Nieuw seizoen Bloed, Zweet & Tranen

Vanavond tweede seizoen van zoektocht naar nieuwe volkszangers

In 2013 was het eerste seizoen van Bloed, Zweet en Tranen aardig succesvol. Reden voor SBS om vanaf vanavond een vervolg aan de talentenjacht te geven.

Gelukkig hebben ze een jaar gewacht want er zijn in Nederland al gigantisch veel talentenshows op tv. De kandidaten uit het eerste seizoen hebben zo ook wat langer de tijd gekregen om hun deelname te verzilveren met eigen releases.

Voordeel voor liefhebbers van zangshows: vorige keer stond Bloed, Zweet & Tranen tegenover X Factor geprogrammeerd, nu tegenover Everybody Dance Now. Daarbij is The Voice Kids vanaf 21 februari op zaterdagavond te zien. Kortom: minder directe concurrentie van andere shows met zangtalent.

Wie weet wordt het tweede seizoen dus sterker dan het eerste. De vormgeving is vernieuwd en juryleden Gerard Joling en Danny de Munk zijn vervangen door Xander de Buisonjé en Lange Frans. Gebleven zijn André Hazes jr. en zijn zus Roxeanne Hazes. Jeroen van der Boom is wederom de presentator.

Vooral finaleweek interessant

Maar goed, het genre volksmuziek is bij jongeren toch wat minder populair dan bij ouderen. Op NLpop gaan we dus niet wekelijks tot in detail de prestaties van de deelnemers bespreken, zoals bij The Voice en De Beste Singer-Songwriter.

Vooral in de finaleweek wordt Bloed, Zweet & Tranen interessant. Als er net als vorige keer vier gloednieuwe singles gelanceerd worden dan zullen die het bespreken vast en zeker waard zijn. Die scoren dan ook in de download-charts.

Opmerkelijke talenten zijn er dit seizoen zeker bij. SBS heeft een exclusieve preview gelanceerd van de 14-jarige (!) Driekes. Hij gaat vast ver gaat komen!

Video: Driekes doet auditie


Bloed, Zweet & Tranen: WebsiteFacebookTwitter

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>