Roxeanne en André Jr Hazes brengen samen solo-album uit

Er staat nieuw materiaal van Roxeanne en André Jr Hazes aan te komen. Eind deze maand brengen ze samen een album uit met twee voorkanten. Eigenlijk zijn het twee mini-albums van beide tienerartiesten. Samen Solo bevat 14 nummers – waar dan wel weer enkele duetten onder vallen. De officiële release is op 30 maart, een dag eerder is er al een showcase in Amsterdam waar Roxeanne en André Jr materiaal previewen.

Beiden scoorden overigens al enkele hits, vaak in duet met de overleden vader André Hazes of met elkaar.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Roxeanne en André Jr Hazes brengen samen solo-album uit

  1. music

    twee verwende koters, die lopen te stampen en te janken als ze niet krijgen wat ze willen. Zo denk ik over deze twee lui.

    En corigeer me als ik het mis heb, maar in de tekst wordt gezegd dat deze twee ‘enkele’ hits hebben gehad… Geen enkel liedje van deze valszingende kraaien hebben de top40 behaald!

      /   Reply  / 
  2. Josien

    Die viespeuk beweerde dat hij al op zijn leeftijd met 50 vrouwen het bed heeft gedeeld!: BAH!

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

      Ja had het ook gezien. Walgelijk gewoon. Amper een haartje op zijn plasser en wel zeggen met 50 vrouwen avontuurtjes beleefd te hebben?
      Daarbij denkt ie dat hij heel wat is volgens mij.
      Tot nu toe een hitje gehad waarbij hij profiteerde van de dood van zijn eigen vader. Omdat mama daar grof geld aan wil(de) verdienen.
      Ben absoluut geen fan van Hazes sr. maar laat die man potdikkie met rust…die Rachel is niet meer dan een lijkenpikster en een ordinaire geldwolf…

        /   Reply  / 
      1. Johan van de Velde

        Yep, goed fout allemaal.

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>