Nieuwe releasedatum cd Jan Smit in augustus

Nu het herstel van Jan Smits stembanden erg voorspoedig verloopt, kijkt de 'BV Jan Smit' weer vooruit. Het album Stilte in de Storm zou oorspronkelijk allang in de schappen hebben gelegen, maar werd uitgesteld door alle problemen. Nu is er een nieuwe releasedatum geprikt. Wanneer alles nu volgens schema verloopt, ligt Stilte in de Storm op 22 augustus in de schappen.

Goed nieuws voor de fans, die krijgen nu ruimschoots de tijd om alle teksten in te studeren, zodat ze mee kunnen zingen bij de Jan Smit Komt Naar Je Toe Tour. Die begint op 9 oktober in Arnhem en loopt door tot in 2009.

Jan moet nog een paar nummers inzingen voor de cd. In zijn dagboek laat hij weten dat de heesheid uit zijn stem is verdwenen. Mogelijk kan hij nu ook hogere noten pakken dan in het verleden. Dat belooft dus veel goeds voor Stilte in de Storm.

Zie ook:
- Jan Smit mag mogelijk over 3 maanden al aan de slag
- Gigapiratenfeest: en Jan Smit sprak
- Operatie Jan Smit geslaagd
- Jan Smit zwaar de pineut: half jaar uitgeschakeld

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>