Jan Smit wil ook een tuintje in zijn hart

Opmerkelijk nieuws vanuit Volendam. Jan Smit wil namelijk graag de studio in met Damaru, de Surinaamse zanger die bezig is een dikke hit te scoren met Mi Rowsu (Tuintje in mijn Hart). Het is de bedoeling om een nieuwe versie van het nummer op te nemen met daarin ook de vocalen van Jan Smit. In eigen land voerde Damaru al wekenlang de charts aan met het liedje.

Als de samenwerking er inderdaad komt, dan komt Mi Rowsu zeker op de eerste plaats terecht in de Nederlandse charts. Ze moeten dan wel snel zijn, want op eigen kracht is Damaru al op de 21ste plaats terechtgekomen.
Bekijk een interview met Damaru over Jan Smit:

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Jan Smit wil ook een tuintje in zijn hart

  1. Richard

    Yeah de videoclip van monroe is uit, het nummer vind ik zelf niet zo, maar blijft wel erg hangen en de videoclip is ook netjes gedaan!

      /   Reply  / 
  2. Daantje

    Zo op het eerste oor verschrikkelijk eentonig nummer, met een goedkope drumtrack en nogal blikkerige zangstemmen. De stem van Rafaella valt nog het meeste mee. Het geluid vind ik erg dunnetjes, niet zo sterk geproduceerd, dus…Clipje ziet er aardig uit, maar ook best saai. Maar de dames staan er mooi op dus het zal wel scoren, maar geen grote hit!

      /   Reply  / 
  3. Daantje

    Oeps, zie dat mijn reactie bij verkeerde blogbericht staat, hoort natuurlijk onder nieuwe meidengroepje. Zie het maar als een voorschot op hit of shit van Monroe ;-D

      /   Reply  / 
  4. CAZEKO

    REACTIE OP : “Als de samenwerking er inderdaad komt, dan komt Mi Rowsu zeker op de eerste plaats terecht in de Nederlandse charts. Ze moeten dan wel snel zijn, want op eigen kracht is Damaru al op de 21ste plaats terechtgekomen.”
    vraagje : WAAROM moesten ze SNEL zijn ? , ZE “ZE ZITTEN TOCH IN HETZELFDE KAMP ?
    volgens de SCHRIJVER van het ARTIKEL ,moest het VOORKOMEN WORDEN dat DAMARU OP EIGEN KRACHT NR 1 bereikte ( inmiddels is het toch zo gegaan) !

    HIJ IS OP EIGEN KRACHT TOCH HEEL ERG GESTEGEN ( op 25 juli toen de VERSIE met JAN uit kwam was de SOLO VERSIE REEDS op NR 7 !
    en NU moet het lijken alsof JAN DAMARU naar 1 heeft GEBRACHT ( natuurlijk heeft de PUBLICITEIT rond de AANKONDIGING van deze SAMENWERKING eraan MEEGEHOLPEN dat de SOLO VERSIE een
    extra PUSH kreeg maar EERLIJK IS EERLIJK jongens ,HIJ (DAMARU DUS )heeft het toch EIGENLIJK ZELF geflikt ! getuigt van EEN GOED INZICHT EN VISIE van KEES KONING van TOP NOTCH !
    is gewoon een goede CHANGE in die hele NL SHOWBIZZ !
    en voor alle DUIDELIJKHEID : IK VIND DIE VERSIE MET JAN FANTASTISCH , JAN ZN BIJDRAGE IS SUPER !

    YES ,,, WE CAN !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>