Carnaval 2010: De TV Kantine met Fienger Fienger Fienger

De oogst carnavalshits is dit jaar rijk. NLpop besteedt daarom tot 14 februari vrijwel dagelijks aandacht aan een carnavalsplaat. Vandaag: De TV Kantine met Fienger Fienger Fienger.

De laatste single van Carlo Boszhard & Irene Moors dateert alweer van vele jaren terug. Maar anno 2010 komen ze met een heuse carnavalskraker onder de vlag van De TV Kantine. Het gaat om Fienger Fienger Fienger, een uitspraak van Marc Forno die op YouTube door velen na wordt gedaan.

Alle bekende typetjes uit De TV Kantine komen langs. Patricia Paay, Marc-Marie Huijbregts, Gerda Smit, Eric van Tijn, Kim Holland, Marco Forno en ook enkele nieuwe typetjes, zoals De Rijdende Rechter.

Fienger Fienger Fienger is geen typische carnavalsplaat geworden, maar wel een hilarische. Dit clipje doet verlangen naar een nieuw seizoen van De TV Kantine, dat begint als de liveshows van X Factor in april weer van start gaan. Zin in!

Bekijk Fienger Fienger Fienger:

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Carnaval 2010: De TV Kantine met Fienger Fienger Fienger

  1. Sjors

    Ik vind het een leuk nummer en de clip is erg goed, zeker vergeleken bij alle andere! Ik heb het altijd jammer gevonden dat Carlo & Irene na Telekids amper nog hebben gezongen.

      /   Reply  / 
  2. Mieke

    Ik vind het jammer dat het zo moet karlo en irene wat een vertoning vind jullie progamma altijd leuk maar dat lied,en dat ook voor de kinderen.
    waar moet dat toch heen,denk eens naar voor je zo iets verzint.
    groetjes Mieke.

      /   Reply  / 
  3. sje

    erg wat een liedje
    zeer ordinair, hollanders moeten van carnaval afblijven!!!!
    die denken meteen dat carnaval met sex te maken heeft.
    maar dat liedje is echt erg.
    dat heeft niks met carnaval te maken.

      /   Reply  / 
  4. M

    HAHAHAHA GEWELDIG!
    Vooral het einde. alles weg?!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>