Carnaval 2010: André van Duin met Ome Cor heb een Drilboor

De oogst carnavalshits is dit jaar rijk. NLpop besteedt daarom tot 14 februari vrijwel dagelijks aandacht aan een carnavalsplaat. Vandaag: André van Duin met Ome Cor heb een Drilboor.

André van Duin heeft de smaak te pakken; vorig jaar scoorde hij zowaar een nummer 1-hit met de carnavalskraker De Warme Balletjes van de Koningin en dat kunstje probeert hij dit jaar te evenaren.

Van Duin heeft zijn plaatje net als vorig jaar geheim weten te houden totdat de videoclip af was. Hierin veel bekende typische Van Duin-typetjes en stemmetjes. Zoals het een echte carnavalskraker betaamt, gaat de tekst ook dit jaar weer nergens over. Maar het meezinggehalte is tamelijk hoog.

Tamelijk, want voor de coupletjes moet je een lange adem hebben. Daar heeft Van Duin zoveel woorden in gestopt dat je een geoefend zanger moet zijn om de laatste opsommingen in één adem uit te zingen.

Zo leuk als De Warme Balletjes van de Koningin is Ome Cor heb een Drilboor niet geworden. Maar ik voorzie toch wel het nodige hitlijstsucces voor dit plaatje van André van Duin.

Bekijk de video:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>