WK Voetbal: Guus Meeuwis & Youp van ‘t Hek – Majesteit

Talloze artiesten hebben het WK Voetbal in Zuid-Afrika aangegrepen voor een voetballiedje. NLpop pikt in aanloop naar het WK Voetbal een aantal plaatjes er tussen uit. Vandaag: Guus Meeuwis & Youp van ‘t Hek – Majesteit.

Echt een WK-hit is er dit jaar nog niet geboren. Het meeste horen we Viva Hollandia van Wolter Kroes. Of de wk-versies op hits van Gerard Joling en Jan Smit komen voorbij. Maar dè nieuwe kraker is dit jaar niet opgestaan. Of toch wel? Guus Meeuwis werd ‘abusievelijk’ al gebruikt als wk-hit in zijn duet met Marco Borsato, maar de Brabantse zanger heeft nu een echt WK-lied gemaakt met Youp van ‘t Hek.

Majesteit is maandag ten gehore gebracht in Studio Sportzomer en is sindsdien een hit op internet. De video’s op verschillende sites zijn al vele tienduizenden keren bekeken en dat is erg veel in zo’n korte tijd. Bijzonder is dat het nummer enorm op de actualiteit is geschreven; Guus en Youp zingen bijvoorbeeld over nog maar twee wedstrijden die gewonnen hoeven te worden.

Voor een succes in de hitlijst is Majesteit waarschijnlijk net te laat verschenen. Maar het kan nog altijd uitgroeien tot de officieuze wk-hit van dit toernooi.

Check ook:
- WK Voetbal: Guus & Youp – Majesteit (definitieve versie)
- WK-lied Guus & Youp op single, weer in Studio Sportzomer
- Poll: Wat moet de wk-hit van 2010 worden?

Bekijk de video:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “WK Voetbal: Guus Meeuwis & Youp van ‘t Hek – Majesteit

  1. MASIS

    Dit is toch te slecht voor woorden joh? Verschrikkelijk. Zo goedkoop.

      /   Reply  / 
  2. Joost

    Wat een vet nummer. Knap dat je dit in een middagje kan maken :)

      /   Reply  / 
  3. Pingback: WK-lied Guus & Youp op single, weer in Studio Sportzomer | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>