Caro Emerald spreekt over tweede album in DWDD

Caro Emerald staat op het punt de hitlijsten te bestormen met You’re All I Want for Christmas, een duet met de overleden zanger Brooke Benton. Het unieke duet kwam vorige week al binnen op 92 in de Single Top 100, maar verdween dit weekend uit de verkooplijst. De Wereld Draait Door zag er evengoed aanleiding in om Caro Emerald weer eens uit te nodigen aan tafel. Bij mijn weten gebeurde dat voor het laatst op de avond van de 3fm Awards in april. Een hele tijd geleden dus al.

De Vara belooft dat Caro ook komt spreken over haar tweede album. Daar zijn nu een zevental nummers voor geschreven, maar het is nog onduidelijk wanneer de release staat gepland. Veel zal afhangen van de internationale expansie van het debuut, en dan met name de plannen in Amerika. Wie weet brengt Caro daar vanavond meer duidelijkheid over aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>