Caro Emerald in oudejaarsshow Jools Holland

De afgelopen jaarwisseling bracht Caro Emerald in huiselijke kring door. Maar 31 december 2011 maakt ze haar opwachting in de oudejaarsshow van Jools Holland, de Brit die voor menig gelauwerd artiest gastheer is en een podium biedt bij de BBC. Holland maakt jaarlijks Hootenanny om het jaar mee af te sluiten, volgens RTL Boulevard een begrip in Engeland.

“Mijn hart gaat er van kloppen”, vertelt Caro woensdag in RTL Boulevard. “Ik vind het heel spannend en ik zie het echt als een enorme erkenning dat ik gewoon enorm ben doorgebroken ik de UK, daar word ik heel blij van.” In de Hootenanny zullen verschillende internationale acts optreden, waaronder dus Caro Emerald. Supertof!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Caro Emerald in oudejaarsshow Jools Holland

  1. Johan van de Velde

    Zeker tof!
    Holland’s Hootenanny is altijd een prima programma, dat bovendien van te voren wordt opgenomen, dus Caro kan toch ook de komende jaarwisseling in huiselijke kring doorbrengen….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>