Frans Duijts scoort horecahit van 2009

Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij is het meest gedraaide Nederpoplied in de horeca afgelopen jaar. Dat meldt Sena, de organisatie die auteursrechten heft bij horecagelegenheden. Frans Duijts neemt het stokje over van zijn Volendamse vrienden Nick & Simon, die een jaar eerder de zogeheten Sena-Media Tools Award kregen voor Rosanne. Markant detail is dat beide nummers al in 2008 zijn uitgebracht, maar Frans Duijts scoorde er pas afgelopen jaar een dikke hit mee.

Naast de award voor de meest gedraaide Nederpophit, wordt dit jaar ook eenmalig een award aan de meest gedraaide Nederlandse artiest in de horeca uitgereikt. André Hazes blijft onovertroffen in de horeca en wint de Sena-Media Tools Oeuvre Award voor meest gedraaide artiest in de Nederlandse horeca aller tijden! Zijn hits, zoals ‘Bloed, zweet en tranen’, ‘De Vlieger’ en ‘Kleine jongen’, blijven erg populair bij de horecabezoekers. De prijs wordt in ontvangst genomen door André’s kinderen Roxeanne en André Junior.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Frans Duijts scoort horecahit van 2009

  1. Benk Rottemeen

    ‘Het gaat er niet om hoe succesvol je bent, het gaat erom hoe succesvol je wilt zijn.’

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>