André Rieu gaat als een speer: extra concerten ingelast

Extra zomerconcerten op Vrijthof • November in Ziggo Dome • December in Ahoy!

De carrière van André Rieu gaat als een tierelier. Wegens doorslaand succes, zo’n beetje overal ter wereld, worden aan de lopende band extra concerten ingepland.

Volgende zomer, het duurt nog even, zullen niet alleen op 5, 6 en 7 juli zomerconcerten op het Vrijthof in Maastricht plaatsvinden, maar nu zijn ook 12, 13 en 14 juli ingepland. Twee weken lang zal Maastricht dus in het teken staan van haar grootste ster.

Volgende week geeft Rieu een aantal concerten in België. Op 30 november staat hij in de Ziggo Dome, op 22 december in Ahoy, en op 10 januari in de König-Pilsener-Arena in Oberhausen. Daarnaast gaat hij in december toeren in Groot-Brittannië en Ierland.

Op 6 december is hij te zien in het populaire Amerikaanse ochtendprogramma Good Morning America, en in maart van volgend jaar volgt een hele tour door de VS. Dat is nog niet alles. Daarna volgen onder meer Denemarken, Australië, Duitsland en Zwitserland.

Een enorme agenda waar menig artiest alleen maar van kan dromen. Rieu is on a roll!

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “André Rieu gaat als een speer: extra concerten ingelast

  1. Bert

    Zaterdag 24 november 17:00uur in 175 bioscopen wereldwijd via Cinemalive met concert “Christmas For Home”. Een bijzonder mooie kerstconcert in Maastricht bij André Thuis.

      /   Reply  / 
  2. Henk

    Ik was jaren geleden ooit in Cleveland en toen ben ik daar ook in een paar cd zaken geweest en toen pas realiseerde ik me hoe populair André Rieu in het buitenland is. Er stonden daar zoveel verschillende cd’s van hem uitgestald. Ik schaamde me haast dat hij in Nederland toen niet zo populair was.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>