Carnaval 2010: De Zware Jongens met De Poes van Tante Loes

zware_jongens-de_poes_van_tante_loes_sDe oogst carnavalshits is dit jaar rijk. NLpop besteedt daarom tot 14 februari vrijwel dagelijks aandacht aan een carnavalsplaat. Vandaag: De Zware Jongens met De Poes van Tante Loes.

Altijd scoren: dubbelzinnige titels bij een carnavalsliedje. De Zware Jongens maken het wel heel bont met De Poes van Tante Loes. Die vervolgens een kater zonder water heeft, wat je met een beetje fantasie weer schunnig zou kunnen uitleggen. Toch is er iets aan De Poes van Tante Loes dat het allemaal heel aanstekelijk maakt. Is het dat zompige melodietje, de slome uithalen in het refrein die meebrullen zo eenvoudig maken of toch het sample van een fikse overwinning tussen de regels door?
De Poes van Tante Loes is al bezig om de hitlijsten te bestormen en dat lukt lang niet elke carnavalssingle. Het is zeker een kandidaat om dit jaar ontzettend vaak voorbij te komen. Beslist niet het beste carnavalsnummer dat er dit jaar is, maar wel eentje met een lange levensduur – volgens mij.

Een echte videoclip ontbreekt nog, wel staat er op YouTube een live opname die ik jullie niet wil onthouden.

Bekijk de opname:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Carnaval 2010: De Zware Jongens met De Poes van Tante Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>