Nog dit jaar nieuw werk van Raffaëla

Het is al een lange tijd ontzettend stil rondom Raffaëla Paton, de winnares van Idols III. Hier en daar doet ze wel een optreden in het land en ook zagen we haar voorbijkomen als jurylid in Bijna Beroemd. Maar de laatste release dateert alweer van anderhalf jaar terug, het duet tussen haar en Paul de Leeuw. Goed nieuws voor de fans: Raffaëla onthult dat er nog dit jaar een nieuwe single van haar zal verschijnen.

"Ik stond anderhalf jaar terug aan het begin van twee carrières: mijn zangcarrière en het moederschap. Ik koos voor dat laatste", verklaarde ze haar afwezigheid op het podium gisteren in Idols B4. "Maar nu begint het wel weer te kriebelen hoor. In december komt er iets nieuws, eens kijken hoe dat aanslaat."

Persoonlijk vind ik dat erg goed nieuws. Van alle finalisten die talentenjachten als Idols voorbrachten, vind ik Raffaëla veruit de beste. Zij is misschien wel de enige van wie ik daadwerkelijk een plaat zou kopen. Bij Idols heeft ze voor mij bewezen een dijk van een stem te hebben en niet noodzakelijk een retecommerciële weg in te slaan. Dat eerste album vol covers was natuurlijk een gedrocht en bracht terecht geen andere hits voort. Maar ik weet zeker dat ze het in zich heeft.

Zie ook:
- Raffaëla werkt aan Nederlandstalige plaat
- Debuutalbum Raffaëla al op 7 april in de winkels
- Jurylid ontraadt Raffaëla carrière in soul en r&b
- Luistertest Jim II: "Ik sta niet graag in de aandacht"

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nog dit jaar nieuw werk van Raffaëla

  1. Bart

    Herman, ik ben het 100% met je eens.
    Ik geloof nog voor 100% in Raffaela. Het is voor mij ook de beste die Idols heeft voortgebracht. Hopelijk krijgt ze van het publiek nog de kans om alsnog door te breken in Nederland en wat mij betreft ook daar buiten. Ze zag er overigens top uit gisteren.

      /   Reply  / 
  2. leovv

    Heb Raffaela nog geen 3 maanden geleden op tv gezien. Was een concert waar de nieuwe musical Carmen werdt gepromoot. Probeer maar eens dit concert te downloaden b.v. via uitzending gemist en leer de kwaliteiten van de stem van Raffaela kennen. In een woord geweldig.

      /   Reply  / 
  3. martin

    dit wist ik al langer. oud nieuws dus!

      /   Reply  / 
  4. Robin

    Ja Super!

    Raffaela is top, en veeel beter dan Floortje

      /   Reply  / 
  5. tessafan

    Floortje is veel beter.. ! Die stem is ongelofelijk. Raffaela heeft erg slecht gezongen bij idols.. en heb nooit zoveel in raf gezien.. en dit nummer is ook niet sterk..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>