The Voice-kandidaat Ben Saunders hit op YouTube

Het was misschien wel een beetje te verwachten, maar toch niet in deze mate: Ben Saunders is een enorme hit op YouTube. De getatoeëerde kandidaat uit The Voice of Holland van afgelopen vrijdag wordt als een dolle bekeken op internet. Gisteravond bezette zijn auditie van Use Somebody in elk geval de plekken 1, 2, 3 en 5 van de best bekeken video’s op YouTube in Nederland. Verder heeft hij in een weekend tijd dermate veel Hyves-vrienden mogen verwelkomen, dat hij naar de artiestenstatus moet om nieuwe vriendjes te accepteren.

Ook de auditie van Jennifer Ewbank komt al vrij snel voor in de dagelijks wisselende YouTube-charts, al delft zij toch het onderspit bij Ben Saunders. De zanger maakte vanmorgen in Koffietijd bekend al aan meerdere talentenjachten meegedaan te hebben, waaronder het Nationaal Songfestival (gestrand in halve finale) en Alles voor de Band, waar uiteindelijk het groepje Follow that Dream uit voortkomt – zonder Ben.

Komende vrijdag een nieuwe aflevering met nieuwe (super?)talenten.

facebook share facebook share

29 Reacties // Reageer

29 thoughts on “The Voice-kandidaat Ben Saunders hit op YouTube

  1. Jeroen

    Ben Saunders en Jennifer Ewbank zijn echt goed! Evenals het programma! Benieuwd wat Boycotidols ervan vindt?? :)

      /   Reply  / 
    1. Robin

      Die vind alles wat uit een talentenjacht komt bij voorbaart al niks wahaha.. die sukkel!

        /   Reply  / 
  2. @lbert

    Dat hij nog niet gereageerd heeft !

      /   Reply  / 
  3. Natasja Roest

    Correctie, Ben was wel degelijk 1 van de zangers in de groep Follow that Dream evenals zijn oudere broer Dean Saunders!
    Deze groep is later vriendschappelijk uit elkaar gegaan

      /   Reply  / 
  4. BoycotIdols

    Follow That Dream? Dat was toch ook zoiets als RED!. Totaal mislukt?
    Wat ik van deze gast vind. Hij ziet eruit als iemand uit een stevig rockbandje. Dat moet ie dus gaan doen…
    En Robin. Sukkels zijn degene die andere mensen met een afwijkende mening sukkel noemen. Jij dus…triest jouw reactie, erg triest.

      /   Reply  / 
    1. Geesje

      Zou ik je eigen reacties uit al die jaren nog eens nalezen en kijken welke namen je al allemaal gebruikt hebt omdat iemand het niet met je eens was.
      En waarom een etiketje op Ben Saunders plakken omdat hij tatoo’s heeft? Het nummer dat hij zong paste bij hem zoals zijn tatoo’s.
      Je hebt toch zeker niet gekeken naar het programma? Of toch zo nieuwsgierig dat je You Tube maar even geraadpleegt hebt?

        /   Reply  / 
      1. BoycotIdols

        Ik noem me al tijden BoycotIdols, Geesje.
        Maar dit blog slurpt zoveel tijd van je op (vertel eens, ben je de laatste jaren nog op vakantie geweest, of überhaupt buiten de deur?) dat je al andere namen aan me koppelt?
        Ik hoef niet te kijken want het woord ‘nieuwe talentenshow’ zegt mij al voldoende. Zoveelste variant om iets uit te melken.
        Overigens vind ik wel dat als enige Holland Got Talent echt talent gespot heeft. Waylon. Voor de rest is het allemaal poep gebleken.

          /   Reply  / 
        1. Peterke!

          Lisa? Nikki? Wesley? Zijn niet de minste namen in Nederland. En ik sta te kijken dat ik Wesley er ook bij zet, maar hij scoort goed met zijn singles. Hij zit alweer bijna in de Top 20 met zijn 4e single van zijn Debuut-Cd. Dat gebeurt zelfs met de beste zangers nog niet eens. Alain Clark, Waylon, scoren allemaal niet zo hoog als Wesley nu doet.

            /   Reply  / 
          1. Jeroen

            Ik vind Wesley een topper!! Goede zanger… Lisa ben ik ook zwaar fan van!

              /  
          2. BoycotIdols

            Wesley scoort alleen in de Top 100. Zoals je weet, daarin kan iedereen scoren. In de top 40 had ie precies 1 hit…Zijn album is na 7 weken al uit de albumlijst verdwenen, ondanks een top 10 positie. Nee, Wesley is ook geen groot succes…
            Nikki’s 2de album flopte, Lisa moet nog maar met een succesvolle 2de komen. Na Hallelujah, de verplichte nr 1, had ze overigens ook geen grote hit meer.
            Je vind al gauw iets een succes he?

              /  
          3. BoycotIdols

            Weet je wat een succes is? Caro Emerald. Haar CD is het best verkochte debuutalbum uit Nederland geworden. Die verkoopcijfers halen al die talentenshowswinaars bij elkaar niet eens. Kunnen ze alleen maar van dromen…
            Zij heeft niet die overdreven exposure uit een TV show gehad, helemaal zelf opgekomen… ik bedoel maar.

              /  
          4. Jeroen

            Neeeeee niet weer de discussie “in de top 100 scoort iedereen”! Tuurlijk is Caro super succesvol! Niemand zegt dat ze dat niet is! En helaas voor jou, er zijn mensen die Wesley, Lisa en Nikki wel leuk vinden. Of ze nou toppen of floppen. Who cares? Ik heb van alle 3 de album gedownload. Heerlijke muziek hoor.

              /  
          5. BoycotIdols

            Nee hoor, dat is inmiddels geen discussie meer dat is gewoon zo.
            Er staan mensen in die nergens anders in welke hitlijst scoren. Mensen als Wesley moeten blij zijn dat die lijst er is, anders hadden ze helemaal geen platform gehad.
            Ik ken het album van Caro Emerald, de rest hoef ik niet te kennen…

              /  
          6. Geesje

            Caro is een topper!
            Maar helemaal zelf opgekomen klopt dan weer niet!
            Een of andere Meneer moest iets ingezongen hebben voor de markt in japan en was toevallig in Nederland. Hij belde wat rond en zo kwamen ze bij Caro terecht die toen een demo ingezongen heeft, de man was onder de indruk van haar geluid en zo is het balletje gaan rollen en heeft hij Caro ervoor gevraagd.
            Dus een hele grote dozes geluk komt er wel zeker bij kijken dat je de juiste mensen ontmoet.

              /  
          7. Jeroen

            En zo is dat, Geesje! En BOYcotidols: Ik zet Wesley’s CD nog een keertje op. Speciaal voor jou! Heerlijk gewoon!

              /  
          8. BoycotIdols

            Je doet je best maar Jeroen. Kopen zal ik het ding toch niet.
            Niet eens illegaal downloaden, zonde van de moeite.

              /  
          9. Jeroen

            Ik koop wel legaal, net als andere! Dus vandaar een plekje in de Top 100 :)

              /  
  5. BoycotIdols

    Overigens ben jij wel de laatste die iets mag zeggen over etiketjes op mensen plakken, Geesje. Aangezien jij het hier erg vaak doet…

      /   Reply  / 
  6. BoycotIdols

    Helaas voor jouw Jeroen, zal ik waarschijnlijk toch weer gelijk krijgen als ik zeg dat het voor Wesley binnenkort over en uit is en verdwijnt zoals vele voorgangers in het schnabbelcircuit. Want ja, hij zal spoedig plaats moeten maken voor weer nieuwe gehypte TVshow winnaars…
    (Weet iemand nog de winnaar van afgelopen X Factor?) O ja Jaap, niks meer van vernomen…

      /   Reply  / 
  7. BoycotIdols

    Overigens, het is waar je voor kiest he Jeroen. Ga je voor elk jaar telkens een nieuw idool, of ga je voor iets langdurigs? Als je voor dat laatste gaat moet je niet bij programma’s als Popstar of X Factor zijn…

      /   Reply  / 
  8. Martin

    Om succesvol te zijn, hoef je niet blijvend hits te scoren. Het gaat dan om waardering en originaliteit. En ik denk dat je vanuit dat opzicht bepaalde artiesten voortgekomen uit talentenjachten zeker geen flop kunt noemen. Zowel Waylon als Charlene (3e bij Idols 4) blinken uit qua originaliteit. Lisa Lois in zekere zin ook wel, en ook Nikki is gewaardeerd. En Hind volgt in ieder geval ook eindelijk haar hart, en doet wat ze wil.
    Natuurlijk zijn deze artiesten niet altijd heel succesvol in de hitlijsten, maar wat dan nog? Als het goed is draait het daar niet om. Het gaat om de kwaliteit, lijkt me. En uit talentenjachten komt zeker wel kwaliteit. En in feite zijn het allemaal goede zangers/zangeressen, alleen wordt er verkeerd met het talent omgegaan in 8 van de 10 gevallen.

    Maar verder heb je in zekere zin wel gelijk, uitzonderingen daargelaten. Het probleem is alleen dat kandidaten te snel denken dat ze het helemaal zijn/het gemaakt hebben. En ja, dan flop je.

      /   Reply  / 
  9. BoycotIdols

    In eerste instantie, Martin, zijn artiesten die voortgekomen zijn uit talentenshows afhankelijk van hits. Daarmee moeten ze naam maken. Kijk maar wat er bijv. met Twinzz gebeurde en RED!. Geen hitsucces, meteen over.
    Dat er verkeerd met je omgegaan wordt ben je ook zelf bij, dus dat vind ik nooit een excuus als je geflopt bent.
    Bands en artiesten die niet gedwongen met hits bezig zijn, hebben over het algemeen een langere carrière. Die doen namelijk hun eigen ding, en laten zich geen dingen opdringen…

      /   Reply  / 
  10. BoycotIdols

    Martin, je kan pas na een tijd zien of iets kwaliteit biedt of niet. Mee eens?

      /   Reply  / 
    1. Martin

      Ik ben het niet helemaal met je eens. Als een artiest met zelfgeschreven liedjes op het debuutalbum iets heel goeds neerzet, dan denk ik dat je wel kunt zeggen dat hij/zij kwaliteit biedt. En als de artiest dan later iets aflevert wat minder is, dan kan blijken dat je je misschien vergist hebt en te maken hebt met een typische eendagsvlieg. Maar dat is ook nog maar de vraag met Caro Emerald bijvoorbeeld, ook al vind ik haar een geweldige artieste die het echt verdient.

        /   Reply  / 
  11. Martin

    Ik ben het het met je eens, en het is ook geen excuus. Het is de eigen fout van de artiesten.
    Maar zowel het debuutalbum van Charlene als Waylon was kwalitatief heel goed. Niet geheel mijn smaak, maar dat is een heel ander verhaal.

    Maar ik denk dat je niet alle artiesten voortgekomen uit talentenjachten over één kam kunt scheren. Dat is wat ik probeer te zeggen. Niet iedereen is zo wanhopig als bijvoorbeeld Raffaëla.

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

      Je kan zo zien wie er van die lui wanhopig is om een beetje aandacht. Die duiken dan overal op in de media, ipv zich bijv. volledig op muziek te richten…

        /   Reply  / 
  12. Pingback: Nick & Simon azen op stoelen uit The Voice of Holland | Nlpop

  13. Fan

    Ben Saunders is een hit!! en gaat winnen!
    Fans kunnen meer info vinden op de fanclub website: bensaundersfansite.nl

      /   Reply  / 
  14. Pingback: DJ Jean remixt Ben Saunders met Use Somebody | Nlpop

  15. annet ross

    BEN MOET WINNEN WAT EEN STEM HEEFT HIJ GEWELDIG

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>