Frans Bauer verruilt Villa Pardoes eenmalig voor Mappa Mondo

Frans BauerZijn goede doel is Villa Pardoes en hij geeft al honderden optredens per jaar. Maar voor het Mappa Mondo-huis van het Rode Kruis vindt Frans Bauer het niet erg om een avondje meer van huis te zijn. Want de zanger draaft eind februari op voor Hotel Big Brother, wiens deelnemers de beschikbare plaatsen voor zoveel mogelijk geld verkopen. En dat geld gaat dan weer naar het Mappa Mondo Huis.
Enkele media berichten dat dit opnieuw een gemene sneer is naar de Tros, de omroep die onlangs het exclusieve contract met Frans Bauer ontbond omdat hij meewerkte aan de soap Slapen Bij Frans Bauer. Ik snap hoe ze aan die suggestie zijn gekomen, gezien de voorgeschiedenis, maar ik denk niet dat de Tros er een probleem mee heeft, nu de twee geen verplichtingen meer aan elkaar hebben.

Een groter probleem is de houdbaarheid van het Big Brother Hotel. Want het is gebleken dat eigenlijk geen enkele partij tevreden is over de gang van zaken tot dusver. En aangezien het optreden van Frans pas helemaal aan het eind van de serie zit, wordt het nog spannend of het dure programma die datum wel haalt.

Tot die tijd: bieden op een toegangsbewijs, ‘t is voor het goede doel. En natuurlijk hopen dat de kelners die avond gewoon een alcoholisch drankje schenken.

Zie ook:
- Bauer bierverbod; dat wordt indrinken
- En nog een keer edelmetaal Frans Bauer: goud voor 10 Jaar Hits
- Zappen.blog.nl: Frans Bauer in Hotel Big Brother, mits faillissement eerder valt

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Frans Bauer verruilt Villa Pardoes eenmalig voor Mappa Mondo

  1. Marie-Louise Bulkmans

    Graag wil ik een reactie geven op het goede doel van Villa Pardoes.Ik ben daar afgelopen week geweest op bezoek bij mijn dochter en haar gezin.Het is grandioos hoe zij daar een week mogen verblijven met hun kinderen.Frans,ik hoop dat jij daar mee door zal gaan? Het is een goede steun voor deze gezinnen. Bedankt dat jij dit voor hun doet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>