Thomas Berge getest op Mexicaanse griep

De meeste mensen gaan op vakantie om bij te komen. Maar Thomas Berge heeft een week nodig om bij te komen van zijn vakantie. RTL Boulevard meldt dat Thomas hondsberoerd op bed ligt. Uit voorzorg is hij zelfs getest op Mexicaanse griep. De kans is klein dat die test positief uitvalt, maar het geeft wel aan hoe ziek hij is.

Thomas is op vakantie naar Salou gegaan. Een combinatie van nachtenlang doorhalen, veel alcohol, weinig vitamines en weinig beweging zijn de cocktail tot deze ziekte. Een optreden voor aanstaande vrijdag is vooralsnog niet geschrapt. Morgenmiddag moet duidelijk worden of hij al dan niet Mexicaanse griep heeft.

Update: Toch besmet met Mexicaanse griep.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Thomas Berge getest op Mexicaanse griep

  1. Remko

    Ach ja je moet wat doen om in de aandacht te blijven. Eerst de hele vorige week ongeveer 3 keer het zelfde nieuws over de nog op te nemen cover van het gordon nummer en nu weer dit. Thomas heeft momenteel een aardige Roelvink achtige mediacampagne.

      /   Reply  / 
  2. Geesje

    Zelfde mediacampagne, zelfde haarstijl, ik mag toch hopen dat hij dadelijk ook niet zijn hele hebben en houden de media in gooit.
    En nu ook nog de mexicaanse griep er achter aan!
    Nu gun ik de jongen dat natuurlijk niet, maar heel onvoorzichtig om zo je gezondheid op het spel te zetten daar waar zoveel jongeren bijeen zijn.
    Hij helpt er in elk geval goed aan mee om de ziekte hier in Nederland massaal te gaan verspreiden.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Thomas Berge eerste BN’er met Mexicaanse griep | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>