Nick & Simon en Danny de Munk op BNN-boot bij gay pride

Zaterdag is het weer zo ver: de jaarlijkse canal parade van de Amsterdamse gay pride. De Prinsengracht zal afgeladen vol staan met toeschouwers en die kunnen heel wat bekende(re) Nederlanders ontdekken aan boord van de boten. Dit jaar vaart er een heuse Lady Gaga-boot mee (veeeeet!) en heeft ook omroep BNN een sloepje gehuurd. Daarop staan onder andere Nick & Simon en Danny de Munk op te treden!

Eerder werd al bekend dat Dries Roelvink vanavond in zijn gele zwembroek het Gay Pride weekend opent.

De botenparade wordt ook dit jaar gejureerd door een trio van BN’ers, te weten Willeke Alberti, Evert Santegoeds en Beau van Erven Dorens.

Ongetwijfeld zijn er nog meer artiesten te ontwaren tijdens de Canal Parade. Naar het schijnt is er een website met een uitgebreide omschrijving per boot, ik heb deze alleen niet boven water kunnen googelen. Wel is er een lijst van deelnemende boten, 77 volgens dit overzicht.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nick & Simon en Danny de Munk op BNN-boot bij gay pride

  1. @lbert

    leuk hoe meer zielen hoe meer vreugd, al moeten er ook weer niet te veel Bnérs boten komen, heb zelf 3 x op een boot gestaan is geweldig om mee te maken !!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>