Marian (van Roef, maar dan zonder) inzet ordinaire weddenschap?

NLpop berichtte gisteren al over de opmerkelijke metamorfose van Marian Douwes, ook wel bekend als MZR maar vooral fameus als helft van het duo Roef en Marian. Haar geblondeerde bloempotkapsel en jampotglazen zijn radicaal verdwenen en maakten plaats voor netkousen en een kort, pittig kapsel. In die outfit lag ze in een sexy pose op de motorkap van een snelle auto (foto). Nu lijkt het er op dat die geslaagde metamorfose niet zomaar is gerealiseer; is Marian de inzet van een ordinaire weddenschap?

Marian heeft namelijk de Oranje-fan Johan Vlemmix als manager. Nu probeer ik nieuwtjes omtrent deze mediageile Brabo dood te zwijgen, maar in dit geval kan ik er niet omheen.

Vlemmix is namelijk de weddenschap aangegaan dat hij van iedereen in één maand tijd een bekende Nederlander kan maken. Uiterlijk 22 oktober moet deze persoon de status van BN'er hebben bereikt. Vlemmix heeft een 27-jarige vrouw uitgekozen. Mocht de missie niet slagen, dan mag ze op zijn kosten naar New York.

Is het een kwestie van één plus één optellen? Is Marian de inzet van deze weddenschap? De puzzelstukjes lijken in elk geval aan elkaar gelegd te worden. Bovendien is Marian nog geen BN'er, ze heeft alleen al eens haar 15 minutes of fame beleefd. Binnenkort komt haar debuutsingle uit.

Zie ook:
- Oh la la! De nieuwe Marian (van Roef, maar dan zonder)
- Roef (van Marian, maar dan zonder) scheert snor af
- X Factor-duo Roef en Marian uit elkaar

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Marian (van Roef, maar dan zonder) inzet ordinaire weddenschap?

  1. Jan

    Marian Douwes is volgens wikipedia geen 27 jaar, maar 35 jaar. De leeftijd klopt dan niet.

      /   Reply  / 
  2. ikke

    wat een onzin zeg
    die weddenschap is met 8 fm
    dat zijn hele andere kandidaten
    kijk eens op de stite van radio 8 fm daar kun je alles lezen\

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>