Hit of shit: Wouter Hamel – GiuGiu (video)

Een nieuwe videoclip van Wouter Hamel heeft even op zich laten wachten. Demise was de eerste single van het album Lohengrin voorzien van een filmpje, en nu ruim een half jaar later is er een nieuwe videoclip bij het liedje GiuGiu, waarop ook de vocalen van Lucinde Belle zijn te horen. GiuGiu is één van de meest vrolijke nummers van de plaat Lohengrin en lijkt het thema verliefdheid te behandelen. In de videoclip zijn dan ook heel wat bubbels van opgewondenheid te zien.

Bubbels in een glas bier, bubbels als zeepbellen, uiteenspattende bubbels of juist bubbels die samensmelten tot een grotere bubbel. In de videoclip verder een klein bijrolletje voor ‘the guys’, de band van Wouter Hamel.

Lohengrin heeft in Nederland nog niet gedaan wat de eerste twee platen van Hamel hebben bereikt en dat is jammer. Het is weliswaar een wat zwaarder (of moeilijker, zo je wilt) album dan de voorgangers, maar het laat vooral veel muzikale ontwikkeling van Wouter horen. Zowel in instrumenttechniek als in het liedjes schrijven. GiuGiu is in elk geval een toegankelijk en vrolijk nummer dat de verkoop van Lohengrin – of de concerten – wellicht aanjaagt.

Wouter Hamel - GiuGiu

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of shit: Wouter Hamel – GiuGiu (video)

  1. Hennie Duits

    Ik denk dat McCartney dit in z’n Wings-tijd (en daarna ook wel) geschreven zou willen hebben ;-)

      /   Reply  / 
  2. Marloes

    HIT NATUURLIJK!
    De theatertourversie is ook ge-wel-dig!
    Spelen ze met z’n allen gitaar!
    Wauw!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>