Opera-sterren Holland’s Got Talent nemen duet op

Holland’s Got Talent seizoen 3 gaat nog heel wat muzikale samenwerkingen opleveren. Sowieso heeft jurylid Gordon de twee operatalenten van de talentenjacht al uitgenodigd om op zijn nieuwe album te komen zingen. Zowel winnaar Martin Hurkens als finalist Angelique van Akkeren heeft positief geantwoord op die uitnodiging. Maar Angelique wist gisteren in RTL Boulevard te melden dat ook zij en Martin een duet gaan doen op het debuutalbum van Martin, de zingende bakker uit Limburg.

Platenmaatschappij Sony heeft zich verbonden aan de RTL-talentenjacht. Sony heeft ook altijd eerste keuze bij de kandidaten van X Factor. Martin heeft dus een platendeal overgehouden aan zijn avontuur.

Of Martin en Angelique ook het succes van de Britse equivalenten Susan Boyle en Paul Potts weten te evenaren – in eigen land natuurlijk – zal de toekomst uitwijzen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Opera-sterren Holland’s Got Talent nemen duet op

  1. weight

    mFd
    Sky

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>