Wibi Soerjadi niet failliet en komt met nieuw album

Wibi Soerjadi is woedend over een artikel dat deze week verscheen in weekblad Privé en bij De Telegraaf online. Van het verhaal dat Wibi financieel aan de grond zit en failliet dreigt te gaan is volgens hem niets waar. Hij reageerde vandaag op Twitter (zie afbeelding).

Volgens de Privé heeft Wibi tonnen aan openstaande rekeningen. Ook schrijft het blad tot in detail over de miljoenenhypotheek (4.537.802 euro) die op zijn landgoed rust, inclusief allerlei bijkomende kosten. Volgens Privé speelt het feit dat Wibi in 2002 door zijn vrouw verlaten is ook mee. Zo kennen we de bladen weer, zullen we maar zeggen.

Er is goed nieuws voor de fans. Wibi’s manager ontkent het hele verhaal en meldt dat er mooie dingen voor Wibi in het verschiet liggen. Zo komt er een nieuw album en gaat hij binnenkort optreden in Roemenië, Frankrijk en Indonesië.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>