Gordon: Top 6 X Factor 2010 mag single uitbrengen

Het belooft een X Factor-rijk najaar te worden. Volgens jurylid/coach Gordon mogen namelijk de zes laatste kandidaten elk een single uitbrengen via Sony Music. “Misschien vertel ik iets dat nog niet naar buiten mag, dat is dan maar zo. Maar volgens mij is het zo dat de laatste zes een single mogen uitbrengen. Bij Sony”, vertelde hij gisteren in RTL Boulevard. Daar werd ook het gerucht gemeld dat Universal Music aast op Sumera, die afgelopen vrijdag de talentenjacht moest verlaten.

Universal lijkt dus achter het net te vissen gezien de single-plannen van Sony Music. Sowieso heeft Sony eerste keuze uit alle liveshow-kandidaten, aangezien de platenmaatschappij verbonden is aan X Factor. Gisteren werd al bekend dat Angela Groothuizen en Stacey Rookhuizen Sumera graag willen helpen bij het realiseren van een album.

Het zou een nieuwe trend zijn. De afgelopen jaren werden er steeds minder acts gecontracteerd uit een RTL-talentenjacht. Vorig jaar bijvoorbeeld zijn alleen winnares Lisa Lois, Rev ‘n Ros en Whatever vastgelegd door Sony. Rachel en Irma Derby vonden onderdak bij een ander label. Uit het allereerste seizoen van Idols kwamen nog wel heel veel platencontracten voort, al was het succes vaak van (erg) korte duur.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Gordon: Top 6 X Factor 2010 mag single uitbrengen

  1. Mirelle

    Zal eens navragen in hoeverre dit waar is..
    Volgens mij gaan ze nooit alle 6 wachten namelijk met het uitbrengen tot Sony groen licht geeft.. Dan horen we over een jaar eindelijk een single van Sumera.. IJzer smeden nu het heet is.
    Sarina komt wel met een singel voor Snuf 2, een film. Maar vermoed dat dat net anders ligt, omdat het een soundtrack betreft. Weet niet of deze ook echt als single wordt gereleased.

      /   Reply  / 
  2. vinn

    Doe dan de top 7, Danielle is echt een talentje!

      /   Reply  / 
  3. XFactor

    Doe dan de top 8, Sarina is echt een talentje!

      /   Reply  / 
  4. Flipje

    Ik baal een beetje van de uitspraak van Gordon dat Sumera te arrogant is. Dit is haar look en visiteplaatje die ik écht wel gaaf vind. Weet je wat ik arrogant vind ? Jurylid zijn van een programma om mensen te promoten zoals X-factor en dan de Toppers te promoten tussen de regels door, bijvoorbeeld dat er nog kaartjes zijn. Zegt toch al genoeg dat niet héél Nederland naar zo’n concert wilt ? Wat een l….

      /   Reply  / 
    1. H6

      Nee, ze hebben pas meer dan 20 avonden de Arena gevuld, totaal geen belangstelling

        /   Reply  / 
  5. Jeroen

    Sumera hoeft van mij niet zo. Van mij hoeven ze allemaal niet zo, ik vond dit seizoen best tegenvallen, de enige die mij interesseert is Danielle.

      /   Reply  / 
  6. Pingback: Bad Boyz (X Factor) verwacht al snel single | Nlpop

  7. Pingback: Sony bedankt voor X Factor-finalist Maaike Vos | Nlpop

  8. Erik

    ik wil een single van kelvin!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>