen samen met Jim.

      /   Reply  / 
  43. Eva

    De release party was echt super! :D En Jim natuurlijk ook! Jullie moeten echt z’n nieuwe album kopen! Vooral fenomeen is leuk!

      /   Reply  / 
  44. merel

    Ik vind alle nummers geweldig.

      /   Reply  / 
  45. sanne

    Eh….dat is nummer 101 of zijn we al verder? Ik ben echt de tel kwijt. :-)

      /   Reply  / 
  46. merel

    Meid zo houden we je toch lekker bezig. Als jij ze wilt tellen ga gerust je gang. haha

      /   Reply  / 
  47. Sandra

    Jim is in de single top 100 gestegen van 9 naar nummer 3 !!

      /   Reply  / 
  48. Eef

    Joh. Sandra. Bij mijn lijst toch echt van 10 naar 9. Welek lijst kijk jij, van welke week?

      /   Reply  / 
  49. Sandra

    van de nieuwe week! geloof het of niet ..

    Wednesday 04 July 2007
    Vanaf woensdagochtend kun je tussen 9 en 10 uur luisteren naar de 100%NL Top 10. Dj Wendy Duivenvoorde presenteert wekelijks de 10 hoogste Nederlandse noteringen in de Single Top 100 die daadwerkelijk op 100%NL worden gedraaid. Jim staat deze week op nummer 3 in deze hitlijst met zijn single Doe dit, Doe dat!

    De Single Top 100 is de enige Nederlandse hitlijst gebaseerd op alleen verkopen van singles en legale downloads. En daarmee kunnen we met recht zeggen dat de 100%NL Top 10 bestaat uit de 10 grootste actuele hits van 100%NL. Kijk voor de FM Frequenties op http://www.100p.nl

      /   Reply  / 
  50. Eef

    Ik heb de lijst van deze week ook voor me, (wk 26)
    van 10 naar 9. Waarschijnlijk heb je de Nederlandstalige single top 100 voor je.
    De 100% NL lijst je zegt het zelf al.

    Op 3 deze week staat Enrique Iglesias in de lijst van álle singles, niet alleen de Nederlandse singles…

      /   Reply  / 
  51. Sandra

    oh oke.. haha was al zo verrast.. maar zal me niks verbazen als ie nog meer stijgt ;)

      /   Reply  / 
  52. Eef

    Neuh, de ‘vaart’ is er wel uit denk ik. Volgende week een plaatsje of 10 terug.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>