Juryleden X Factor beloven Sumera eigen album

Sumera mag X Factor 2010 dan niet hebben gewonnen, er lijkt hoe dan ook een album van haar te komen. Mocht Sony Music besluiten af te zien van een deal met Sumera, dan gaan Stacey Rookhuizen en Angela Groothuizen een plaat met haar opmaken. Dat belooft Angela in De Telegraaf. Sumera moest afgelopen vrijdag herkansen met Kelvin en werd toen vrij onverwacht door de jury naar huis gestuurd.

Angela in de krant: “Dat het uiteindelijk zo eindigt is maf, maar ook de essentie van het programma. Ik vermoed dat er wel een plaat komt met Sumera, en anders gaan Stacey en ik het doen. Ik kreeg sms’jes van mensen die ’de gok wel durven nemen’. De kandidaten zijn door ons vieren gekozen, wij voelen ons verbonden met allemaal.”

Stacey voegt daar nog aan toe: “Ik heb lang met haar gepraat. We hebben allerlei aanbiedingen van platenmaatschappijen gekregen. Ook van fotografen die gratis een portfolio voor haar willen maken. Ik ga haar zeker helpen.”

Sony Music is aan X Factor verbonden en krijgt de winnaar onder contract. Ook heeft het de eerste keuze uit de andere acts. De platenmaatschappij krijgt wel ruim de tijd om te onderhandelen. Sowieso is er een clausule dat eerdere afvallers uit de liveshows moeten wachten met een release tot de winnaar eerst heeft gestraald met een eigen plaat.

Eerder werd al bekend dat afvaller Sarina een single opneemt bij de tweede Snuf de Hond-film.

facebook share facebook share

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “Juryleden X Factor beloven Sumera eigen album

  1. Rik

    Niet meer dan terecht, Sony tekent Sumera hopelijk en geeft haar de kans om echt te vlammen met een album.

      /   Reply  / 
  2. Mirelle

    Aangezien Stacey zeer bekend is bij Sony, heeft hier tijdje gewerkt, zit ik er eigenlijk niet over in.
    Niet dat ze daar invloed op heeft, maar de wegen zijn iets korter, en anders wordt het misschien sinds eind 2007 toch weer een CD die Stacey Records op de markt doet verschijnen?
    Zou het een mega-stunt vinden, maar denk dat Sony de kans met beide handen aanpakt om zo’n briljant in de stal te krijgen!!

      /   Reply  / 
  3. H6

    Als ze echt wil doorbreken, moet ze niet in zee gaan met Stacey

      /   Reply  / 
    1. Mirelle

      Weet ik niet of je daar gelijk in hebt.. Stacey heeft wel een giganetwerk! Maar voorlopig moet ze eerst Sony afwachten, dus kan deze discussie voorlopig stoppen!

        /   Reply  / 
  4. BoycotIdols

    Als ze echt wil doorbreken moet ze alle banden met X Factor verbreken.

      /   Reply  / 
    1. Peterke!

      En denk jij dat Sumera dat lukt? Is gewoon een vraag, bedoel ik niet beledigend ofzo. :) Ik ben een gigantisch groot fan van Sumera. Maar omdat jij altijd wel iets te klagen hebt over Ex-Idols… wat denk jij over Sumera’s toekomst? Zou ze een goeie kans hebben?

      Dat je het weet, ik denk dat absoluut! :)

        /   Reply  / 
      1. Geesje

        Als je dat aan hem vraagt is het antwoord heel eenzijdig, haar kansen zijn dan nul komma nul.
        Het beste voor haar lijkt me om Sony te mijden en voor Universial te gaan, die schijnt ook belangstelling te hebben.
        Ik wens haar in elk geval veel succes!

          /   Reply  / 
      2. BoycotIdols

        Wat ik al zei, als ze zich niet afhankelijk blijft opstellen van X Factor maar haar eigen plan kiest en zich niet laat afschepen met een wurgcontract…wie weet.
        t Is nu wel overduidelijk dat dat stigma van deelname aan een programma als dat averechts werkt.

          /   Reply  / 
  5. BoycotIdols

    Ken jij het spreekwoord de pot verwijt de ketel Geesje?
    Dat is namelijk erg op jou van toepassing.
    Overigens moet je eens kappen om zgn voor mij te spreken.

      /   Reply  / 
  6. Peter

    Wat een klotejurering, eewig zonde dat Sumera weggestemd is, boven alle andere kandidaten heeft zij wel de potentie voor een succesvolle carriere in binnen en buitenland. Vooral de juryleden kunnen, nee, moeten zich dit echt aantrekken.

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

      Dan moet je eigenlijk blij wezen Peter. Dan zit ze niet meer onder het juk van het programma en kan ze zich op haar eigen ding richten;-)

        /   Reply  / 
  7. Pingback: Gordon: Top 6 X Factor 2010 mag single uitbrengen | Nlpop

  8. Jesse

    Sumera moet inderdaad tekenen bij Universal. Dan ligt er dit jaar waarschijnlijk nog een album in de winkel. Ik hoop dat dat iets eerder is dat de winnaar van X-Factor 2010, want dan wordt Sumera absoluut populairder! Universal kan haar absoluut wereldwijd beroemd maken en ervoor zorgen dat ze straks bijvoorbeeld in het Wembley Stadion in Londen staat!

      /   Reply  / 
    1. René

      Ik ben met jou ééns Jesse. Zij kan beter voor Universal kiezen.Naast haar fijne stem heeft zij ook een mooie verschijning. Kortom, een knappe vrouw. Wie weet krijg ze nog een aanbieding om een Hollywoodfilm te spelen. Kwa uiterlijk is wel geknipt voor. Natuurlijk is Zingen en acteren twee verschillende dingen, maar het is, het proberen waard.

        /   Reply  / 
  9. Carola

    Triest dat Gordon steeds weer als het erop aankomt voor een leuk jongetje of clubje jongetjes kiest terwijl overduidelijk die qua zang zwaar de mindere zijn. En wat een totaal onzinnige redenering. Hoe lang hij ook al niet bleef plakken aan die vier types die totaal niet konden zingen. Gotogot.

    Overigens, die Martijn heeft tot tweemaal toe het verkeerde sms-nummer vermeldt. Volgens RTL had dit geen effect bij Donny, er zouden maar zes mensen hebben gesms’d tot aan zijn correctie. Dit gelooft toch niemand!!!

    En weet je wie er voor Donny zong? Raad eens? Al die stemmen zijn naar Donny gegaan omdat daar GEEN correctie heeft plaatsgevonden!!

    Kortom, de verkeerde is eruit gestemd. Opzet of per ongeluk, de persoon voor Donny is gepiepeld. Check it out!

      /   Reply  / 
  10. elvira

    Ik vind sumera een super leuke meid,
    ik vind haar helemaal geen arogantie uitstralen, kijk een s even naar hele boel andere meiden die eerst helemaal geen arogantie hadden kijk maar eens naar sylvie van de vaart toen ze vroeger bij tmf werkte en moet je nu zien en dat betekend ook voor jolante en wesley ondanks dat ze niet kunnen zingen maargoed en gorden zelf is ook zo presies het zelfde,

    ik vind die kelvin echt maar een sukkel.
    ik vond sumera vanaf het begin al heel goed, ze zal er vast wel komen.

    ik heb niks tegen gorden hoor.

      /   Reply  / 
  11. FuKi

    Ik ben inderdaad van mening dat zij geen arrogantie uitstraalde en ik vond Kelvin in het begin niet goed genoeg, maar vanavond met het nummer van MJ kwam hij “BINNEN”. Gordon heeft zichzelf echt laten kennen door Sumera weg te stemmen en ik ben van mening dat hij dit heeft gedaan omdat hij BANG was om van haar te verliezen.
    Wat ik dan wel weer positief vind is, het commentaar die ze(eigenlijk alle juryleden) vanavond gaven. Dit kwam heel positief bij mij over en ik ga dan uit van de eerlijkheid van vooral Gordon en Stacey.
    Soms vraag ik me af hoe ze gereageerd zouden hebben als ze niet aan een categorie gekoppeld zouden zijn, maar dit is volgens mij de kracht van het programma.
    Als Esmee kan doorbreken moet het Sumera ook lukken en dan doe ik ook meteen een oproep aan Angela en zeker aan Stacey die laatst 75o Noord heeft gewonnen en sindsdien veel is veranderd ( POSITEF ) om hun woorden om te zetten in daden.
    Als iemand mij kan vertellen hoe ik de versie van Painted Black door onze Sumera kan downloaden, hoor ik het graag zodat ik deze als beltoon of single kan opslaan.
    Geniet ervan allemaal en wederom onderscheid X-Factor zich van Popstars door het enorme verschil van niveau, maar zoals meerdere deze mening ook delen vind ik het jammer dat je na een tijdje niks meer hoort van de finalisten/winnaars. Dit is wel weer positief voor Sumara en de toekomst zal het leren, ik wens haar het allerbeste…..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>