Frans Bauer favoriete partygast? Leuk feessie, zonder bier

Frans BauerLeuk hoor, van Duyvis, om te onderzoeken wie nu de ultieme partygast is. Eerst ff lekker Jan-Peter Balkenende bashen door hem te bombarderen tot de minst graag geziene gast op een feest. Terwijl hij volgens insiders heel smakelijk moppen kan tappen. Afijn, daar gaat het niet om. De opmerkelijke uitkomst is namelijk dat Nederlanders het liefst Frans Bauer zien verschijnen op een feestje. Althans, dat blijkt uit een enquete onder 1092 mensen. Duyvis had de uitkomst niet op een ongelukkiger punt kunnen publiceren.
Want wat zijn de ingrediënten van een geslaagd feest? Leuke mensen, leuke muziek, nootjes (vooruit dan, omdat het Duyvis is) en natuurlijk drank, het liefst bier. Bier zegt u? Dat gaat dan lastig worden, want Frans Bauer hanteert sinds deze week een bierverbod tijdens zijn optredens. De zanger uit Fijnaart vindt het maar vervelend als er lallende mensen door de zaal lopen, al dan niet in polonaise. Bovendien stoort de aangeschoten barbezoeker de muziekpurist in het publiek, op weg tussen de menigte naar de bar.

Frans Bauer op je feestje betekent dus een alcoholverbod. Nou, lekker dan. Sta je daar allemaal met een ranja zonder prik, suikerrandje en rietje. Duyvis, als er een fuif is (en wat voor één!)

Zie ook:
- Bauer bierverbod; dat wordt indrinken
- Frans Bauer verruilt Villa Pardoes eenmalig voor Mappa Mondo

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>