Video bij You’re All I Want for Christmas van Caro Emerald

Ze is één van de gegadigden om de kersthit van 2011 te scoren: Caro Emerald. Via studiotechniek nam ze een kerstduet op met Brooke Benton, genaamd You’re All I Want for Christmas. Een officiële videoclip gaat er niet verschijnen bij het nummer, wel verzorgde Caro deze week een optreden in De Wereld Draait Door met het liedje. De vocalen van Brooke zijn voor die gelegenheid weggemixt, waardoor Caro dus dat hele nummer alleen moet dragen.

You’re All I Want for Christmas is afkomstig van de cd Christmas Duets, waarop verschillende (grote) artiesten een duet zingen met een overleden internationale artiest. Waar in bijna alle gevallen dichtbij het origineel is gebleven, heeft Caro wel haar eigen jaren ’50-stijl weten toe te voegen op You’re All I Want for Christmas. (Ook Perez Hilton heeft over dit liedje een leuk stukje getikt!)

Bekijk de opname:

Akoestische take:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Video bij You’re All I Want for Christmas van Caro Emerald

  1. Pingback: Album Top 100: Christmas Duets bereikt top 10 | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>