Poll: wie wint de finale van The Voice Kids 2015?

Update klik: Lucas wint The Voice Kids, bekijk zijn optredens

Vanavond live • Lucas topfavoriet om finale vierde seizoen te winnen

Het vierde seizoen van The Voice Kids beleeft vanavond zijn climax. De finalisten uit het team van Angela zijn Numidia en Joy, uit team Nick & Simon zijn dat Lucas en Robine, en uit team Borsato zijn Robin en Redouan als laatste twee over.

Zij zijn allemaal 13 of 14 jaar oud. De kijkers bepalen wie de winnaar wordt, en naar huis gaat met de studiebeurs van 10.000 euro en een singlerelease.

Als we de trends op het internet mogen geloven dan maken de jongens dit seizoen een grote kans. Vooral Lucas (afbeelding) is heel populair. Zijn auditie is het vaakst teruggekeken en hij zingt als een engel zo mooi. Maar het zijn natuurlijk alle zes winnaars, want ze staan toch maar mooi in de grote finale!

Als Lucas vanavond inderdaad als winnaar uit de bus komt is het de eerste keer dat coaches Nick & Simon winnen. De medaillespiegel ziet er nu namelijk nog zo uit: Marco 2x goud, 1x zilver – Angela 1x goud, 2x zilver – Nick & Simon: 3x zilver.

Wie wint de finale van The Voice Kids 2015?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Je kan in deze poll meerdere favorieten aanvinken

De show begint om 20.00 uur. Er zijn gastoptredens van O’G3NE, Laura van Kaam, Glennis Grace, Nielson en Sheppard. Ook kent deze finale een digitale primeur. De show zal te volgen zijn via de livestream-app Periscope.

Video: de meest bekeken auditie van Lucas

The Voice Kids op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>