Carnaval 2010: Jettie Pallettie met Wie zijn Vrouwtje Liefheeft

De oogst carnavalshits is dit jaar rijk. NLpop besteedt daarom tot 14 februari vrijwel dagelijks aandacht aan een carnavalsplaat. Vandaag: Jettie Pallettie met Wie zijn vrouwtje liefheeft.

De massa zal Jettie Pallettie zijn ontgaan, maar deze dame timmert enorm aan de weg. Haar videoclips op YouTube worden elk zo’n 300 duizend keer bekeken en laatst stond ze in de bovenste helft van de Album Top 100. Uiteraard heeft Jettie ook een carnavalshit: Wie Zijn Vrouwtje Liefheeft (houdt zijn handjes thuis).

Doorgaans overheerst de accordeon in de nummers van Jettie Pallettie, die is nu redelijk subtiel aanwezig. Het is een echt feestnummer geworden vol doldwaze geluidseffecten. Het refrein is dermate simpel dat je het de eerste keer al meedoet. Dat maakt Wie Zijn Vrouwtje Liefheeft zeer geschikt om mee te lallen in de kroeg of tijdens carnaval.

In de Single Top 100 staat het nummer al acht weken genoteerd. Zal dit dan de eerste hit voor Jettie Pallettie worden? Haar ster is in elk geval rijzende.

Bekijk Wie Zijn Vrouwtje Liefheeft:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>