Jan Smit op acteurspad

Jan SmitStel: je bent een zanger en ‘s Neerlands meest populaire zanger zet voorzichtig stapjes op het acteurpad. Zoals Marco Borsato onlangs deed in GTST en binnenkort in de bioscoopfilm Zoop in India. Dan doe je natuurlijk je best om datzelfde te doen. En zo kan het gebeuren dat fans van ONM binnenkort Jan Smit zien opduiken in hun geliefde soap. Naar mijn weten is het de eerste keer dat Smit zich op het acteurspad begeeft, al was hij al wel te zien in een eigen reallife soap.
Smit zal een paar nummers zingen op het 30-jarig jubileum van JP. De zanger is niet de enige BN’er die zich leent voor een gastrol; ook Jaap Jongbloed en Gaby (de ex van Idol Jim) duiken op in ONM.

Fans van Jan Smit moeten overigens nog wel even geduld hebben; de uitzending wordt pas vertoond in het nieuwe seizoen, na de zomerstop.

Zie ook:
- Duitsers zijn Jan Smit nog niet vergeten: reallife-soap bij Oosterburen op tv
- Frans Bauer: ‘Ni hao?’ Jan Smit: ‘Hao, peng you!’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>