Danny de Munk heeft videoclip bij Kontje af

Met het nummer Kontje behaalde Danny de Munk twee weken terug zijn hoogste hitlijstnotering in meer dan 20 jaar tijd. Kontje kwam vanuit het niets op 4 binnen en leek voor de buitenwereld een serieuze bedreiging voor de nummer 1-positie. Inmiddels weten we dat dit alles meevalt; Kontje kwam zo hoog binnen dankzij de Tros-soap en een reeks instore-optredens. Want vorige week zakte Kontje al naar 34 en afgelopen weekend zelfs naar 56. Inmiddels is wel de videoclip af.

De beelden zijn gemaakt tijdens zijn optreden in de HMH, de climax van de soap die bij de Tros was te zien. Twee avonden uitverkocht met uitzinnige fans, die het tikkie ondeugende Kontje vaak woord voor woord meezingen. Mooie sfeerimpressie, maar het nummer zelf is natuurlijk wel erg lichtvoetig. Ik heb ze beter gehoord van Danny.

Bekijk de video:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Danny de Munk heeft videoclip bij Kontje af

  1. Martini

    Ohhh dat lijkt me verschrikkelijk, zeg.
    Ben je 70 jaar, kijk je terug op je carrière. Staat dit nummer ertussen.
    Voor z’n kinderen lijkt me dat ook erg.
    Ik zou me er diep voor schamen.

      /   Reply  / 
  2. Tja

    Wat een vreselijk nummer!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>